Recessie-logo Heineken ‘licht deprimerend’

Sippe e’tjes zouden beter bij tijdgeest passen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bus, je gaat toch niet zover je onze toekomstige Saaiemeid als latex prikkelpop voor te stellen? Dat kun je hooguit denken, maar nooit op schrift stellen. Ik houd mij daar ook verre van. En wat dat merk met die v/h wippende e’tjes betreft, ach dat is wippen eigen: op en neer , op en neer etc… laat toch! Alle aandacht is koren op de PR-molen van de erven 020.

Reageer
gravatar

Je slaat jezelf precies op de kop! (meer dan op laag water) Ik moet daarbij wel opmerken vele malen liever onze toekomstige vorstin in de voornoemde kledij te treffen, dan het beschreven bocht. Ter zijde: voor geen van beide verrassingen ben ik bereid af te reizen naar dat dorp in Noord-Holland

gravatar

Bus, je wordt niet eens toegelaten tot Amsterdam want je zult geen visum kunnen krijgen. Visa aan inwoners van dat gehucht aan de Nieuwe Maas worden al jarenlang geweigerd.

gravatar

Beste Brallie, dat is een zwakke poging tot represaille van hunnie (alzo de heer J.C.): hier in Rotterdam hebben die uit de kont van Noordholland een geldig door vier onafhankelijke specialisten ondertekende goedkeurende verklaring van goed gedrag en geestelijke gezondheid nodig om zich hier te mogen vertonen.Weinigen komen door de ballotage.

Een Rotterdammer echter die een visum aanvraagt voor ….: dat gelooft u toch zeker zelf niet?

gravatar

Ja, ik heb daar ook altijd last van, en als je dan in de allerhoogste nood je eigen brievenbus niet meer kan halen, of met je dronken hoofd abusievelijk denkt dat je ‘t net wel gehaald hebt, dan heb je ‘t gezeik in de glazen…
Gelukkig zitten wij niet in de politiek, mensen zouden van zo’n onschuldige vergissing gelijk een schandaal maken.

gravatar

Nou is die
jaloerse Paulien
hare toekomstige
majesteit belachelijk
aan het maken!
Het houdt niet op
met die Paulussen!

Stalken
doe je op
koninklijke wijze!

Reageer
gravatar

Ja Outsider op >>5, als die Máxima wil scheiden, die kans is erg groot met zo’n echtgenoot, zitten ze in Veldhoven met een probleem.

Net zo’n probleem maar met een andere vrouw hebben ze in Tilburg. Stel dat Ireen dit jaar weinig of niks wint op de grote schaatswedstrijden.

Reageer
gravatar

Mij maakt het niet uit, als het maar wel 666 blijft als het omgedraaid wordt! Anders raken er wat entiteiten inda warrr.

Reageer
gravatar

wij betrekken onze grondstoffen uit diverse natuurlijke bronnen, onder meer uit de Amstel. Afvalstoffen worden 100% gerecycleerd zonder filtering. Dit gaat vanzelf gisten. Het resultaat wordt vervolgens zonder enige bewerking gebruikt om ons natuurproduct bier te produceren. Een soortgelijk procedé voorziet de astronauten in het ISS van dranken. Dit verklaart ook de door het publiek gewaardeerde bekende nasmaak. 😉
Biertje?

Reageer
gravatar

Als blauwe knoop ben ik noch heavy-user noch bierpompfan, maar Alfred Heineken, hofleverancier met Heineken en Amstel, werd ooit op last van zijn Soestdijkse boezemvriend en exportpromotor,in de media omhooggeschreven als hét A-merk, Hollandsch Trotsch in den Vreemde. Heineken’s Lager; wereldwijd smaakt en ruikt dit vocht naar uilenzeik of ochtendwater van zwangere kamelen. Erachter rijst dan de vraag: Hoe manipuleert men succesvol de media om een wanproduct te promoten? Spindoctor Jack “Phoenix” de Vries vond inmiddels -op eigen kracht- het antwoord. Men vrage hem.

Reageer
gravatar

Ah, u heeft zojuist het antwoord gegeven op de vraag hoe dat kamelenverbod in de Kalverstraat tot stand is gekomen: dat verse kamelenwater is natuurlijk geduchte concurrentie.
De NMa dient hier strak op in te grijpen!

gravatar

Tja, helaas is de marketingmachine vaak machtiger dan kwaliteitsbewustzijn.
Zo heeft de wereld vele inferieure producten omarmd omwille van de almachtige reclamelobby.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan Microsoft, McDonalds, VHS, Apple, enzovoorts…

gravatar

Lieve Den Boschkabouter,

Dat komt, omdat de Brabantse Hertog Jan eens op staatsbezoek was in Arcen.

Vergelijk dat bijvoorbeeld met Veldhoven. Daar is een ziekenhuis vernoemd naar de Argentijnse Máxima, die heeft beloofd om er nog eens langs te komen.

gravatar

Sorry Paulien (Brabants schoonste!) die referentie naar dat ziekenhuis bij de Kennedylaan en naast de Fontys Kinderopvang is onjuist; dit hospitaal heet weliswaar Máxima, maar dat is voluit eigenlijk: Mea Culpa, Mea Máxima Culpa, na wat laat uitgevoerde abortussen op minderbegaafden uit een eveneens Brabants kerkelijk instituut. (in Heeze?). Immers: Oost-Brabant; altoos Papenland! Maar de neonreclame zou te duur zijn geworden, vandaar alleen Máxima, tout court. Tevens een slimme poging bovendien het predikaat “Koninklijk” te mogen voeren.

gravatar

Paulien, dan moet je wel uit Tilburg komen. Het gerucht ging, dat daar de mooiste meisjes woonden.
Wellicht ter compensatie van de stad zelf, want die vond ik niet erg aantrekkelijk.

gravatar

Paulus, volkomen met je eens, een Hertog Jan smaakt naar meer. Het wordt in de nabijheid van Venlo gebrouwen in verband met zijn blonde kleur (vlak bij de thuisbasis van onze nationale blondie).

gravatar

Inderdaad, dit logo is beter representatief voor wat er in de fles of blik zit dan het gebruikelijke logo met de blije e’tjes.
Van mij mogen ze ‘t zo houden!

Reageer
gravatar

Inderdaad, heel dat logo is deprimerend. Toch past het wel héééééééél erg goed bij dat merk: het dorp waar dat merk zich mee vereenzelvigt is deprimerend. Het vreselijke bocht dat het merk produceert is deprimerend. En voor de lui die staan te juichen voor dat spul krijg ik ook de handen niet op elkaar. Houden zo, dat logo!

Reageer
gravatar

Het dorp waar dit bier zich mee vereenzelvigt is niet Amsterdam zoals U hier bedoelt maar Zoeterwoude, gelegen in de provincie van uw herkomst. Het moge duidelijk zijn dat dit ter compansatie is geregeld door de provincie ZH vanwege het gebrek aan brouwers in uw eigen dorp aan de Nieuwe Maas alwaar waar men slechts ket(h)els vol met ander alcoholisch spul vervaardigt.

gravatar

Nee Brallie, je hebt je weer eens blind gehouden voor de geschreven tekst. Zoeterwoude is het dorp dat zich verhoereert om dat bocht te laten brouwen. Dat 020 is het dorp waarmee het bocht zich vereenzelvigt. In dezelfde chemische fabriek wordt het tweede merk van dezelfde fabrikant in elkaar geprutst. Dat merk is zelfs vernoemd naar de prutsloot, waarnaar dat dorp vernoemd is.
Het zou geen kwaad kunnen eens wat scherper te worden, hoor!