Grootste artiest aller tijden voor derde keer in drie jaar tijd overleden

Van Gouden Generatie nu alleen nog Dylan, McCartney, Simon , Joel, Jagger, Spinvis, Prince, Madonna en Springsteen in leven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vrees dat we hier toch wel heel makkelijk over de werkelijke tragedie heenstappen. De toch al zo geplaagde loodgietersbranche die eerst al te kampen had met het verlies van enkele zeer lucratieve onderhoudscontracten op openbare toiletten, nadat een zevental van deze gelegenheden gesloten werden in Den Haag na het nieuws uit nota bene Engeland m.b.t. een zekere Griek; (is daar al een meldpunt voor?) George Michael, die dit soort gelegenheden frequenteerde en daar ongepast gedrag vertoonde, heeft de loodgietersbranche wederom een aantal aanzienlijke contracten in rook zien opgaan, ditmaal in de hotelbranche, na de publicatie dat de een of andere zangeres in een volstrekt veilige sanitaire voorziening het loodje heeft gelegd.
Maar daar hoor ik niemand over. Zelfs geen meldpunt.

Reageer
gravatar

Gerrit, ik vrees dat je geen verbinding hebt met Houston. Probeer het eens wat nadrukkelijker. Wellicht helpt het als je met klem roept: “Free base to Houston! Free base to Houston, come in Houston!”
Daar zit een argument in, waar Houston altijd gevoelig voor is.

gravatar

Pay faye faye – rules forever! Zonder leden sterf je tenminste niet!

Reageer
gravatar

Zijn Springsteen en Joel dan artisten? Ik meen toch dat het slechts zich aanstellende namerkerts zijn. Zappa mis ik nog wel in het rijtje reeds gestorven grootste artiesten aller tijden, net als Césaria Évora (bijna twee maanden geleden overleden) en Bana (alweer heel lang dood) Gelukkig leeft Teofilo Chantre nog en zullen we van zijn dood tegen die tijd nog veel plezier kunnen beleven.

Reageer
gravatar

Ik ben helemaal niet dood!
Dat is nu de zoveelste keer dat ik m’n eigen overlijdensbericht moet lezen. Is het nou eens een keer afgelopen? De eerste keer moest ik er hardop om lachen, ik lachte me bijna dood, maar nu is het niet leuk meer hoor, nu moeten jullie ophouden. Moet ik wéér m’n kinderen uitleggen dat ze nog eventjes moeten wachten op hun erfenis. Erg vervelend allemaal.

Reageer
gravatar

Dan zijn de onsterfelijkste (?) artiesten dus diegenen, die zijn overleden alvorens zij de leeftijd hadden bereikt waarop zij bij het grote publiek bekend werden?

Bestaat er dan ook een leeftijd waarop minimale onsterfelijkheid wordt bereikt?

Oftewel, als een artiest 100 jaar wordt, is hij dan nog maar een fractie zo onsterfelijk als wanneer hij/zij op 2-jarige leeftijd was overleden?

gravatar

Is dat nou uit piëteit met de erfgenaam of zijn we collectief uit het oog verloren dat bij alle ellende in het leven van de geplaagde Whitney haar druk in drugshandelende echtgenoot een oorzakelijke rol heeft gespeeld. Whitney is drie keer gescheiden van deze struikrover, vier keer met hem hertrouwd (shotgun weddings), vijf keer naar de Betty Fordkliniek geweest om af te kicken, maar steeds weer door B. teruggedreven in drugsafhankelijkheid. Ik wil -alvorens een definitief oordeel te vellen over deze ontsnapte galeiboef- wachten op de expertise van Albert van der Linden: als celeb-orakel van RTL 4 de evenknie van Ben Elker en Bert Bokhoven. Mensen kúnnen hem een luie flikker noemen, maar hij is wel altijd up-to-date geïnformeerd over alle roddels in het roddelcircuit; ere wie ere toekomt.

Reageer
gravatar

Misschien wordt het dan tijd voor zoiets als Three Strikes Out. Na de derde keer is het echt afgelopen.
Één afscheids concert is leuk, twee gaat nog maar daarna gaat het vervelen.

Ze weten zolangzamerhand niet meer van ophouden.

Die erfgenamen weten zo ook niet meer wanneer ze nu eens echt kunnen gaan uitgeven.

Reageer
gravatar

Het hele leven bestond uit slechte planning, Heer Paulus. Na het succes was er toch de neergang, de opkomst van een kraakstem, de verloedering door alcohol en drugs en het erdoor jagen van het vermogen. Met als sluitstuk de verstoring van de zondagsrust omdat inderdaad de zaterdagse kranten al waren gedrukt. Dit alles is zeer betreurenswaardig.

gravatar

President Barack Obama heeft zijn ministers met spoed bijeengeroepen om een nieuwe Greatest Artist Ever voor te stellen.

Zoals bekend besluiten het Huis van Afgevaardigden en het Congres dit soort belangrijke, urgente zaken altijd gezamenlijk binnen een week na overlijden van de voormalige titelhouder.

Reageer
gravatar

Het is algemeen bekend dat Sir Paul boven aan de lijst hoort te staan. Bij de foto op Abbey Road liep hij uit de pas en op het zeer goede White Album is duidelijk (omgekeerd weliswaar) te horen “Paul is dead”, of zoiets. Springsteen hoort bij de Phillies (waarover je kunt nadenken), Jagger is afgekickt (na Marianne Faithfull).

Reageer
gravatar

Evenzeer vraagt men zich af wie de volgende is: de muziekindustriemensen zijn geschokt. Zoveel schokken achter elkaar: dat kan niet zonder gevolgen blijven.

Bovendien is de kans op eeuwige roem alleen nog maar een kwestie van voortijdig overlijden, lijkt het wel.
The race is on, zoals men in die kringen zegt.

Misschien een ideetje voor een John de Mol-format?

gravatar

Onsterfelijkheid is ook nuet meer wat het geweest is…

Reageer
gravatar

Van de Gouden Generatie uit de 20e eeuw zijn er inderdaad nog heel wat in leven. Hoe anders is dat met de Gouden Eeuw. Had die eeuw trouwens ook een gouden generatie?

Reageer