Herman den Blijker verheugd over VleesPad 3

‘Jammer dat je er niet mee kan bellen.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die heb ik ook! Ik heb alleen een frontje met schubben, dat lijkt net carbon! Verder vind ik het een gemis dat er geen ventilator in zit. Tegen de tijd dat het nieuwe model op de markt komt stinkt de oude toch een uur in de wind.

Reageer
gravatar

Met ze blauwe oogies! Glip glip glipt het (zee-)vlees naar binnen. Lekkel bijsnijden en doorkauwen terwijl ie maar praat en blablahahajaja ach misschien heeft Herman teveel verkeerds gegeten. En moet de computer het nu maar opknappuh…

Reageer
gravatar

Herman, Herman, Herman toch. Je kunt met dat stukje zalm in je linkerhand heel goed bellen. Jouw andere hand is immers nog vrij voor jouw mobieltje.

Overigens is het onverstandig om jouw nieuwe visproduct Vleespad te noemen. Iedereen weet immers dat een Vleespad minstens drie keer duurder is dan een gelijkwaardige Vistablet.

Reageer
gravatar

het is op de foto niet te zien, maar in zijn rechterhand heeft hij altijd een vlijmscherp koksmes. Bij Vincent van Gogh is dat indertijd vreselijk mis gegaan toen de telefoon ging.

gravatar

Heel scherp opgemerkt, Neuzel! Oren en elektriek zijn eigenlijk in vrijwel alle gevallen een slechte combinatie.
Mijn moeder nam eens de telefoon op terwijl zij de lakens aan het strijken was. Rechts hoort zij nu niets meer. Mijn schoonvader had zich hoorapparaten laten aanmeten. Toen hij de derde dag daarmee bovenaan de trap stond shrok hij van het geluid van de bel. Binnenkort hopen wij hem met een nieuwe heup te kunnen feliciteren. Zelfs de voor oren bedoelde MP-3 spelers etc. maken schade. (die bemerkt de luisteraar alleen pas twint jaar later)

gravatar

Voor wie niet in direct contact staat met de natuur (ja wie zou dat eigenlijk wezen?) meld ik voor de zekerheid dat de paddentrek weer is begonnen. Even zoeken en je vindt zó een superplat exemplaar. Inderdaad kun je daarmee niet bellen.

Reageer
gravatar

Welnee joh, das’s die vroegere minister van financien die je d’r in ziet … eh … hoort!