Cohen klaar voor nieuwe stap

‘Als je benaderd wordt om filiaalhouder van De Lidl in Cuijk te worden, kun je eigenlijk geen nee zeggen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onzin! Je kunt best nee zeggen. Ik zeg ook wel eens nee. Iedereen zegt wel eens nee. Ja toch?

Reageer
gravatar

Eeeuh….Nee!

gravatar

Er is geen historisch materiaal waaruit blijkt dat Job daadwerkelijk bestaan heeft. Wat men over Job meent te weten, is afkomstig uit religieuze geschriften waarvan de historische betrouwbaarheid niet is vast te stellen. Aldus Wikipedia

Reageer
gravatar

Tja, Heer Neuzel. Volgens dezelfde bron is Job begraven op maar liefst zes plaatsen. Dit is een redelijk uitgebreide uitvaart voor iemand die niet bestaan heeft en reeds daarom niet kan zijn overleden. Het is een vreemde zaak.

gravatar

Tja, hij hád het kunnen weten: als PvdA burgemeester terug de politiek ingaan, gaat verkeerd! André van der Louw en Bram Peper gingen hem voor.

Veel succes bij de Lidl, Job: de wijnen zijn over het algemeen goed en betaalbaar: houen zo.

Reageer
gravatar

Wat wij ons brommen, Heer Jeettje! Als hij op het gebied van wijninkoop nu eens een poosje meeloopt aan de hand van de huidige wijninkoper? Als een soort Jobcoach, zogezegd.

gravatar

Als dat dan maar niet ontaardt in Job-hoppen. Van het slag Job-hoppers zijn al zoveel opportunisten in de politiek werkzaam die allen wachten op een gunstige burgemeestersbaan, staatssecretaris- of CvdK-schap. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat Lidl en Aldi tot vangnetten worden om gesjeesde Kamerpolitici als filiaalchef een toekomst te bieden. DSM, AKZO-Nobel en KLM, AMRO en ING zijn al geïnfiltreerd door ministeriële Jobhoppers en (v.m.) vakbondsleiders en één twijfelachtige exponent heeft het zelfs al geschopt tot onderkoning van de N.V. Nederland. Voor je het weet is er sprake van verregaande belangenverstrengeling tussen Haagse Dorpspolitiek en captains of industry van het bedrijfsleven. Je moet er toch niet aan denken…? Of juist wel?

gravatar

Proficiat, mijnheer Cohen, met deze promotie. Want een béétje filiaalhouder verdient al vlot fors boven de balkenendenorm. Dat is dan nog eens exclusief de medewerkerskorting waarvan ook u als filiaalhouder gebruik kunt maken bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.
We komen gauw een keertje langs bij u in Cuijk!

Reageer
gravatar

Ja, Woutertje doet het gelukkig heel rustig aan bij een groot accountantskantoor waar werkweken van 70+ uren volstrekt normaal zijn.

Ik begreep hem eerst niet goed, dacht dat-ie een family-man was geworden, maar ik begrijp nu dat hij het rustig aan ging doen met z’n gezin en niet met z’n werk.

gravatar

Dit is slechts een interne PvdA-kwestie, het is ongelofelijk dat speld.nl zich leent voor interne verslaglegging ten bate van de PvdA, dit riekt naar politieke vooringenomenheid of sluikreclame. Ik wens Job als mens overigens het beste toe in de kruideniersbranche, en dank hem hartelijk nu hij ruimte maakt voor iemand die hopenlijk de PvdA over de rand van de afgrond heen wil duwen danwel de hard benodigde migratie naar een raszuivere partij weet te maken.

Reageer
gravatar

Geachte heer Wilders,

U heeft eerder en meermaals de ‘Linkse Kerk’ aangewezen als het bron van alle kwaad in Nederland.

Kunt u mij uitleggen hoe het dan mogelijk is, dat de ‘linkse’ PvdA ‘raszuiver’ kan worden gemaakt of gaat u weer op de loop (voor mijn vraag)?

gravatar

Job wil nu een theehuis beginnen.Met een aparte ruimte om het debat aan te gaan,daar mag dan weer wel een wijntje geschonken worden.

Reageer
gravatar

Uit de tijd dat ik nog Rotterdammer was herinner ik mij de Jobshaven en Toko St. Job, vlak achter de Fiscus Puntegaalstraat. Ik meende toen in mijn jeugdige onschuld nog waterklerk te moeten worden, totdat ik besefte dat het ‘water van de klerk’ geen zuivere koffie was, maar alcohol. Dat ‘Job’ nu met ‘thee’ wordt geassocieerd, zet mijn hele vloeistoffenreferentiekader weer op zijn kop. Het wordt tijd om nu klare wijn te schenken, een rondje Mombassa, anyone?

Reageer