Duikboot op Gay Pride voor homo’s die in de kast blijven

Onderstroom gay scene vertegenwoordigd in Imca Submarina


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil het niet meer over foebullun hebben! Deze sport dient bestreden te worden! Ik train nu voor de kampioenschappen koersrollen met hindernissen! Met een dames-en herenteam! Gescheiden jawel! De heren beheersen de besturing van de rollatorsen rolstoelen niet! Zij rijden voortdurend in een tray met tomaten yoghurt e.d. i.p.v. er om heen! Stel je de troep eens voor als ik keurig om de trays heen zwenk!

Reageer
gravatar

Ik heb er veel moeite mee als jullie homo’s gediscrimineerd worden.
Zelf zal ik het dan ook nooit doen, maar wat mij wel over mijn nek doet gaan is de Gay Pride. Als wij als hetro’s met een bijna bloot lijf op een kar of boot tegen elkaar rijend door de stad trekken hoop ik dat jullie ons uitleggen dat het aanstootgevend is en dat we ons ongeloofwaardig maken voor de maatschappij.
Zelf heb ik ook een homo koppel in de familie, ze gedragen zich netjes en ik hou van hun.

Reageer
gravatar

[…] Volgende jaar een rose duikboot op Gaypride voor homo’s die in de kast willen blijven.. ##..Een internationale scheepsbouwjury wees een […]

Reageer
gravatar

Wie is de Mol – nou, nu weten we wie dat is – dat is diegene die de grachtengordel gaat opschonen met twee drukflessen en een snorkel – en dan duiken een paar grachtengasten mee in het water en wie ‘m het eerst vind mag ‘m houden..

Waarom varen er geen duikboten van Adam naar New York – Brandson, hey, lees dit even – een geniaal idee – en volgens mij ook nog milieu vriendelijk – wel een beetje aangepast.. met iedereen een eigen periscoop en flessenpost lanceerbuis. Heerlijk pingen met andere duikboters.

Reageer
gravatar

Mijn naam is een schuilnaam en wel hierom. Ik ben een opvarende (matroos onder de gagegordel) van een van ZKH.’s onderzeeboten en ik wil graag anoniem blijven. Ik heb wat vrienden in den ronde die van de herenliefde zijn en die (daardoor!) niet door de selectie van de onderzeedienst komen. Ik vind dat ook homo’s toegang moeten krijgen tot deze typische macho-mannenwereld. Is het geen idee om als proef een onderzeeboot roze te schilderen en te bemensen met alleen homo’s en lesbo’s? Ik heb ooit een film gezien waarin een oude USA-onderzeeboot in beeldig roze, onder commando van Kelsey Grammer, collega’s in hightech subs de loef afstak. Was dat niet ‘Pretty in Pink’ of zo?

Reageer
gravatar

Pas later bedacht ik dat de onderzeëer van de onderstroom van de Gayscene een zeer geringe diepgang moet hebben gehad. De maximale vaardiepte in de Amsterdamse grachten is 93 cm. door obstakels onder water (auto’s en scooters uit criminele afrekeningen en illegaal grachtenplassen) op sommige plekken (bij Metro-passages en het CS) zelfs minder dan 80. Om aldus dan nog geheel onder water te kunnen blijven, moet er sprake zijn van zeer platte zak-duikboten die twee personen op- en hooguit twee personen naast elkaar ruimte bieden en de maximale lengte is dan beperkt tot rondvaartboot-lengte i.v.m. met de benodigde draaicirkel onder de bruggen door. Het lijkt mij dat de opvarenden benauwde ogenblikken moeten hebben doorgemaakt, zo dicht opeengepakt in een bedompte ruimte met de hijgerige adem van anderen in de nek. Alle lof voor deze ferme jongens, stoere knapen, dat zij deze rituele rondgang klachtloos hebben willen uitzitten/-liggen.

Reageer
gravatar

U heeft daar volkomen gelijk in Herauthon, te makkelijk ben ik er vanuitgegaan dat Bi proportioneel verdeeld kon worden over de hé en hó cohorten, maar als Derde Weg moet ik “bi” toch een eigen plaats gunnen, tenminste als u op bi-seksuelen doelt. Want de categorie bi-polairen is gelijkelijk verdeeld over hé’s, hó’s en bi’s, tja er zullen altijd borderliners en andere grensoverschrijdende cases worden geconstateerd.

Reageer
gravatar

Toch fideel van het organiserend committee dat men sympathiserenden die nog niet uit de kast durfden komen, gelegenheid geeft, het feest via de peniscoop mee te maken. Mogelijk komt men volgend jaar boven water. De jaarlijks groeiende toeloop doet de vraag rijzen of het quotum homo’s wel representatief is vertegenwoordigd. M.a.w. is er een autonome stijging van homo-participatie bij een gelijktijdige autonome daling van de hetero-bevolking. HBO-examenvraagje Statistiek/kwantitatieve vergelijking: Indien ceteris paribus, hoe lang duurt het dan tot de totale bevolkingssamenstelling paritair ‘hetero/homo’ is? En wanneer mogen we het omslagmoment op een Perth-grafiek weergeven? N.B. neem in uw berekeningen mee de effecten van de Kondratiev-cyclus en haar sub-cycli

Reageer
gravatar

U heeft de Bi-factor niet meegenomen in uw Ceteris Paribus

gravatar

Das Boot in de stijl van een Pettycoat – ja, dat is het moderne oorlogswezen – je geloofd niet wat je ziet – en als je het wel geloofd is het te laat en zit er een torpedo achter je aan.. prachtig prachtig..

Een perfect onderduik adres dus.

Reageer
gravatar

Wat een parade weer. De kanalen een volle dag overgenomen. Aandacht voor het zwaarverworven recht op kontborrelen en knuffelen natuurlijk. Mot mogen, een identiteit in de aanbieding.

Zijn er in andere landen ook dergelijke boten? En is dit dan Dutch Pride of toch made in China?? Die 4 dildo´s op het dak geven wel blijk van doordenkend ontwerp.

Reageer
gravatar

Daar zeg je wat. Moet ze zich wel opdoffen als een queen.

Wist je trouwens dat NASA al een halve eeuw hetzelfde doet als nu de KNVB? Veel astronauten durfden namelijk niet voor hun geaardheid uit te komen. Zowel homo- als hetero-astronauten hebben dat vaak, als ze na hun ruimtereis weer geaard zijn. Sommige wat oudere astronauten zijn in het verleden al eens door NASA gemaand, in de periode ze niet geaard waren.

De oplossing was verbluffend simpel: zodra een ruimtereiziger geaard was, werd de pers uitgenodigd, en kwamen ze op TV, breed lachend dat ze veilig geaard waren. Voor mensen die per se niet geaard willen blijven, gaat er binnenkort een ruimteschip naar Mars. De reizigers daarvan zullen nimmer meer kunnen aarden.

Wel jammer trouwens, dat de astronauten met een ruimteschip meededen aan de Gay Pride, want doordat die onderzeeër zoveel bekijks trok, vergat iedereen om naar boven te kijken.

Er zijn ook aliens, maar die stiekem geaard, in het geniep dus. Dan vloog hun collega opzichtig rond met z’n ufo om de aandacht af te leiden, en achter je rug om gingen zij dan aarden. Maar dit terzijde, want uiteraard deden die niet mee aan de Gay Pride.

gravatar

Toch best wel vreemd van die zeehond in de A’damse grachten gisteren om deze roze boot te missen….. wellicht deden de houten nog-niet-uit-de kastkratten het dier gewoon een beetje teveel aan een andere uitzettingsprocedure denken.

Reageer
gravatar

moter??? Wel “leuke” woordgrappen verzinnen..maar de Nederlandse taal is te moeilijk…je vergeet het vAARSschema.

gravatar

Hahaha Henk
De Nederlandse taal is inderdaad voor veel mensen moeilijk, zo is vaarschema nog steeds maar met 1 s.

gravatar

Zondermeer leuk uitgewerkt. Maar deze grap is best wel 2008. Toen maakte Driek van Wissen hem namelijk al:

GAY PRIDE

Een bonte stoet van boten vaart voorbij,
Bemand door halfontklede manspersonen
Die zonder gêne hun geaardheid tonen,
Maar kijk, een onderzeeër sluit de rij.

Daar zitten homo’s in uit de Antillen
Die niet graag op de televisie willen.


(Homo’s uit de Antillen mijden op de Gay Pride de Antillenboot uit angst voor represailles tegen hun familie op de Antillen)

Reageer
gravatar

Ik hoorde dat Mohammed B graag uit de kast wil komen, maar daar tegen zijn zin in moet blijven zitten. En over Anders Breivik gaat ook al zo’n gerucht. Volgens mij zijn die alletwee hetero, dus er wordt met twee maten gemeten.

En Bin Laden, ook al hetero, woonde jaren in een kast van een huis, waar hij gewoon af en toe naar buiten liep, de tuin in. Een soort ladenkast was dat. Maar echt eruit komen durfde hij niet. Over mijn lijk, schijnt hij eens gezegd te hebben. Nou, ze hebben hem eruit moeten slepen!

gravatar

Ja op een nacht werd die gewekt door een Amerikaanse helicopter die helemaal aan diggelen viel.

Als hij gewoon een korte broek zou gedragen hebben dan zou hij pleite kunnen geweest zijn.

gravatar

Zeekoeien (Sirenia) zijn een kleine orde van plantenetende, in zee levende zoogdieren. Ze worden tot de Afrotheria gerekend en zijn daarbinnen het nauwste verwant aan de slurfdieren.

Reageer