Truienradar.nl geeft waarschuwing af voor EK Schaatsen

‘Publiek in Boedapest mag zich bergen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Outsider, uit het feit dat reacties op jouw bijdrage uitbleven, mag worden geconcludeerd dat niemand de dubbele grap heeft bemerkt en begrepen. Maar vindt je het niet wat knullig om nu nog op de relatie tussen Smeets en Visser terug te komen? Dit is de Privé toch niet? Als we alfabethisch elke buitenechtelijke wip van BN’ers zouden behandelen, waren wij nog steeds met de B van Bernhard bezig en dan moest de klapper onder de J van Jack de Vries nog komen. Zand erover, okay?

Reageer
gravatar

Mannen van Nederland: weest blij dat Mart Smeets zich opoffert om met zijn truien vol cryptische hieroglyphen de aandacht af te leiden van jullie epidemische T-shirts met moeilijk leesbare teksten. Jawel, Mart is een relikwie van de 50’er jaren, een fossiel met eeuwigheidswaarde, maar hij maakt een cyclus rond. Het is de vraag of de huidige casual “mode” een herkansing krijgt over 50 jaar. De huidige casual modekoningen en -dragqueens kunnen dus wat mij betreft de kleren krijgen met hun voddenmandmode; de ‘nieuwe kleren van de keizer”. Mart, ga vooral door met het dragen van deze gebreide tattoo’s, veel babyboomers zijn op slag weer terug in de winter van 1963; toen kerels nog van ijzer en IJlsterse Noren nog van Friesch hout waren.

Reageer
gravatar

Er zou toch gevoetbald worden op die buitenplaats in Boedapest? Ligt er dan ook een ijsbaan? En als het nu gaat regenen, gaan ze dan surfskaten? Rare jongens en meisjes, die schaatsers met truien aan.

Reageer
gravatar

Hoe zo een truienwaarschuwing?
Is dat veel truien? of zware truien?

Smeets met zwaretruien en flinke windstoten?

Of gaat het om een klein truitje van Ria Visser dat je de adem beneemt?

Ik vind de berichtgeving erg onduidelijk

Reageer
gravatar

Mart Smeets’ smart was onmetelijk.