Toestand Ariel Sharon onveranderd stabiel

Artsen: definitieve prognose eind 2028


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Over Ötzi gesproken; is onze eigen Don Camillo Eurlings al terug van zijn Sabattical Year ten behoeve van een gezinsopbouwsituatie? Och gut, nee, da’s waar ook; die houdt zijn betaalde winterslaap als directeur bij de KLM. ook een manier om warmpjes te overwinteren. Overigens ligt Ariël Sharon er netjes bij; hij doet me sterk denken aan Lenin, die lag er ook zo lang en zó netjes bij in het mausoleum van het Kremlin. Zou Ariël geen last hebben van dóórliggen? Uriël; toch maar een opblaaskussentje meenemen voor Ariël als je op ziekenbezoek gaat.

Reageer
gravatar

Ik vind het wel valsspelen. Hij is nu 83. Ik weet uit de diepte-interviews die ik in mijn functie met hem heb gehouden dat hij de droom had de oudste mens op aarde te worden. Hij leek het niet te redden en laat zich nu in coma houden tot zijn 147e.
Zo kan ik ook het Guinness-recordboek halen.

Reageer
gravatar

Hebben jullie het laatste nieuws ook al gehoord? Twee vrouwen met grote zonnebrillen zijn zojuist bij Sharon geweest. Dat kan bijna niets anders betekenen dan dat zijn toestand nog steeds onveranderlijk stabiel is.

Reageer
gravatar

Nou neuzel en erusuka, ken je geschiedenis, sharon is een in Palestina geboren meneer die het schopte tot generaal in het leger en die niet te beroerd was om af en toe een flink bloedbad onder de palestijnen aan te richten. Daarmee kon ie zelfs chef van het land worden. Dat ie nu ligt te slapen is wel makkelijk, dan doet ie niks meer verkeerd ook. Sommigen vinden het een held, ik hou het op gelegaliseerde moordenaar.

Reageer
gravatar

Volgens mij is Sharon toch echt de dikke dame van de PvdA en Ariel is een wasmiddel. Met andere woorden het wasmiddel gebruik van meisje Dijksma is naar verwachting tot 2028 stabiel.

gravatar

Neuzel zegt het goed, zij het dat de door Speld gemiste puntjes op Ariël ook in zijn uitleg ontbreken. Overigens is Friso een merk babyvoeding dat ook vaak gebruikt wordt voor het bijvoeden van coma-patiënten, zie http://www.friso.nl. Waarom ik dat hier zeg ben ik alleen weer vergeten.

gravatar

En wat wilt u daar mee insinueren? Heeft u de ondertitel van de speld niet gelezen?

“Uw vast prik voor betrouwbaar nieuws”. Lijkt me duidelijk.

gravatar

Gelukkig wordt er door De Speld aandacht aan onze grote generaal besteed. Misschien een idee voor een comité met Dries en Gretta?
Een timeline c.q. liveblog is een prima idee. En Neuzel en Erusuke, hebben jullie geschiedenis gehad? (Of teveel Suskes en Wiskes gelezen?) 😉

Reageer
gravatar

Kunnen jullie hier a.u.b. een liveblog aan toe voegen, want ik wil graag van minuut tot minuut van de situatie van dhr. Sharon op de hoogte gehouden worden.

Reageer