Datalek daklozenkrant geeft geen verrassingen

Duizenden adressen op straat


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als oud-colega’s het schoppen tot wethouder en zelfs burgemeester maar desondanks helemaal vergeten dat zij ook nog een huis in Spanje bezitten, denk ik dat je met een gerust hart en desnoods op de bonnefooi op vakantie kunt gaan. Ga met je koffers een middagje tegenover een huis zitten dat aan de criteria zou kunnen voldoen. Als er ‘s avonds nog niemand is verschenen kun je het gewoon binnengaan. Het is ongetwijfeld een door de eigenaar vergeten huis.

gravatar

Tsja, wat nu? Als dit doorzet kan ik niemand meer de goede weg wijzen. Die adressen liggen nu al steeds ergens anders.

Als die man met dat karretje ermee aan de sjouw gaat kan ik geen enkel adres meer vinden.

Het wordt tijd dat de KPN alle ongeveer 7 miljoen Nederlandse adressen met postcode een dag lang vasthoudt en onbruikbaar maakt. Dat zal ze leren!

Reageer
gravatar

Welnee, dat kereltje zit gewoon op zijn eigen adres, op straat dus. Je kunt wel zien dat de data flink gelekt heeft, wat een smeerboel.

gravatar

Welnu, het is wel duidelijk waar te nemen dat hier sprake is geweest van een SQL-injectie. Ik denk ook dat de software al jaren niet up-to-date meer is vanwege uitgestelde installatie van de benodigde patches. Het keurmerk van de NVJ zou moeten worden ingetrokken!

Reageer
gravatar

Cees, maar hier zit je verkeerd. Het gaat waarschijnlijk om een DDOS-aanval met een grootschalige CH3CH2OH-injectie. Voor je het weet ligt iedereen plat.
Op de site van de PVV over oosterburen is hierover al uitgebreid melding gemaakt. Het Europees Parlement is in spoedberaad bijeen om over deze zaak en onkostenvergoedingen te debatteren.

gravatar

Wederom onvolledige berichtgeving!

‘Duizenden adressen op straat’…
geschopt?
aangehouden?
te vondeling gelegd?

En welke data zijn er weggelekt dan?
6 januari 1832 kan me persoonlijk niet zo interesseren, maar 1 april a.s. hebben we nog zo’n 24 uur nodig lijkt me. Bij dezen het verzoek aan de vinder om deze datum weer terug in de centrale agenda te plaatsen. Dank u.

Reageer