Strooizout alweer op

Rijkswaterstaat ontkent mismanagement: ‘Het is pure overmacht.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, Margootje: nu al. Al het Zout der Aarde zit nu ook in de aarde. Zelfs het grondwater moet nu eerst ontzilt worden. Te vrezen valt dat het vergaan van lijkkisten aanmerkelijk verlengd wordt door al die zoutkristallen in het grondwater. Er is geen zouttekort, maar het is verkeerd verdeeld, net zoals bij ons de welvaart en de lasten en lusten.

Reageer
gravatar

Ik heb een hoge bloeddruk, dus ik mag toch niet zoveel zout. De gevolgen zouden dramatisch zijn als ik met mijn bakkes op straat lig, want uitgegleden, en er ligt een teveel aan zout. Ik mag ook niet te lang aan zee.

Reageer
gravatar

Het zouttekort is niet zo erg, want volgens een ander ministerie, dat bezuinigt op gezondheidszorg, wordt er in ons land toch al te veel zout gebruikt.

p.s.
Door mijn achternaam wordt ik vaak lastig gevallen door mensen met een lichte verkoudheid.

Reageer
gravatar

Hoipiepeloi,

Hoe kan ik dan hier op alle slakken zout leggen als alle strooizout op is, meneertje Rijks Wat Er Staat?

Knuffeltjes van Paulientje met de vlechtjes
x x x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,
Mijn vervelende broertje zegt dat ik het stooizout in de rijstepap niet waard ben. Dat neem ik maar met heel veel korreltjes zout.

Reageer
gravatar

Dan nemen ze toch badzout.

Bij een experiment vorig jaar in Etten-Leur (NBr) bleek het goed te werken. De kleuren lichtgroen, paars en geel en de zoete geur sloeg goed aan bij de bevolking. Kruidvat was binnen de kortste keren uitverkocht.

Reageer
gravatar

Ik vrees dat dit op andere problemen gaat stuiten. ADO-supporters zullen eisen dat de straten in Den Haag geheel geel-groen kleuren, terwijl het paarse badzout gretig aftrek zal vinden in Anderlecht.

Eindhoven, Rotterdam en dat uit de kluiten gegroeide vissersdorp dat door Jules Deelder werd omschreven als ”die stad aan het IJ waarvan ik de naam niet uit mijn strot gewrongen krijg” (u wordt verzocht zelf het Rotterdamse accent in te beelden) zullen strijden om het rode en witte zout. Er dreigt dus een nieuw tekort op te doemen.