Na succes Movember nu ook Decembeard

Tienduizenden vrouwen laten schaamhaar een maand lang groeien in strijd tegen baarmoederhalskanker. Mannen reageren terughoudend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bananen eten.

gravatar

Reactie van een man, na zorgvuldig overwegen van de te gebruiken woorden.

Er is natuurlijk een hemelsbreed verschil(in deze context wellicht een enkelsbreed) tussen het weelderig laten groeien en het gecultiveerd opkweken van het gewraakte haar. Wordt het een wollige Marmot of een mooie Mohawk ? is dan de vraag.

Ik voel mee met de mannen wiens vrouwen hieraan mee gaan doen. Sterkte jongens !

Reageer
gravatar

Ik weet het niet met dit soort propaganda.
Straks nemen ze ook nog borsthaar. Krijgen die baby’s ook -net als pa- een hap haar recht in de bek.

Wat mij betreft scheren ze ook hun reet en halen ze de haren van hun tanden. Goed oppoetsen en dan lekkel samen door de modder!

Reageer
gravatar

Oh, hihihi, dan voer ik al jaren actie tegen baarmoederhalskanker.
Ik zeg altijd: mijn lichaamsbeharing is deel van de ecologische hoofdstructuur, essentieel voor de biodiversiteit…

Reageer
gravatar

Aha, geen discriminatie voor kleine zwarte platjes. Ik dacht dat die uitgestorven waren vanwege ladyshave.

Raar hoor, Femke, je kwam me altijd zo enorm glad over. Beperkt zich dus alleen tot orale uitingen.

gravatar

Hoe zou het met Agnes Kant zijn? Waarschijnlijk is ze tegen het kopen van Philishave vanwege de strijd tegen de multinationals.

Als zij sprak, wist je tenminste dat ze het echt meende. Ze was daarom ook nooit zo glibberig glad glijerig in het oreren als Femke.

Ik houd wel van een flinke bos schaamhaar. De kracht van het oerinstinct boven de fnuikende gladde cultuurperversie.

Ik geloof Femke dan ook totaal niet met haar uitspraak over haar behaarde ecologische lichaamsstructuur: politiek gezwets.

Ze is mijns inziens van onderen en van boven van voren en van achteren en van beide zijde opzij even glibberig glad gemeen glijerig geschoren. (ik heb er kijk op via mijn vampiertjes: die krijgen geen echt vat op haar, waar ze haar maar willen bijten)

gravatar

GADVERDAMME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GADVERDAMME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GADVERDAMME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GADVERDAMME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kom op hee dames, er zijn ook andere manieren! (die wel te zien zijn) scheer liever je hoofd kaal ofzo..dit is te smerig voor woorden..
Sterkte aan die zielige mannen/vriendjes!.

Reageer
gravatar

Wat een onzin, al die reacties zeg! Ik snap niet waarom iedereen hier zo opgefokt over doet. Er hoort daar toch gewoon haar te groeien? Wat is daar nou vies aan? Zolang je het maar gewoon goed schoonhoudt en wast (lijkt me sowieso al logisch) is het toch helemaal niet zo smerig?
Ik scheer mijn okselhaar en beenhaar omdat ik dat mooier vind maar mijn schaamhaar scheren vind ik onzin. De enige die het ziet is mijn vriend en als hij het uitmaakt omdat ik toevallig haar op een heel natuurlijke plek heb zitten is hij me toch niet waard want ik ben toch hopelijk iets meer dan alleen mijn schaamhaar.

Reageer
gravatar

Overigens vind ik het ook onzin dat mannen roepen dat ze schaamhaar bij vrouwen zo walgelijk vinden terwijl het overgrote gedeelte er zelf wel bijloopt als apen (no offence).
Scheren jullie mannen je okselhaar, borsthaar, beenhaar en schaamhaar ook af?

Reageer