100% gebruik van mensenhersenen toch mogelijk

Franse kok komt met eenvoudig doch voedzaam recept


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

f+ckING teasert, waar blijft dat geilheilige reacept?!

Wel lust propageren maar te lastig om dat hier door te drukken. Wel ein ongein lijkt dat wellicht.

Ach en warempel, ik wensch U een smakeleuk leven!

Reageer
gravatar

Zie je nou wel; al tienduizenden jaren propageren wij het eten van de hersenen van vijanden, om zo hun krachten en intelligentie tot ons te nemen. En steeds werden wij daarop aangekeken, maar nu het van een franse kok komt mag het wel ! Discriminatie dus. Foei !

Reageer
gravatar

Lieve aardige mensen van de Speld,

Je hoeft geen hersenen te hebben om te begrijpen dat van die Franse kok niks klopt, want tijdens de zomervakantie met mijn mammie, pappie en vervelende broertje merkte ik dat Franse koks niet eenvoudig koken en zeker niet voedzaam.

Veel warme knuffels van Paulientje met de vlechtjes
x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,
Mijn mammie zegt dat ik nog te weinig hersentjes heb om mij met grote mensen te bemoeien, maar ze zegt wel dat ik soms om op te vreten ben.

Reageer
gravatar

Zoals al het zachte orgaanvlees moeten hersenen gekocht en bereid worden als ze absoluut vers zijn. Ze zijn zeer aan bederf onderhevig en moeten altijd gegeten worden binnen 24 uur na aankoop. Verse hersenen zien er zeer glanzend uit en zijn roze-grijs van kleur. Het buitenste vlies moet vochtig, rond (vlezig) en zonder rimpeltjes zijn. Als de hersenen vers zijn, zal het buitenste vlies gemakkelijk eraf te halen zijn; zijn ze niet vers, dan heeft het vlies de neiging om vast te blijven zitten in de plooien.

Reageer
gravatar

Als je ze op de juiste wijze behandeld is het ontploffingsgevaar gering, tenzij het personen met een kort lontje betreft. Overigens zijn die alleen geschikt als hondenvoer, dus culinair gezien niet echt de moeite waard.

gravatar

Mensen, denk nou toch eens na voordat er slachtoffers vallen!

Reageer
gravatar

Goed punt, persoonlijk stap ik nooit in de auto zonder ketel, peper & zout, uien, worteltjes en knolraap. Hoe vaak komt het niet voor dat mensen bij een ongeluk betrokken raken en tot de ontdekking komen dat ze nog geen bosje peterselie bij zich hebben?