Nieuw kernwapenprogramma van Omroep Max

Begin mei is het zover, de start van Reaktor, het nieuwe kernwapenprogramma van Omroep Max. Elke zondagavond om 2030 wordt 50 minuten lang al het nieuws rond kernwapens en nucleaire aangelegenheden besproken. Te gast in Globaal Nieuws is presentator Leo Pietersen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kernwápens? Ik dacht dat het tegenwoordig om kernwáárden ging?

Het kernwápenprogramma is de nieuwe ééndelige realitysoap die tegelijk in Jeruzalem en Teheran wordt uitgezonden.

Reageer
gravatar

@ JOCHEM: Zou het niet:

héél verstandig zijn om
héél snel terug te gaan naar de
héél stabiele,
héél prettige en vooral kwalitatief
héél veel betere software versie van vorige week,

en het drama met de huidige chaos van bits-en-bytes-van-een-dronken-(onder)ontwikkelaar

héél snel te vergeten?

Want op dit moment is de site gewoon
héél erg irritant voor
héél de goegemeente van welwillende respondenten.

Alvast
héél hartelijk dank en
héél veel succes!

Reageer
gravatar

Oma, met uw ontwapenende glimlach moet het zeker lukken om daar medestanders voor te vinden.
De kern van de zaak is natuurlijk dat alle oorlogstuig te vuur en te zwaard bestreden dient te worden.
Het is prijzenswaardig dat u zich op deze internationale vrouwendag zo strijdbaar opstelt.

gravatar

Als demente ex-schooljuf, die uit solidariteit gisteren naar Den Haagt is geweest, schaam ik mij natuurlijk vreselijk over die ene schrijfblunder. Dat wordt weer een slapeloze nacht naast snurkende opa.

gravatar

Als demente ex-schooljuf, die uit solidariteit gisteren naar Den Haag is geweest, schaam ik mij natuurlijk diep over die ene schrijfblunder. Dat wordt weer een slapeloze nacht naast snurkende opa.

gravatar

Als ex-schooljuf, die door haar schoonzoon dement is verklaard en uit solidariteit gisteren naar Den Haag is geweest, schaam ik mij uiteraard diep over die ene schrijfblunder. Dat wordt weer een slapeloze nacht naast snurkende opa.

gravatar

Heel goed dat Max een eigen kernwapenprogramma heeft. Met een flinke hoeveelheid nucleaire raketten zet je jezelf neer op de wereldkaart. En reken maar dat er dan wél naar je geluisterd wordt.

Reageer
gravatar

Wij, als lijsttrekkers van “De Tegenpartij” willen duidelijk naar voren brengen dat het al of niet hebben van een Kernwapenprogramma van MAX niet ter zake doende is, en slechts een afleidingsmanoeuvre is van het echte probleem. Via onze geheime dienst, het Simplistisch Verbond hebben wij informatie verkregen over het echte gevaarlijke netwerk: Het kern-apenprogramma van de Verenigde staten. Dit programma is in gang gezet door hoofdaap GW Bush jr en is wereldwijd vertakt tot in Klootwijkerbroek toe. Over deze organisatie, het wereldwijde vertakte kern-apenprogramma moet men zich echte zorgen maken. Vanuit Teheran heeft Minister amoedjeriblablabla( te moeilijke naam om volledig uit schrijven) reeds laten weten dat iRan zijn kernapenprogramma zal blijven voortzetten, ongeacht de kritiek van kern-aapgrootmacht iSraël ( denk aan Ipad). De iNternationale gemeenschap houden hun hart vast met instemming van Apple, en hebben verder vooral gemeenschap. Aldus onze waarnemer dhr B. Obama

Reageer