El Hamdoui niet verbaasd door afketsen transfer

“Alleen Ajax geeft me echt een bankgarantie”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zojuist is bekend geworden dat Standards and Poor’s de bankgarantie van Ajax heeft afgewaardeerd. Met de huidige afwaardering kan El Hamdoui hooguit nog verkocht worden aan een lokale AH om vakken te vullen.

Reageer
gravatar

Wat weer leidt tot de vraag waarom men een aandeel zou willen bezitten waarvan de waarde zo gering is dat men er in het filiaal dezulken niet eens fatsoenlijk mee zou kunnen foerageren? Of is dit Zaans sentiment, een heemkundige emotie?

Overigens lijkt me dat men voor bankgaranties beter bij tuinmeubelcentra of de firma Seats en Sofa’s terecht kan in plaats van bij een voetbalorganisatie.

gravatar

@Jeettje: Het gaat hier om de prijs per aandeel, als je er veel van hebt dan scheelt 1 Euro per stuk toch weer een redelijke slok op een borrel. We moeten tenslotte naar goed Zaans gebruik op de kleintjes blijven letten!

gravatar

Beste Bralhuijsen, dat begrijp ik ook wel: veel is mooi in de optiek van de kleine, maar dat laat onverlet dat dit nu erg veel weg heeft van zegeltjes sparen: men moet daar véél van kopen om te sparen om gering voordeel te behalen, als men dan nog van voordeel kan spreken.

Op de kleintjes letten kent tegenwoordig een nogal lugubere bijbetekenis in het Noord-Hollandse, pas op uw woorden.
Tenzij u daarmede bedoelt dat de fa. Heijn op de kleintjes let in de zin teneinde hen -de kleintjes- over te halen pappie en mammie tot nutteloze en ongezonde aankopen te forceren.

gravatar

Petje op! Lach er maar mee. Maar een bonus zit er voor de El Ham voorlopig echt niet in…

Kan toch nooit goed zijn voor de scorINGsdrift. Waarom verhuren ze hem niet terug aan AZ. Hij pingeluh, AZ happie en Ajax weer een bankpisser minder.

Reageer
gravatar

Lijkt me geen pretje, zo’n bankgarantie. Altijd maar op de bank zitten. Je wilt toch ook wel eens meedoen in de wei?

Reageer
gravatar

Het is een doordenkertje. Deze jongen die in de financiële sector werkt dacht dus echt aan een garantie afgegeven door een bank. Dat een bank ook zo’n ding is waarop reservespelers plegen af te wachten tot zij ingezet worden bij een wissel drong tot deze voetbalanalfabeet niet door.

Reageer
gravatar

Heer Frederik met de lange achternaam/Geachte collega bankier
Ook bij mij borrelde eerst de gedachte aan een financiele bankgarantie op. Daar de rood/witte club uit die schuur in Zuidoost nogal financieel armlastig is lijkt mij een bankgarantie door Ajax in financiele zin tot de onmogelijkheden te behoren. Zeker daar de NV AFC Ajax binnenkort waarschijnlijk nog enige directie en RvC leden moeten afkopen.

gravatar

Misschien kunnen we El-Al, El-Ham enz. beter uit onze woordenlijsten schrappen.
Suggesties zijn welkom.
De familie Paulus heeft zich al aangeboden om de lijst te maken. Carrotte en Marg00tje doen de controles en Prw- en nog wat doet de redactie.
Uiteraard werkt De Speld volledig mee!
Als vrijwilliger bent u hier op het juiste adres. Altijd goed voor uw cv.

Reageer
gravatar

Nee, Prw-dinges kan dat niet doen. Prw-dinges is een paard. Alleen al om DIE reden kan hij dat niet doen, omdat er slechts één merk paard betrouwbaar is: het Paard van Troje! Alle andere paarden wedijveren met kabouters om de bedenkelijke eer de grootste veroorzaker van Alle Ellende In De Wereld te zijn.
\Nu is El Hammie toevallig een Trojaans Paard, dus daar zou ajakkes zuinig op moeten zijn. Verdubbel zijn salaris, verleng zijn contract en schop de onverstaanbaar brabbelende jankert van een trainer de laan uit!
Vervang dan ook die JC en die RVC door ….. juist, een extra taakje voor El Hammie. Op de pleintjes in Crooswijk waar hij zelf leerde voetballen (met o.a. Robin van Persie) loopt zoveel talent rond, dat El Hammie daarnaast ook Hoofd Opleidingen en Hoofdscout moet worden.
Hij heeft trouwens een ‘leuk lopende’ sportzaak en kan derhalve beter dan wie of wat ook kledingleverancier worden in die snelkookpan (of snelcokepan, zo u wilt) Die 0202-ers KUNNEN eenvoudig niet meer zonder hem!

gravatar

Beste Oma, hij bedoeld bakgarantie. Met dat paard houdt hij het gras in de arena kort, maar als het paart iets laat vallen moet hij er af om het op te ruimen. Daar heeft hij een bloedhekel aan. Daarom heeft hij bedongen dat er gegarandeerd een terreinknecht met een bak achter het paard loopt om de vijgen op te vangen.