38 vermisten Pompeii officieel dood verklaard

Na 1933 jaar onzekerheid kunnen nabestaanden eindelijk de ramp een plek geven


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik vind dit erg triest en al deze reacties zijn bullshit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik gebruik alle mogelijke tekens, jo! hahahahahahahahahahahahaha

Reageer
gravatar

Zou het kunnen zijn dat S. Berlusconi 1933 jaar geleden, dus in zijn vroege jeugd, een inwoner van Pompeï was die maar nipt ontkwam aan de aswolk? Zijn gelaat wordt zelfs vandaag de dag nog getind door een onnatuurlijk antiek (schroei)bruin en zijn afgedragen haarstukje oogt -ongeverfd- asbruin. Volgens onbevestigde berichten uit de Lega Nord-coalitie heeft S.B. zich -bij een bewust onbekend blijvende Nederlandse plastiekchirurg- zodanig laten liften dat zijn navel zich thans ter hoogte van zijn staartbeen bevindt.
Wellicht als tegenwicht tegen de stijgende last der jaren omgeeft hij zich met alles wat jong en strak is, op en aan de gang gang blijvend op basis van blauwe jujubesjes en minderjarige voedingssupplementen. Het Pompeï-museum kan vast een dubbelwandige koelvitrine reserveren voor Silvio; na diens verscheiden. Mocht dat nog voor 21-12-2012 plaatsvinden.

Reageer
gravatar

Maar hoe zit het dan met de invallen van de Romeinen in onze leefgebieden? Is er al herstelgeld betaald voor de schade die ze destijds hier aangericht hebben? Wat hebben die duizenden jaren onderhandelen nu helemaal opgeleverd??

Reageer
gravatar

Wordt deze ramp nu door de nabestaanden een plek gegeven, net als die vrijwillig verplaatste olievlek waarover De Speld eerder berichtte?

Welke plek hebben de nabestaanden in gedachten dan? Het lijkt me goed om te weten waar deze ramp z’n laatste rustplaats zal vinden. Een gedenkteken en bloemen zijn reeds besteld.

Reageer
gravatar

Dit is typisch weer zo’n smakeloze verzekeringstruc. De omgekomen Pompejeers zijn tentoongesteld bij de opgravingen in Pompeï, maar slechts invers: men heeft gipsafdrukken gemaakt van de holten die bedolven bewoners in de gloeiende aslaag achterlieten. Van gips kun je geen DNA-profiel maken en evenmin gebitsfoto’s. Zolang de individuele identiteit niet kan worden vastgesteld hoeven de verzekeringen niet uit te keren. N.B. de grootste verzekeringsmaatschappijen in Italië zijn allen eigendom van Silvio Berlusconi, de onafhankelijke schade-experts evenzeer.

Reageer
gravatar

Het feit dat in de achtergebleven aslaag slechts afdrukken zijn gevonden zonder daadwerkelijke organische of andere resten zou tot de conclusie kunnen leiden dat we hier met een stel Romeinse grappenmakers van doen hebben. De vaststelling dat het hier om overledenen gaat kan naar mijn mening dan ook niet hard gemaakt worden…

gravatar

O nee? Nou bij die tentoonstelling toen herkende ik mijn over-over-overgrootmamaatje toch heel duidelijk. Die gezellig opwippende kin, weelderige wenkbrauwen, die handjes als kolenschoppen waarmee ze ons ‘s avonds naar bed mepte … betalen zullen de hoge heren van Pompei voor het schrijnende gemis van ons mimimammie. De tijd heelt alle wonden, maar niet de doorligplekken in mijn portemonnaie!

gravatar

Menschen!
Wij hebben nog klachtjes nodig over de hulpverlening na de ramp Vesi..u…vulkaan. 10 minuutjes werk. Zuig wat uit je duim! Mag gaan over:
– moslims
– arabieren
– islamieten
– allochtone broodgooiers
Dan dank dank dank dank.

Reageer
gravatar

Ook hier kan ik, tegen schappelijk tarief, in bemiddelen door de verantwoordelijke maatschappij aan te klagen.
Voorts mag ik zeggen dat ik verheugd ben met het losschieten van deze misstand? Vooral nu mijn belangrijkste cliënt mij even niet meer als raadsheer nodig heeft. men moet toch tanken, nietwaar?

gravatar

Daar kan ik dus ook in voorzien tegen een gepaste vergoeding. Dit wordt een gevalletje natuurschade door onbehoorlijk bestuur.
Dat moet een mooi bedrag opleveren qua smartengeld.

gravatar

Nu ben ik niet zozeer van de letselschade, maar toch wil ik nabestaanden wijzen op een aangenaam rentebedrag dat zij kunnen opeisen.
Met mijn hulp, wel te verstaan.

Voor 80% van de te ontvangen penningen plus onkosten (onafhankelijk resultaat te voldoen) wil ik best op basis van no cure – no pay u bijstaan

Reageer
gravatar

Eindelijk dat ze dat eigenlijk nu een vaste plek kunnen geven. Maar het is toch ook wel storend dat ze zo dicht onder die vuurspuwende berg blijven wonen. Dat is toch vragen om!

Reageer
gravatar

Maar aan de andere kant, het bespaart natuurlijk wel weer op stookkosten, en dat is weer goed voor het milieu.

Dit toont toch maar mooi aan dat ze toen ook al milieubewust bezig waren met aardwarmte, al hadden ze beter een overdrukventiel kunnen aanbrengen. Had een boel overlast gescheeld, maar goed, achteraf is het makkelijk praten. Voortschrijdend inzicht zullen we maar zeggen