CDA pleit voor verbod qat – Wordfeudgemeenschap woedend

“Waar moeten we onze Q nu nog kwijt?!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Slecht idee, hoe moet het dan met de Haan. Die roept tot nu toe QkeleQ, daar blijft dan Kele van over. Hoor je dat een haan al doen? En die hennen maar lachen. Afgang.
Bovendien: je mist bij Wordfeud (en klassiek Scrabble) de punten (3x letterwaarde!)

Reageer
gravatar

Verbieden die zooi, je hoort er niet meer bij als je dit spel niet speelt. Dus verbod op straffe van verbanning;)

Wat nemen sommigen berichten van de speld als voor waar aan trouwens(A)

Reageer
gravatar

Zolang quasimodovaraan mag is er niets aan de hand. Anders Qruyph eens vragen, die hep voor alles een oplossing.

Reageer
gravatar

Beste Bram Stoker,

We hebben alleen nog enkele ongebruikte winkeldochters. Helaas allemaal Q’s en X’en in bovenkast, dus alleen geschikt als beginletter. Maar ze hebben wel de hoogste letterwaarde.
Ook in dit jaargetijde geschikt als cadeautje in de schoen van een gevorderde basischoolstudent.

Iets voor jou of jouw kinderen?

Reageer
gravatar

Ik snap niet hoe deze site werkt. [email protected] werkt ook al niet en ik snap niet hoe je een plaatje naast je bericht krijgt.

En ook is vreemd dat je geen leeg bericht kan plaatsen om te laten zien dat de letters op zijn, zoals hierboven is vermeld.

Reageer
gravatar

Probeer eens iets te doen met de knoppen die de disclaimer (rechts bovenin) flankeren. Met de een kun je kenbaar maken te willen adverteren op De Speld, met de ander kun je contact leggen met de redactie.

gravatar

Bram, boven de reacties staat een balk met rechts: “bezoek gravatar”. Daar kun je jouw plaatje inleveren.

Redactie, boven de reacties is een onvindbare plaats. De avatarknop kan beter terug op zijn oude plaats in het redactieveld achter Geef een reactie.

gravatar

@ Eric E.S., nee die ken ik niet. Maar ik ben zeer vereerd dat ik mijn foto nu op de voorpagina van de Speld zie staan, hahaha! Al mijn foto’s op mijn blog zijn trouwens zelf gemaakt of zelf in elkaar geplakt. Jaja.

Reageer
gravatar

Aanvulling op 6c

Eigenlijk hadden SGP, CU en CDA het woord sex helemaal willen afschaffen, maar dan zouden muzikanten niet meer met z’n zessen (sextet) kunnen optreden en sonnetdichters zouden zich moeten beperken tot de eerste acht (octet) regels.

Daarom is seks een compromis. Daarin zie je sex niet terug.

Een belangrijk voordeel is, dat Nederlandse kindertjes op google alleen gezonde Nederlandse seks met slechts 231.000.000 treffers vinden in plaats van 2.540.000.000 treffers met vieze Engelstalige sex.

Reageer
gravatar

Hallo Roos, ken je Larry toevallig ook? Toen die nog student was kon die nogal met computers goochelen, en die heeft toen een programmatje in elkaar geprutst om dingen te zoeken op internet. Toevallig kent de redactie van De Speld ene Sergey die Larry dan weer kent, en mochten ze van Larry dat programmatje gebruiken. Je voert daar de woorden “Wordfeud” en “Verbod” in, en je plaatje komt gewoon naar boven.

Eigenlijk wel lelijk van De Speld om niet even te vragen of ze het mogen gebruiken.

gravatar

Die dingen maken dan ook een takke-herrie. Hier op het platteland rijden ze er elke zondagmorgen mee rond, een beetje de kerkgangers te storen. Dat verbod is terecht.

Reageer
gravatar

Ah, het Quristen Demoquratisch Appèl quomt wederom met een quasi oplossing voor een niet bestaand probleem. En al die mediageile haantjes maar roepen als quippen zonder quoppen: Q-que-le-Q!

Reageer
gravatar

De Wordfeudgemeenschap heeft dit duidelijk verkeerd opgevat. De woorden amfetamine en heroine kun je ook nog gewoon gebruiken, mits je genoeg steentjes hebt.

Reageer
gravatar

Laten we dit niet te lichtzinnig nemen, want de ervaring leert dat het CDA hier enige invloed heeft. Sex is jaren geleden afgeschaft dankzij diezelfde partij en daardoor is de X ook veel lastiger te plaatsen. Misschien kunnen we ter voorbereiding vast een lobby opzetten om IQ, Qoran, CQ en FAQ te acceptueren?

Reageer
gravatar

Schande! Misschien moet die wordfeudgemeenschap (nooit van gehoord) zich eerst eens aanpassen aan Nederland voordat ze zich gaan bemoeien met onze drugswetgeving!

Reageer
gravatar

WordFeud is een mateloos populair smartphone spelletje gebaseerd op het bordspel scrabble waarin mensen via hun smartphone tegen elkaar kunnen “scrabblen” 🙂

gravatar

Probeer ik een reactie zonder letters in te voeren, blijkt dat niet mogelijk!

Beste Speld, wat is dat nou weer voor een betutteling, dat een reactie persé uit andere lettertekens dan spaties moet bestaan? Houden jullie niet van vernieuwing? De spruitjeslucht dampt er weer vanaf. Hieronder volgt nogmaals mijn reactie: