Tienjarig jubileum Guantánamo Bay flink gevierd

‘Extra rondje waterboarden voor alle gedetineerden’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sollie hoorrr maar gij bedoelt tog “gezwiets”? Wel vriendeleuk blijven vrindje!

Maar misschien kunnen we het in Nederland meevieren. Met een kleurwedstrijd. Met zwart-wit-foto’s van de gedetineerden tijdens de behandeling/officieel-geen-marteling/therapie. Wel binnen de lijntjes blijven!

gravatar

Jaaa hoor, en wie is er weer niet uitgenodigd?!?
Ze mogen dit soort feestelijkheden weleens wat duidelijker op de kalender zetten, dan had ik m’n rechtszaak een paar dagen kunnen uistellen.
Ik was al in de buurt weet je…

Reageer
gravatar

Maar waarom voel je je gepasseerd? Het lijkt me voor jou helemaal niet zo leuk daar: geen jonge vrouwen om te vermoorden.
Misschien denk je aan die 72 maagden, maar die krijg je pas na je eigen dood als martelaar.

gravatar

Lach rr maar mee! Als je er zat viel het tog wel tegen: zag ooit een docu van een Amerikaanse filmcrew die zich vrijwillig onderwierp aan de methodes daar die officieel niet onder martelen vielen. Nou, ze gingen huilen! Toen een film gezien van 3 Engelse Pakistani die op huwelijksreis zouden gaan maar nog wat tijd te verspillen hadden en daarom voor korte vakantie naar buurland Afghanistan waren gegaan. Wrong place en met een hele bende ingeladen, daar werd al lustuig geschoten en gedood door de VS troepen. Het heeft JAREN geduurd voor ze vrij kwamen.

Dusja vakantiekamp? Kan het je niet aanraderen, behalve als je serieuze masochist bent en als je van de omgekeerde kant bent, extra sadistisch: wel dan ga je er toch lekkel solliciteren. Houd je van gewoon van mensen afschieten, ga dan bij het leger. Je wordt ervoor betaald en het is de bedoeling dat je je werk leuk vindt.

O-o-O die Obama, we waren ervoor gewaarschuwd: http://www.youtube.com/watch?v=4NAV2aeI3MY hoewel ikzelf denk dat het vooral gaat om maximaal winstdraaien van banken en de multinationals. Dus hij heeft het goed gedaan: nameLIJK gezorgd dat dat door kon gaan! HULDE en daarom waarom niet inderdaad met champagne op die boarding met als showcase de vastgedraaide versie van Eddy Wally en of Elly Waddy LIVE op TV.

Als dit tenminste niet rascistisch is?!

Reageer
gravatar

Erg grappig om die persiflage hier neer te zetten, vrindje Jooker.
Maar volgens mij kun je beter bij je rechtse vinger- en kontlikkende vriendjes van Elsevier terecht?

En ja: het is racistisch.

gravatar

Amai, is er een stand op de Vakantiebeurs hiervan? Wij willen dit jaar eens wat anders voor ons bedrijfsuitje en dit lijkt ons te gek.
Komen die oranje overalls ook weer eens van pas.

Reageer
gravatar

Het volgende aanbod kwam ik tegen:
Zaterdag, 12:30 – 13:15 uur:
Op de Your Planet stand ben je op zaterdag 14 januari in Noord-Koreaanse sferen tijdens onze Noord-Korea informatiemarkt. Niet alleen kun je terecht met al je vragen over personeelsfeestjes in dit fascinerende land, heel bijzonder is dat we op onze stand twee Noord-Koreaanse dames mogen verwelkomen die typische Koreaanse hapjes zullen serveren indien er nog wat voedsel in deze communistische heilstaat te vinden is. Echt een stukje onvervalste stalinistische Noord-Korea propaganda op de vakantiebeurs waarbij Kim-Jung Un z’n vingers bij aflikt! Je kunt een praatje maken met reizigers die al eerder met Your Planet naar Noord-Korea reisden en dit overleefd hebben. En laat je informeren door onze specialisten over onze geplande groepsreis ter gelegenheid van de viering van de 100e geboortedag van de grote leider, de goddelijke Kim Il Sung, in april 2012.

gravatar

Bah, ik was niet uitgenodigd en dat terwijl ik extra veel flessen water had ingeslagen voor een fris ontgroenig partijtje verzuipen en verdrinken.

Hey luitjes, weten jullie dat ik nu exact tien jaar al de bob ben – mede doordat ik waterboarden zo nauw volg, drink ik al die jaren geen sterke drank meer.

Je zelf van de wereld helpen kan ook heel goed met een accute en ook trage overdosis Waterstofoxide.

Ik als bob kan het weten – veel vrienden hebben hun BOB-schap wegen hydrotoxicatie moeten opgeven.

Waterboarden – je haald er meer uit dan er in zit EN je bent altijd nog de BOB – YEAH

Reageer
gravatar

Het is WER-KE-LIJK fantastisch nieuws! Wij zijn (eventjes) bang geweest dat het tweede lustrum niet gevierd zou kunnen worden, maar het is er toch van gekomen. Het feest is NU AL onvoorstelbaar geslaagd.
IIk mag er nog niet veel over zeggen (pas dit weekend komt de grote uitsmijter van het feest!) mááááárrrrrrrrrr…….. HIJ KOMT!!!!
De grote Eddy Wally komt hoogst persoonlijk optreden voor de gevangenen ÉN de bewakers. Hier vast een impressie:
http://www.youtube.com/watch?v=tJFJCPXYXh8

Reageer
gravatar

Bus, we zijn intussen wel het een en ander gewend in Nederland zelf en van nabij bekeken ook in België, maar kunnen wij de vaste Guantanamezen in Cuba met droge ogen wel een concert van Eddy Wally aandoen? Dat zou zoiets zijn als Holocaust-slachtoffers een concert van Johannes Heesters aanbieden. Er is tenslotte nog zoiets als de Geneefse Conventie. Nog even heroverwegen?

gravatar

Beste Zwartschaap, ik ga als waarnemer voor de Nederlandse regering. Als jij je goed gedraagt, jezelf scheert, een wit voetje haalt en je zwembroek meeneemt, mag je in mijn diplomatieke bagage mee als de enige Nederlandse deelnemer aan het waterborden. De familie vindt jou daar uitermate geschikt voor.

gravatar

Zeg Generaal BD Paulus, ben jij dat van het zesde Duitse leger dat in Stalingrad is verslagen?
Goed dat jij nu bij de Nederlandse regering werkt als ervaringsdeskundige.
Daar worden we allemaal wijzer van.

gravatar

Dat zegt niks hoor. Die zogenaamde maanlanding indertijd op de tv was ook gewoon in de studio opgenomen.
En wat dacht je van de trucopnames van 9 september 2001.
Alleen de holocaust mag je niet ontkennen, dus die was wel echt.

gravatar

Wat een leuk idee!
Het lijkt me terecht om dat te vieren.
Ik zou het uitbreiden met wat extra stroomstoten ‘s morgens bij de koffie en naast een extra feestelijk koekje wat stokslagen ‘s middags bij de thee.

Reageer
gravatar

Aangezien Obama dit vakantiepark nog altijd wil sluiten, zal het binnenkort wel voorbij zijn met de pret. Laat die jongens zich dan nog maar één keer onderdompelen in vreugde.

Daarna: Guantánamo eBay…

Reageer