Daklozenkrant voortaan op groot formaat

Tabloidformaat veel te klein om onder te slapen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Huh, ze gingen deze toch alleen nog als app op de tablets uitbrengen? Of gaf de 1ghz processor onvoldoende warmte af in deze dagen en hebben de daklozen hun iPad massaal omgeruild voor een Televaag?

Da’s net als in je broek pissen, ‘t voelt eventjes warm maar uiteindelijk sta je toch weer in de kou. Met een blaasontsteking.

Reageer
gravatar

En Hokke, hoe komt die dakloze krant dan op mijn modieuze mat van langharig Kasjmier? Op zijn eigen benen? Ik dacht het niet! Nou hoe dan? Juist ja, met hulp van een dak- en thuisloze bezorger, die al enige tijd geen verse, schone maagd meer heeft genomen, en door jou is opgejut!
Nou jij weer!

gravatar

Gewoon met de post, Paulien. Die daklozen met krant kunnen niet weg bij de supermarkt. Of heb je ook bezwaar tegen postbezorgers? Geen wonder dan dat je nog een onbeschreven blad bent.

gravatar

Als het papier recyclebaar is, dan zijn er toch geen problemen? En een aantal straatwerkers kunnen best meehelpen met de distributie. Bijvoorbeeld tegen een halve euro per zak. Met statiegeld uiteraard. De meevallers kunnen naar het project “straatwerken” gaan. Een wereld gaat open.

Reageer
gravatar

Met de opkomende sneeuw en kou ook zijn die groot formaat kranten ook handig voor onder de trui als je mee wilt doen aan de daklozen-schaats wedstrijden op het binnenhof. Schaatsen beschikbaar gesteld door de PVV omdat het een oud-nederlandsch gebruik zou zijn, koek en zopie gedraaid door Henk en Ingrid die daarvoor een oude sok in huis hebben waardoor de opbrengst net als bij de PVV partij bijdragen onbekend kan blijven en de winnaar krijgt uit handen van dhr. Drinkman een echte flesch jenever om de bloemetjes een flink buiten en dus dakloos te houden!

Reageer