Jubileumfestijn maatschappelijk onbehagen

Het onbehagen bij de Nederlandse bevolking bestaat vandaag precies tien jaar. De hele week zal uitgebreid worden stilgestaan bij het vieren van de toegenomen polarisatie en ontevredenheid. Maar is het maatschappelijk onbehagen over zijn hoogtepunt heen? We praten er over met initiator Richard Geerdink.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geeft Richard ook praktijkcursussen, want in onze familie is er veel te weinig onbehagen, ontevredenheid en wederzijds wantrouwen. De familiebijeenkomsten zijn gezapig en vredig. Daar moet toch iets aan te doen zijn. We hebben tot onze schande zelfs geen zwart schaap of een schlemiel wiens leven we zuur kunnen maken! Nou, dan weet je het wel. Richard, doe er wat aan!

Reageer
gravatar

Ik ben helaas mijn polaroid bril kwijtgespeeld. kan ik nou niet meedoen?

Reageer