Alle Nederlanders moeten paspoort inleveren

“Vaderlandslievende mensen hebben geen enkele reden om het land te verlaten. Er is niets mis met Center Parcs”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou, ik denk zo maar dat Center Parks de naam is van de persoon die bungalootjes verhuurt. Een soort Harold Camping, maar dan anders.
Vraag is wel of die Parks een Nederlands paspoort heeft.

gravatar

Ik vind het een goed idee, kan ie, als de arabieren het hier definitief overnemen, in een keer alle gegevens doorspelen. Is veel efficiënter ook.
Zo maken we alsnog kennis met het buitenland

Reageer
gravatar

Waarde medeformmers,

Het is godsgeklaagd dat dezes vooroorlogse dinosaurus der politiekers meent Cubaanse toestanden te moeten importeren in dit kikkerlandje.

Daar waar Cubanen meer vrijheden zullen kennen, worden wij geknecht als ware wij Sovjet-burgers!

Hoe dat komt? Wij verdienen niet beter, beste mensen! Wij protesteren niet. Zelfs die Occupy-lui zijn niet slagvaardig genoeg!

Nee, we zouden het land plat moeten gooien ongeacht wat de rechtspraak hiervan zegt!

De aangenomen onwaarschijnlijkheid van dit idee zegt al genoeg;

‘We zijn een volk van lafhartigen’!

Groet,

Dr. Herman De Doktor van Leeuwin

Reageer
gravatar

“Nee, we zouden het land plat moeten gooien ongeacht wat de rechtspraak hiervan zegt!”

Eèèèhh…. Dokter, ik vrees dat u ergens aan voorbij gaat. Ongeacht wat de rechtspraak of u ervan vindt IS dit land al plat, sorry!

gravatar

Joehoe Dokter: u gebruikt een pleonasme. Een dinosaurus is per definitie vooroorlogs.
Enne die sovjet burgers waren niet geknecht maar ge-kameraad.

Ik bedoel maar: voor je het weet gaat de nuance overboord.

gravatar

Dat niemand hier ingrijpt! Het is toch volstrekt duidelijk dat het hier gaat om belangenverstrengeling? Wat is er mis met Landal? Heeft hij daar dan geen aandeeltjes in? Ligt er een commissariaat in het verschiet bij Centerparks?

Reageer
gravatar

Tja, dan rest mij niets dan een wereldreis te gaan maken. Een hele langdurige of korte: dat ligt aan de snelheid waarmee deze Rutterakkertjes aan de kant geschoven worden.
Vraag is wel of mijn niet ingeleverde paspoort nog wel erkend wordt elders ….

Misschien kan ik dan wel ergens, in Angola bijv., asiel aanvragen als paspoortloze stakkerd?

Reageer
gravatar

Hij heeft het idee gekopieerd van Australië : doordat hun dollar opeens meer waard was t/o de USD en de Euro gingen veel Australiërs opeens in het buitenland op vakantie, de eigen toeristenindustrie ontredderd achterlatend. De regering heeft toen opgeroepen om in eigen land op vakantie te gaan. Donner probeert hier hetzelfde, maar het zal geen effect hebben want: A. Nederland is kleiner en B. We hebben het Schengen accoord, dus niemand kan Nederlanders tegenhouden om naar een ander EU land toe te gaan of zich daar zelfs te vestigen.

Reageer
gravatar

Eigenlijk resten er nog 2 vragen: Waarom kijkt Donner altijd alsof hij net een natte scheet heeft gelaten?
En waarom wil Bea hem niet als voorzitter van de Raad van State? Of is er een verband?

Reageer
gravatar

Wellicht: het onuitsprekelijk genot van een geurig kopje Darjeeling kan totaal teniet gedaan worden door Donner. Daar hoeft hij geeneens een natte scheet voor te laten: de verschijning staat al borg voor de geur van gemalen poppestront en de stank van duivelse zwavel.

gravatar

Piet Hein Donner kijkt altijd of hij lijdt aan verstoppingen rond het gebied dikke darm/endeldarm. Dat komt omdat zijn wahabistische voorkeur nog steeds geen landelijk en maatschappelijk emplooi vond: Piet Hein toch was de man die ons -met glimmende pretoogjes- beloofde de Sha’ria in te voeren zo gauw daar maatschappelijke vraag naar en relevantie toe bestond. En met elk geleverd vat Saoedi-Arabische olie wordt die relevantie groter. Immers:

“Een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen.
dan dooft het licht” (Van Randwijck)

“Maar dreigt handelsgewin te bevriezen
dan is politieke slaafsheid verplicht.
In ruil voor olie en deviezen” (Anonymus binnen VVD/CDA Politburo)

Al Kadhaffi is weliswaar dood, maar lang leve Piet Hein D., hoera, hoera, hoera.

gravatar

Zo is dat! De clown met de drankneus op damesrijwiel van vooroorlogse proporties heeft gelijk!
Indachtig het voorgestane beleid van zijn gedoogpartner moeten werkelozen de slotgrachten rond Nederland uitdiepen, voor alle zekerheid muren met kantelen, schietgaten, prikkeldraad, mitrailleursnesten en zoeklichten achter die gracht bouwen en mijnenvelden leggen en dan zullen we die anderen wel eens een poepie laten ruiken: zijn ze nu helemaal een haartje betoeterd om de erfgenamen van Calvijn te ont-Nederlandsen en de-Calviniseren!
Wij hebben bepaalde waarden -als je rijk bent ben je rijk en als je arm bent ben je dat omdat god en Geert dat zo gewild hebben dus waar klaag je over- en niemand zal die aantasten! En we hebben geleerd van Oost-duitsland natuurlijk: dat zal ons dus nooit overkomen; niks ‘anschluss’ !!
Je bent Nederlander en dat blijf je, geen ontkomen aan, o zo!

Reageer
gravatar

Alles goed en wel, maar wat heeft calvinisme met Nederlanderschap te maken?
Ik ben volbloed Nederlander, maar beslist geen calvinist.

gravatar

Tja, Piet Hein, de VOC-mentaliteit, een van Piet Hein D.’s vroegere vriendjes riep dat ooit ergens, voor mij hoeft dat niet zo.
Ik wil mijn paspoort houden, en mijn ID-kaart (waar ik de volle mep voor heb betaald). Als hij Henk en Ingrid’s paspoort inneemt vind ik het best, maar de mijne blijft-ie af. Center Parcs, ik heb wel eens een bord zien staan langs de snelweg: Bobbejaanland, of was dat in het buitenland?
Ach, die ouwe Donner, roept wel eens meer wat, moet hij maar doen in de woestijn. Mag ook in de Drunense Duinen, heeft er ook wel wat van weg als het hoog-zomer is.

Reageer
gravatar

En hij/zij die reeds het land verliet? En introk in een land met méér dan 150 ministers waarvan er een deel al meer dan 500 dagen ontslagnemend? Vertwijfeld vraagt hij/zij: “naar wiens bevelen kan/moet ik (nog) horen?

Reageer
gravatar

Ik voel me zwaar aangedaan als raszuivere Francofille. Ga nu zeker niet meer kamperen in eigen land. Hoe heeft het zo ver kunnen komen?

Tijdens mijn trektochten in het Franse voorseizoen, heb ik voldoende aan mijn anwb kampeercarnet als legitimatiemiddel. Mijn Keurslager-kaart wordt ook gedoogd. Maar dat ter zijde.

Her gaat hier om een fundamenteel recht om excessief te mogen betalen voor een nieuw paspoort. Hebben we met z’n allen voor geknokt. Geen Piet Hein Donner die hier een stokje voor mag steken.

Valt het hondenpaspoort trouwens ook onder dit voorstel?

Reageer
gravatar

“Vaderlandslievende mensen hebben geen enkele reden om het land te verlaten”.

Vaderlandslievende mensen hebben echter ook geen enkele reden om het land te vervroegen.

Ik zeg: “Alles op z’n tijd” en “komt tijd komt raad” en “de tijd zal het leren”

Reageer
gravatar

Er zit maar één enkele inconsistentie in ‘s mans besluit: lang niet iedere Nederlander heeft het Vaderland lief.
Zelf heb ik bijv. het land aan het land. Daarom zal ik te vinden zijn in Center Parcs noch Carpetland

Reageer