UEFA beraadt zich over beveiligingscamera’s op doellijn na incident Ajax-AZ

“Dit toont opnieuw de noodzaak voor de maatregel,” aldus AZ-trainer Gertjan Verbeek.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Neem aan dat die camerabeelden pas achteraf bekeken worden.

Of het hier gaat helpen weet ik niet. Deze hooligan was met nog 9 anderen ingehuurd door AZ. Die stellen er achter elk doel 5 op. Bij achterstand van AZ worden ze op deze manier ingezet om de wedstrijd te kunnen beeindigen.

Die gasten zitten er al een wedstrijd of 16 en waren tot nu toe niet nodig. En als er dan eindelijk eentje de wei in mag klaagt iedereen moord en brand.

Reageer
gravatar

Scheids is doorgeprogrammeerd: “regels zijn regels”, je ziet dat het gaat om de situatie.

Wel te weinig camera’s want dat mannetje staat ineens achter de keepert. Stond ie niet gewoon buitenspel?

Reageer
gravatar

En wie schopte weer een hardwerkende Nederlander neer? Ja hoor, zo een luie buitenlander die maar een beetje voor het doel blijft hangen en zijn salaris opstrijkt terwijl de anderen hard moeten werken. Bah! Geert doe er wat aan.

Reageer
gravatar

Als er dan toch camera’s zijn, waarom dan niet de boel opnemen, de flaters eruit halen, publiek toevoegen, gewenste geluiden erbij en daags erna uitzenden, zoals bij alle rechtstreekse uitzendingen wordt gedaan? Dit een duidelijk win-win-situatie

Bijkomend voordeel is dat dan ook het geweld van voetbalaanhangers en -liefhebbers beter kan worden geregisseerd.

Reageer
gravatar

Je kunt zulke acties van hooligans het beste voorkomen door rond de beide doelen een greppel van 3 meter breed en 4 meter diep te graven. Dat de UEFA niet zelf op zo’n briljant idee komt…

Reageer
gravatar

Het heeft mij altijd verbaasd, dat voetballers op de gevaarlijkste plaats, het diepste deel van het stadion, spelen. Ik stel voor om hun toneel minimaal vijf meter te verhogen, te omringen met een brede en diepe sloot met krokodillen en te voorzien van een ophaalbrug.

gravatar

Ik vind wel dat ze hier veel hooligans over 1 kam scheren. De meesten schoppen je gewoon netjes van voren in je gezicht en vallen niet van achter aan. En als er camera’s komen, welke zender krijgt dan die rechten en de regie? Daar hebben ze volgens mij niet bij stil gestaan.

Reageer
gravatar

Evert, als er toch camera’s zijn, dan kan uit veiligheidsoverwegingen het publiek beter buiten het stadion naar reusachtige beeldschermen kijken vanuit hun eigen auto, bus of trein.

gravatar

Waarom camera’s plaatsen op een plek waar alleen slechte acteurs rondlopen,Geen regisseur wil zijn en geen producent gezien wil worden ? Voetballers zijn bepaald geen streling voor het oog en hooligans nog veel minder. Zo’n grasveld moet je koeien op houden, die lusten dat.

Reageer
gravatar

Dat is wel zo wat je zegt….Maare die koeien van tegenwoordig willen helemaal die weiden niet op. Dat laten ze over aan stomme voetballers…En gelijk hebben die koeien.

gravatar

Waarom camera’s plaatsen op een plek waar alleen slechte acteurs rondlopen,Geen regisseur wil zijn en geen producent levend gezien wil worden ? Voetballers zijn bepaald geen streling voor het oog en hooligans nog veel minder. Zo’n grasveld moet je koeien op houden, die lusten dat.

Reageer
gravatar

Als je, zoals ik, als toeschouwer in het stadion zat en live van achter het doel keek kwam het gevaar dus echt van de rechterkant. Net zoals bij Breivik wordt dit wel vaker gebagatelliseerd door de rechtse Tokkiepartijen!