“Vleeseters zijn geen agressieve mensen”

Conclusie blijkt gebaseerd op fictief beeldmateriaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

GAT-VER-DAM-ME! Van beelden van botweg kadaver happende mensen kan ik ZO ONWIJS agressief worden!!!!
Ik moet dan altijd de neiging onderdrukken de vork die zij zojuist in het stuk kadaver op hun bord prikten uit hun hand te rukken en in hun eigen vlees te jassen.

Reageer
gravatar

Maar de meeste dieren zijn toch ook zóó dom. En dan heb ik het nog niet eens over die pokerende hond die heel hard ging kwispelen als hij goede kaarten had.
Ik ben juist heel overtuigd niet-vegetariër…

Reageer
gravatar

Dhr. G.W te Den Haag, voormalig inwoner van de gemeente Venlo: “Ik lust ze allemaal rauw, ook die schapenslachters en die kadavers met die leegbloedende halzen, ik lust dat allemaal rauw!”

Reageer
gravatar

Ik agressief worden van vlees?

Als ik alleen al denk spruitjes te ruiken, ga ik door het lint. Van de suggestie die van een fictieve pruim uitgaat, word ik razend. Een film met bananen in de hoofdrollen laat mijn aderen koken. Van een nachtmerrie over rode bieten ga ik over de rooie.

Maar een varkenshaasje, een lamskoteletje, een biefstukje van de haas of een gebraden kippetje doen mij genieten van het leven, maken mij van binnen blij van zinne, zodat ik wil dansen en zingen. (Na het eten welbeschouwd.)

Beste RCJW, ja het is ‘m.

Reageer
gravatar

Natuurlijk niet agressief.
Je ziet toch dat ze liefdevol die beesten proberen overeind te helpen na een verschrikkelijk ongeluk met een op hol geslagen bietensnijmachine? Die machines die vegetariërs gebruiken om onschuldige groentes te ontwortelen en fijn te hakken zijn killing.

Dáár hoor je niemand over: aardappels, groenten en vruchten in kokend heet water storten: bah, het idee, je reinste mishandeling is het.

Reageer
gravatar

Binnenkort gaan ze ontdekken dat het maken van die pluche nepschapen en de juiste kleurstof om bloed na te bootsen eigenlijk vele malen duurder is dan het gebruik van echt in plaats van fictief beeldmateriaal. Daar komen ze achter door middel analyse van zelf semi-willekeurig ingevoerde getallen in een indrukwekkende excelsheet en stapels andere gegevens. En dan komen de kamervragen, daar kun je op wachten…

Reageer
gravatar

Duidelijk gevalletje rode verf, je kan zo zien dat dit beeldmateriaal fictief en gefabriceerd is.
Altijd weer die vleeshaters die ons vleeseters een slechte naam probeert te bezorgen met gefingeerd bewijsmateriaal, shame on them, eindelijk ontmaskerd!

Reageer