CDA-congres besluit zaterdag over Televizierring, Mauro en verkeersboetes mevrouw De Vries


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verder heb ik gehoord dat een aantal CDA’rs de Bijbel wil herschrijven. Dat er tussen de drie koningen die op bezoek kwamen bij het stalletje/ de grot waar Jezus werd geboren een zwartkleurige koning zat willen ze gaan verdoezelen/herframen. Dat wordt dan ‘een wat donkergekleurde’ of ‘een van de koningen was net aan de Rode zee op vakantie geweest en was nog wat bruin in zijn gelaat van de zon’.

Reageer
gravatar

Dit is inderdaad een punt. Was het in onschuld of in onschuldigen. Men tast hierover nog in het duister. Het probleem is, dat van deze gebeurtenis nooit een behoorlijk proces-verbaal is opgemaakt. Sommige bronnen (Philo en Josephus) vermelden dat “Onschuld” indertijd een soort zeep betrof en dat de heer Pilatus inkomsten genereerde uit het maken van reclame. Hiermee zouden de Joodse leiders hem onder druk hebben gezet en hem hebben doen zwichten. Dit alles is allerminst de heersende leer, maar het is toch goed dat u hier de aandacht op hebt gevestigd.

gravatar

Nee, opheffen hoeft het CDA zich niet, maar een naamsverandering was wel zo eerlijk geweest; zoiets als: OZTOCNP (Onbetrouwbare Zich Ten Onrechte Christelijk Noemende Partij). Een mond vol, maar dan weet je wat je hebt !

Reageer
gravatar

Heb gehoord dat in een achterafkamertje (= het achterkamertje van het achterkamertje) is besloten dat Mw. De Vries alléén de parkeerboetes moet betalen die zij in Angola heeft gekregen.
Dit ter compensatie van het afbouwen van ontwikkelingshulp en het deporteren van een 18-jarige, wat een hoop kosten met zich brengt qua schoolgeld etc. en dat kun je zo’n land niet aandoen.
Wie zegt nog dat ze geen hart voor de zaak hebben, die CDA-ers?

Oh ja; en het doet hén meer pijn dan Mauro, dat deporteren, vergelijkbaar met de inquisiteur die naast de gefolterde zat.
We zijn weer helemaal thuis bij het CDA.

Reageer
gravatar

Als die hardwerkende MAuro nu eens zo’n Televizierring om de vinger van Mevrouw De Vries schuift en -met zachte G!- zegt: “Ja, ik wil!” dan is hij getrouwd en heeft recht op een Nederlands paspoort, die ring heeft eindelijk een bestemming en dankzij het harde werken van Mauro kunnen de verkeersboetes van zijn echtgenote gewoon betaald worden.
KLAAR?!

Reageer
gravatar

Mauro? Is dat niet die jongen met dat limburgse accent die bij het vorige CDA congres de woorden uitsprak: ‘Jij Maxime bent mijn leider, je zult mij nooit verraden?’ Om vervolgens met een bemoedigend knikje Maxime in het pluche te zetten. Adembenemende emo tv. Kan geen John de Mol drama tegenop. Dus ja, een Televizierring voor het CDA!

Reageer
gravatar

Voor mij mag die Televizierring naar het complete CDA-bestuur, mits het de halsband uitvoering is waarvan de sluiting knellend kan worden aangedraaid naar het Spaanse model.
En Mauro moet gewoon zijn haar peroxyderen, dan is er niks aan de hand: Gerd is ietwat bijziend.

De parkeerboetes van mevrouw De Vries zijn ondertussen mede oorzaak van het begrotingstekort, dus het wordt tijd dat daaraan wat gedaan wordt: rechterhand van Frau Merkel maken?