Horoscoop: december

Accurater dan een waterpas in de lente

Shanya en M’belldodugu zetten deze maand weer alle moderne middelen in om hun voorspellingen microseconden eerder bij u te hebben dan concurrenten. Bel voor een vrijblijvend aanbod van een horoscoop onze vertegenwoordigers op 0900-WETEN.

Weegschaal: Met Jupiter in het derde kwadrant staat u veel geluk en voorspoed te wachten! Helaas staat Jupiter voorlopig nog lang niet in het derde kwadrant. Wacht dus nog even met inkopen doen voor uw huwelijksfeest of jubileumborrel. Skimmers en wellustige directiesecretaresses kunnen wel eens roet in uw zo vertrouwde en ogenschijnlijk beschermde eten gooien.

Tweeling: Wie niet horen wil moet voelen, en dat geldt zeker ook voor u. Uw motivatie tot het kweken van chrysanten is het allergrootst sinds het begin van de metingen in 1906.

Maagd: Vrijgezelle maagden zouden deze maand zomaar een goedkope, biologische kunstkerstboom op hun pad kunnen vinden. Indien de pad dat niet dreigt te houden kunt u altijd de Dierenpolitie inschakelen.

Leeuw: Dat u het buskruit niet heeft uitgevonden, wisten we al. Dat u het ook beter niet kunt gebruiken, merkt u tijdens de jaarwisseling. Stap derhalve snel over naar Ditzo. Die vergoedt protheses. Schizofrenen onder u zijn deze maand Tweeling.

Zeekomkommer:
Het zeewater warmt op, maar uw relaties bekoelen. Pas deze maand op voor contact met messen, taugé en multiresistente bacteriën. Indien u zware olietankers dient te besturen, kan het soms verstandiger blijken om niet te veel alcohol te nuttigen.

Steenbok: Een firmware update op de TomTom leidt het begin in van een groots avontuur. Uw blinde vertrouwen in de techniek zorgt ervoor dat uw reis, met als oorspronkelijke bestemming het Rijksmuseum, uiteindelijk 14 door de Eurocrisis noodlottig getroffen EU-lidstaten doorkruist. De Litouwse staalverwerkingswetgeving blijkt zo boeiend dat u een vliegtuig later terug neemt naar Nederland. U kunt nog 35 minuten Rijksmuseum meepakken. Toch zonde dat de verbouwing nu al zó lang moet duren, vindt u niet?

Vissen: Uw maand is heel afhankelijk van uw antecedent. Voor de vissen met antecedent ‘haring’ kan het een zure bedoening worden waar nog een vervelend staartje aan zit. De rest (antecedent ‘orca’) zal worden uitgezet in de Atlantische oceaan en daar ongelukkig en eenzaam ten onder gaan.

Schorpioen: Na een verwachte ontmoeting met een onbekende uit uw jeugd zult u de klok driemaal horen slaan. Op dat moment zult u weten hoe laat het is.

Waterman: Wegwerkzaamheden leiden tot een 12 kilometer lange file op de A1. We raden u aan om te rijden via Utrecht over de A27 en de A2. Dit kan leiden tot een extra reistijd van circa 34 calorieën.

Stier: Spreken is zilver, zwijgen is goud. U gaat deze maand voor brons met een scheldkanonnade op vol vermogen bij de balie van de Keurslager als u merkt dat het voorzitterschap van Go Ahead Eagles ondanks jarenlang wanbestuur nog altijd niet ter discussie staat.

Kreeft: Gebruik uw brandweerslang om een binnenbrandje te blussen. Peil de olie van uw motorblok. Neem een grote hap van een slagroomgebakje. Hoeveel metaforen hebben we nog nodig voor het duidelijk is? Het is tijd voor wilde, onbeschermde seks.

Boogschutter: De Chinese autoriteiten tonen weinig begrip voor uw opdracht om alle rode legers te verslaan of 24 landen te veroveren. Na negen jaar in de gevangenis besluit u dat een strategiewijziging noodzakelijk is. Gezien de huidige geopolitieke verhoudingen is 24 landen veroveren realistischer.

Koop nu de Speld Scheurkalender op speld.nl/shop voor de meest accurate voorspellingen over 2012


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jammer, als zeekomkommer weet ik allang dat ik in december voor contact met messen, taugé en multiresistente bacteriën moet oppassen.

Liever heb ik een gedegen en verstandig advies van Shanya en M’belldodugu over de Eurocrisis. Ze zouden het zeker tot Pauw & Witteman en DWDD hebben geschopt.

Het is tijd dat horoscopie serieus wordt genomen.

Reageer
gravatar

Gelukkig geloof ik er niet in. Ik zou wel wat dikke weddenschappen willen plaatsen maar helaas heb ik geen geld.

Als troost kan ik wel voorspellen dat 2012 niet het einde is van alles maar juist begin van iets nieuws. En dan niet meer met betaalslaven enzo.

Dus nog even geduld! Als je ondertussen meer wenst te weten sjek:
http://www.NieuweMediaNieuws.nl

Reageer
gravatar

Natuurlijk hebben wij leeuwen het buskruit niet uitgevonden; dat delegeren wij, dat laten we doen. Ook voor het al dan niet onhandig manipuleren van plofwaren hebben wij leeuwen onze mannetjes.
De sluikreclame voor Datzo laat ik even zitten, maar aangezien ik thuis nog enkele antithesen heb liggen, kan ik makkelijk een prothese tot these neutraliseren; no problem ! Geen van mijn persoonlijkheden is schizofreen, dus voor mij hoeft het gezeur over een weegschaal niet !

Reageer
gravatar

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat ook niet steenbokken de firmware-upgrade kunnen aanvragen en zo van het avontuur genieten.

Ik hoop dat we daarmee niet de voorspellingen van de sterrenbeelden verwarren en de toorn van Shanya en M’belldodugu op ons halen. Ik ben overigens Ram? Wat nu?

Reageer
gravatar

Niet dat ik een Vissen ben, verre van dat, maar bedoelt u “ascendant”, waar ik “antecedent” lees ?
Een vergissing is menselijk, maar of dat ook voor spelden geldt weet ik niet.

Reageer
gravatar

Grappig dat de slangendrager (ophochius) niet genoemd wordt. De 13e, recent geopenbaarde boodschapper, uit de dierenriem der astrologie. Die zegt feitelijk iedere maand hetzelfde: Het gaat er niet om Wat je gelooft maar Dat je gelooft. Al zijn het voorspellingen.

Reageer