Duel Ajax-AZ wordt zonder scheidsrechter overgespeeld

KNVB: “Arbiter werkt als een rode lap op een stier.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sinds wanneer hebben de arbi-ters een rode lap? Ik meen dat ze een rode Kaart hebben en een gele en heel soms ook wel eens een groene.

Of gaan we in Nederland het stierenvechten herinvoeren vanuit spanje ? (opgekocht uit de binnenkort failliete Culturele boedel van Spanje?)

De Speld Journalisten beginnen het nivo van nu.nl te krijgen. Headlines boven inhout.

Reageer
gravatar

“Of juist alleen met keepers en dan zonder veld er tussen!”
Hahaha! Ik wou zeggen met spelers zonder benen maar dat schijnen gehandicapten een vervelend plaatje te vinden.

“speel de wedstrijd met uitsluitend scheidsrechters!”
Jawol, en dan de spelers als hooligans. Met belonING voor elke rake trap.

Maar goed, de werkelijkheid is minder opbeurend. Zonder publiek? En met rechtschijter… Laat ze maar de ballen krijgen.

Reageer
gravatar

“dat schijnen gehandicapten een vervelend plaatje te vinden.”
Je bedoeld zeker dat ze in de war knopen met hun beeldvorming. Maar komt die wedstrijd wel op TV?

gravatar

Oh…. is het een duel?
Dat kan niet anders zijn dan schermen of zwaardvechten! dan is het geen ‘makan makan’ Geef ze allemaal een degen, een bijl of zwaard en ‘hakken hakken’. De scheids op het balkon met zijn duim omhoog of omlaag. De laatste speler die in leven blijft heeft voor de club gewonnen. of dat allemaal in 2×45 min kan dat is nog de vraag. Films genoeg om als trainingsvideo te gebruiken. Komen er de volgende keer in ieder geval weer eens verse spelers bij!

Reageer
gravatar

De Amsterdammers zijn erg ontevreden met deze uitkomst.
De rvc van Ajax heeft daarom Feyenoord gevraagd de klus voor ze te klaren.
Het elftal van de Rotterdammers, altijd in voor een schnabbel, staan er niet afwijzend tegenover. Volgens Koeman staat er een trein klaar op Rotterdam Centraal die een rechtstreekse verbinding heeft naar de hoofdstad. ‘Je hoeft er alleen maar op te springen’ aldus de ervaringsdeskundige.

Reageer
gravatar

Wat een BELACHELIJKE reactie!
Dat FeyeNOOIT komt van Zuid! Daar willen wij in Rotterdam helemaal NIKS mee te maken hebben. Als er een trein op het C.S klaar staat voor ze, duwen we ze er met alle genoegen vóór. (en al die amsterdarmen die menen dat de enige wereldstad die ons land* rijk is, zich met dat zooitje van Zuid wil oplaten zullen NOOIT tot de beschaafde wereld worden toegelaten.

* = Waar ligt dat ook alweer?

gravatar

Kom op hee! Die gassies uit 020 met der grote muil motte het zellef maar doen, de wattestaaffies.
En wat loopie nou te lulle bussjofeur, die treinen rije niet of de verkante keer uit net as de RET – dat hellupt dus nie.

gravatar

Ajacide, dat klinkt mij te zeer als cyanide, chloride en parasieten. De enig juiste benaderingswijze daarvan is: BESTRIJDEN die troep! Als het ajacide wint, wordt geen weldenkend mens ‘blâi’.

gravatar

Heeft dat iets met masturbatie te maken ? Dat is niet toegestaan volgens de kerk. (En dat is één van de dingen waar de verschillende elkaar bestrijdende kerken het met elkaar eens zijn: zaad is voor nageslacht en plezier voor de Duivel) Bovendien win je altijd en dat is de bedoeling van God niet met deze wereld. Hij heeft de wereld geschapen voor de strijd en iedereen tegen elkaar opgezet.

gravatar

God?
die heeft toch een zoon met de initialen JC? Een “zoon” van Ajax heeft deze initialen ook (Johan Cruijff red.).

Voetbal is ook geschapen voor de strijd,
maar er zijn ook regels gemaakt (anders is hetgeen spelletje meer, maar leven).

Masturberen op het veld is onwenselijk gedrag en staat niet in de regels, ook niet op zondag.

gravatar

Octopus Paul, Schepper van diepzee, hoogland en wolkenluchten, heeft de wereld helemaal niet geschapen voor strijd. Hij wilde gewoon lekker in het water ronddrijven en -zwemmen en toen de kroon op de schepping, de Octopus, eenmaal geschapen was, is Hij gelijk op Zijn lauweren gaan rusten.
Dat de evolutie op eigen houtje doorsukkelde en o.a. de mens, het fruitvliegje en de komodovaraan opgeleverd heeft, kan Hem niks schelen.

gravatar

zoals mijn oude holmaatje Soekarno al zei: makan makan. Oftewel: is de KNVB tegen je kun je een schikking met de staat wel vergeten. Mijn journalistieke oplossing: speel de wedstrijd over op zijn Philip Glass’. Minimal music wordt hier minimal soccer. Er lijkt niks te gebeuren maar toch is er een winnaar.

Reageer
gravatar

Tjonge, worden ze wakker daar in Zeist?

De hele rol van de scheidsrechter is toch al een vreemde: in het begin gooit hij een muntje op en dan denk je; “nou is het gedaan, we hebben een winnaar”,en dan spelen ze alsnog een hele wedstrijd die eigenlijk totaal overbodig is. En die flapdrol blijft maar hinderlijk in de weg lopen. Laat die opzouten: in het begin al gefaald met dat muntje? Wegwezen!!

Mijn bewondering voor die voetballers dat ze zo’n minkukel tolereren en om hem heen proberen te spelen is groot.
Soms moeten ze zelfs het spel staken omdat deze figuur zich zéér opdringerig met het spel bemoeit: is dit nu een goed voorbeeld voor al die hooligans?

Reageer
gravatar

Wat heeft de KNVB toch weer getoond lijnrecht in te gaan tegen alle logische bewegingen in. Op de foto is duidelijk te zien wat de ontwikkeling is: speel de wedstrijd met uitsluitend scheidsrechters! Spelers zien zich genoopt naast hun rol als speler de rol van scheidsrechter ook te vervullen. Dat is een goede ontwikkeling die gestimuleerd zou moeten worden. Totaalvoetbal 2.0!

Reageer
gravatar

Nee zonder publiek. Alleen hooligans zonder bal, niet controleren op wapens. Geen politie, geen scheitrechter… wat een raar woord eigenlijk… schei-trechter of scheit-rechter. Zou het niet schijt-rechter moeten zijn… eh eh.. Ogw ik zie het al, scheitrechter is glaswerk…dat bedoel ik niet. Ik ben de “s” vergeten. dom dom

In ieder geval de wetstrijd (kijken wiens wet zegeviert) (of moet het toch wedstreid zijn) laten we zeggen “het gevecht” zo lang laten duren tot al de hooligans zijn geëlimineerd. Hèhè wat is taal toch moeilijk.

gravatar

Misschien is het ook een idee om eens zonder keepers te spelen?

Reageer