Deeltjes opnieuw sneller dan licht

‘Neutrino benadert vorm van vóór blessure’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is SS: super en subliem, echt !

U, drs Paulien- neutraal wetenschapster, verdient de Nobelprijs.

Niet geindoctrineerd door de Einsteindoctrine en niet misleid door het gros van epigonen (die zich wetenschapper noemen) hebt u het zeer juist gezien. Dat kan alleen als je open minded en volledig neutraal bent.

Door u is het nu volkomen duidelijk dat we terug moeten keren naar de hypothese van de “ether”: een mist waar het licht zich moeizaam doorheen wroet.

De lichtkleefkracht van de ethermist door elektrische en magnetische subatomaire vampiertjes is nu bewezen. Het zijn levende wezentjes en geen natuurlijke contstanten (door de einstein-epigonen genoemd: epsilon- 8,854187817.10^(-12) en mu- 12,266370614.10^(-7) die tot mijn invloedsfeer behoren.

Helaas hebben die vampiertjes niet zo’n invloed op neutrale identiteiten zoals neutrale wetenschappers en neutrino’s.

Bram Stoker, Vampierdeskundige.

p.s. Ik hoop daarom u zelf eens te ontmoeten, zodat we samen ongezien in de dikke mist van alles kunnen onderzoeken: ik hoop dat u net zo open-minded als ik ruimdenkend bent. (slik)

gravatar

Ik hoorde net dat Sirius Zwarts ontsnapt is uit Azkaban en is aangekomen in de hoofdschedelstad van Transylvanië. Daar is hij veranderd in een hond genaamd Dion. Bij CERN hebben ze op precies hetzelfde moment wonderlijke vibraties gemeten bij de annihilatie van negatrino’s met positrino’s.

Dit wijst er o.a. op dat de alchemie terrein wint. De fase zwart-wit van de verlichting is nu overgegaan in het geel-rood van de magie.

De dualiteit van wel of niet sneller dan de lichtsnelheid zal worden vervangen door de steen der wijzen en het alom blinken van goud.

Het CLOUD project van CERN is gestopt vanwege intense wolkenvorming.

Reageer
gravatar

Zitten er wel raampjes of lampjes in zo’n deeltjesversneller? Als daar binnen volledige duisternis heerst dan is mijn oma van 93 nog sneller dan het licht.

Reageer
gravatar

de geruchten gaan dat Dhr E. Stein postuum wordt gearresteerd vanwege deze misleidende informatie.

Reageer
gravatar

Er schijnt sprake te zijn van een wetenschapsfraude waarbij de twee recente gebeurtenissen aan de Universiteit Tilburg en de Erasmus Universiteit verbleken. Het blijkt dat de CERN Wetenschappers de data welke voortvloeien uit de experimenten uit hun duim gezogen hebben.

Reageer
gravatar

Die neutrino’s lijken allemaal op elkaar. Heeft de wetenschapper wel gecontroleerd of het om dezelfde neutrino gaat? Ik vermoed dat er sprake is van vals spel.

Reageer
gravatar

Toen hij zijn fenomenale prestatie neerzette voor de blessure, kwam er meteen een golf van kritiek. Men zei dat dit toch niet kon, dat het maar een eendagsvlieg zou zijn.. Nu hij weer door de medische keuring is, en het weer klaarspeelt, hoop ik dat die kritiek niet weer opzet. Zo’n neutrino heeft talent, gun het ‘m dan ook! Jammer is wel dat we hem niet kunnen opstellen tijdens het EK, ze reizen veel te snel om 5 jaar in één land te blijven. Neutralisatie zit er (ondanks de naam van het beestje) dus niet in..

Reageer
gravatar

Het is een herhalende meetfout binnen het eenheidsbewustzijn van de wetenschap.

Het kan niet anders: Ein-stein heeft het gezegd en de Teller heeft het bevestigd.

Binnenkort (in 2012) gaan we tot twee tellen. Dan komt echt alles op zijn pootjes terecht, het is wachten op de grote Zweistein volgens zijn profeet Harry Potter. Die zal verklaren waar de meetfout zit.

Als tenminste de Vampiers uit Allochtonië het hem niet onmogelijk maken. Magie wint vaak van wetenschap. Het licht schijnt in de Duisternis, maar de Duisternis zet negrotrino’s in en die zijn nog sneller dan neutrino’s.

Reageer
gravatar

Ja, Negrotrinos mogen snel zijn, maar ik hoor je niet over de onderdrukking van de Afrotrinos.. Of over de linkse hobby’s van de Avrotrinos, om over de VARAtrinos nog maar helemaal te zwijgen

gravatar

Dit is een verschijnsel dat je niet te licht moet nemen, ik heb begrepen dat ons hele vermogen tot relativeren hiermee op de helling gaat. Maar gelukkig heb ik goed nieuws: die deeltjes hebben een kortere weg genomen en zijn daardoor eerder aangekomen dan verwacht.

De houdbaarheid van de relativiteitstheorie staat dus niet ter discussie. Wel moet het meetkundige fenomeen dat een rechte lijn de kortste afstand is tussen twee punten nu nader worden onderzocht.

Reageer
gravatar

Diedirk Samsung van de PvdA meldt op twister dat hij de fout heeft gevonden: de metingen zijn niet correct. Het is dus helemaal niet waar dat de neutrino sneller is dan het licht, hooguit was het licht een beetje langzamer dan normaal. Een vergelijkbaar overtuigend en krachtig – maar helaas evenmin door de pers opgepikt – bewijs gaf hij vorig jaar om aan te tonen dat de PvdA toch de verkiezingen had gewonnen. Een echte vakman, die Diedirk.

Reageer
gravatar

Het hangt er van af welk licht wordt bedoeld. De wereld zit vol met types die echt geen groot licht zijn.
Mijn grootvader heeft zo iemand eens toegevoegd: “Bij U vergeleken was de Egyptische duisternis een schitterend vuurwerk!”

Reageer
gravatar

Persoonlijk vind ik het wel jammer. Het licht heeft mij altijd veel gegeven. Neutrinho vind ik een vervelende, ego-centrische kwast. Hij heeft ontegenzeggelijk kwaliteiten, maar m.i. worden die overschaduwd door zijn ijdelheid. (Kan hij niet in de leer bij Robben om wekelijks een nieuwe blessure op te lopen die hem dan weer maanden aan de kant houdt?)

Reageer