Word 2007 aangetroffen op computer pedofiel

Op een computer van een pedofiel uit Kerkrade is vandaag het programma Word 2007 aangetroffen. Het is nog onduidelijk hoe de verouderde versie van het tekstverwerkingsprogramma zolang op de computer heeft kunnen staan. De pedofiel werd in 2003 al veroordeeld voor het bezit van Windows ‘95. Verder is nieuwslezer Diederik Smit te gast om de actualiteiten te bespreken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Halverwege de zestiger jaren was daar plots het aagrads, dat met man en macht aan de man (en vooral vrouw) gebracht moest. Schoon en minder bewerkelijk dan kolen. Etna heeft daar een grote rol in gespeeld door in grote hoeveelheden betaalbare bakovens en kookplaten te produceren. Voor mij heeft het nog steeds iets van vooruitgang’, mijn vader was er rechtstreeks bij betrokken. In jouw prachtige verhaal wordt het zeer wrang en krijgt het daarmee de nuance die het nodig heeft. Je overtreft jezelf!

Reageer
gravatar

Ik ben slechts benieuwd hoe de lui op die andere sites reageren op zijn Speld-reacties van deze onder meerdere namen reagerende reageerder.

Er hangen wat draadjes los hier en daar, denk ik?

gravatar

Sorry voor de late reactie, ik had wat inbelproblemen (Windows 3.1 en DR-DOS, dan weet je het wel).

Ik ben nu alleen vergeten wat ik te zeggen had.

Reageer
gravatar

Ik weet niet wat pedofielen moeten met een kantoorpakket. Misschien dat ze beter uit zijn met Shotwell. Maar een goed vrij alternatief voor de Familienerd van de Paulussen is Symphony van IBM (uit het OpenOffice project en familie van Lotus).

Reageer
gravatar

Niets gaat boven WordPerfect 5.1 met een gezond blauw beeldscherm en witte letters (SNEL!!). WYSISWG is niet waar: het is wysiNwyg.
Lotus is tegenwoordig een aftreksel van OpenOffice. LibreOffice valt aan te raden.
En met een appel in de hand kom je ook door het leven.

Reageer
gravatar

Hoei en oeps! Ik gebruik Word97, ik wist niet dat dat tegenwoordig al onder pedofilie viel?! Op zich vreemd want bij pedofilie gaat het toch juist om lekkel jong?!?! NOU.

Dat wordt vast weer overwerk voor de poverheid. Maar als het goed is doen ze zich daarbij tegoed aan boetes.

Reageer
gravatar

Niet verder vertellen, maar heel soms gebruiken wij voor speciale klanten nog WordPerfect. Nostalgie, weet je, verder niks hoor. Shift-F7….. Ohhhh! Mmmm… Ja! Ga door….

Reageer
gravatar

Ah, Lotus: je had maar één blad waar je alles op moest kunnen, en dan die macro’s tussen de accolades…

Ik ben geen cijferfetisjist of zo hoor, meer een spreadsheetkommaneuker, maar vroegâh was soms wel iets beter. Het verval begon met wysiwyg.

gravatar

Vroeger had je ook Javelin. De opvolger van het rekenvel – dacht men – tegenwoordig heet een soortgelijk programma Quantrix. Wat pedofilie en Quantrix met elkaar te maken hebben weet ik niet, maar de heer Stapel ziet vast wel een zinnig verband.

gravatar

Hey Willem! Doe maar niet, ik ga wel snel even upgraden. Was het gewoon even vergeten – gebruik het niet zo veel he… In de meeste software ben ik wel bij hoor, en dus echt niet verdacht, zo heb ik vorige maand nog de nieuwste versie van MSN en nieuwe webcam-software geïnstalleerd. Zie je morgen op de zaak!

gravatar

Uiterst verdacht, dit soort geavanceerde installaties. Volgens justitie was er veel kennis, tijd en geld voor nodig om dit alles zo te organiseren.

Reageer