Afrikaan (11) verbreekt wereldrecord consuminderen

Kwame Mpufu: ‘Hier heb ik mijn hele leven voor getraind’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Margootje, volgens mij is Gerritje inderdaad nogal gek. Het ‘anders zijn’waaraan hij refereert is natuurlijk een vermeende homosualiteit. Voor zover ik weet kan een uitslag helemaal niet homosueel zijn. (In het uiterste geval kun je van het bedrijven van homosuele sexualiteit op bepaalde plaatsen uitslag krijgen)

gravatar

Lieve Marg00tje,

Het zit zo, in Noord-Korea bezit een kleine bovenlaag alles en de rest heeft niks.

Vergelijk het met de wet van overgrootvader Paulus: “De rijke bezit een gouden vulpen en een lederen schrijfmap, de arme heeft niks om naar huis te schrijven.” Een heel juiste wet, want stel dat het andersom zou zijn.

Deze wet geeft ook de oplossing van het probleem van Kwame. Geef hem een pen en wat papier.

gravatar

En het zou erop kunnen lijken dat ie eigenlijk een ijsje in z’n hand had. Dat dat dus vakkundig weggesjopt is. Een valsspelende negert of zijn het degenen die deze actie verzonnen hebben en heeft ie niet eens betaald gekregen om te figureren. Vele vragen. Ondertussen vreten we volop verder.

Reageer
gravatar

Een openhartig vraaggesprek met de infiltranten bij de spelt:

Q: Is Kwame op een of andere wijze bevooroordeelt door de jury ?

A: JA. Hij is zo’n lief negertje en lijkt zo schattig, dus konden we hem uitermate goed inzetten voor onze eigen duistere doelen.

Q: Was Kwame al voor of pas na zijn verkiezing tot armste mens van de wereld corrupt geworden ?

A: uiteraard pas daarna, hij kreeg interviews en televisieoptredens, om maar niet te spreken van de reclame provisies, maar ja, na zo’n jaar val je toch weer terug in een dal.

Q: Hij had dus niets, toen won hij die prijs, werd steenrijk, en verviel gelijkend Icarus tot de stenen onder hem?

A: Nee natuurlijk niet, hij vloog niet, hij zwoof op de gelukzalige winden van aandacht. Feitelijk heeft hij van al die reclame-uitingen en tv optredens geen cent gezien, maar zijn uitgaven patroon is sinds zijn terugval tot armste mens van de wereld wel met 100% gedaald, vandaar de prijs voor consuminderen.

Q: had dit iets te maken met TV shows in het algemeen ?

A: Nee, en ik vind het verwerpelijk dat je in een serieus debat over de honger in Afrika zomaar een dergelijk laaghartig onderwerp ter tafel brengt.

gravatar

Foto noch titel noch jota geven enige duidelijkheid over het land van origine van deze vrolijke tiener. Wellicht zien we hier de toekomstige secretaris-generaal van de VN, eindelijk weer eens een Afrikaan na Obi Wan Kenobi en Ban-Ki-Moon.

Reageer
gravatar

Die gele trui heeft Bert B. na het nemen van de foto weer teruggekregen. Kwame vond het te warm door het normale weer aldaar, bovendien had hij nog vierentwintig ongedragen tuien van goedwillende hulporganisaties liggen. Hij zei meer heil te zien in een plaatselijke voedselbank.

gravatar

Tuien? Schreef ik echt “tuien”? Waren het maar tuien, daar heeft Kwame meer aan dan truien. Daarom is hij al zo lang consuminderaar. Met tuien kan hij werk vinden bij de kapers van schepen in de Golf van Aden.

gravatar

Wel erg weinig details. Of was er niks meer over om op te schrijven?

Reageer
gravatar

Kwame Mpufu heeft kennisgemaakt met de zegeningen van de Westerse wereld; hij draag een fleece trui met “Snoopy” op de borst, de US Apex van kennis en cultuur. De zegeningen van CocaCola en MacDonald mag hij slechts uit de verte bekijken. Vandaar dat het kereltje er zo gezond en goedgemutst uitziet, ondanks zijn plaatijzeren huisvesting. Zijn moeder heeft eergevoel, haar zoon is, ondanks duurzaam verontreinigd grond/drink en waswater door SHELL, . picobello gekleed, correct gekapt, de nagels geknipt en een reverence makend voor de blanke fotograaf. Voilà, wat zending en missie al niet vermogen!

Reageer
gravatar

Jammer dat ook deze jongen geen kans maakt op een vermelding in het Guiness Book of World Records, want dat heeft hij wel verdiend. Hoewel ik het wel egoïstisch vindt dat ook deze jongen weer vooral met zichzelf bezig is. OK hij heeft geconsuminderd, maar wat heeft hij voor zijn familie of voor de samenleving gedaan?

Reageer
gravatar

Hoi Kwame Mpufu,

Wat zegt jouw leerplichtambtenaar van elf jaar spijbelen? Of had jij ook lesopdrachten op jouw pc?

Veel warme knuffels van Paulientje met de vlechtjes
x x x x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,
Mijn vervelende broertje laat vragen of jij op je elfde met elf jaar consuminderen nu de jongste wereldrecordhouder bent.

gravatar

Misschien kunnen we deze veelbelovende jongeman een studievisum geven?
Of hem belonen met een kaartje voor PSV Twente of zo?

Alles in het kader van gristelijke caritas of zoiets.

Reageer
gravatar

You know, you come from nothing, you’re going back to nothing. What have you lost? Nothing!

M.a.w.: deze Afrikaan KAN het record niet breken. Volgens mij blijft dit stevig in handen van Nick Leeson van Barings bank…

Reageer
gravatar

Nee, dat kan niet, da’s het enige dat de boel nog een beetje bij elkaar houdt. Kwame is werkzaam in de poppenkastindustrie als het fosterparentskindje van Jan Klaasen en Katrijn.

gravatar

U bedoelt een (F)inancial Lease trui neem ik aan?

Hij had overigens beter voor Operational lease kunnen kiezen zodat het economisch eigendom niet bij hem ligt en hij dus nog meer consumindert.

Het lijkt er op dat Kwame wel een goed fiscaal adviseur kan gebruiken om dit soort zaken voor hem te managen.