Koers Israëlische gevangenen keldert

‘Israëlisch staatsburger binnenkort nog maar zes Egyptenaren of drie Hamassers waard’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als er in de (nabije?) toekomst niets meer te ruilen over is, kunnen Israelische gevangenen eventueel vrijgekocht worden. Als betrof het een vliegticket via internet, zal er slechts betaald kunnen worden mbv Hamastercard.

Reageer
gravatar

Vrouwe Justitia laat -ook internationaal- haar economische wetten genadeloos en zonder aanzien des persoons gelden en tegelde maken. Nu er door annexatie steeds meer Israeli’s komen, zal de waarde per Israeli dalen. Dat eefect wordt nog versterkt door regelmatige levensuitval van Palestijnen, waardoor het aanbod van Palestijnen afneemt. Erdreigt zelfs een situatie waarin Palestijnen dienen te owrden opgenomen in de lijst van beschermde diersoorten. In DAT geval zal er in het geheel niet meer op Palestijnen gejaagd mogen worden en zal de uitruilwaarde van Palestijnen ten opzichte van Israeli’s enorm oplopen.
topniveau al geïnformeerd hoe de Japanners daarmee zouden omgaan. Het ligt voor de hand te verwachten, dat over enkele jaren Israel alleen nog een -nader te bepalen- aantal Palestijnen voor wetenschapeelijk onderzoek zal mogen vangen.

Reageer
gravatar

De goegemeente is kennelijk onkundig van het feit dat het Arabische telkundig stelsel wezenlijk afwijkt van het Judaïsche en die twee weer het West-Europese. Om dit soort omrekeningen te maken is enig inzicht in wiskunde wereist, waarbij zaken de maanstand en getijhoogtes, alsook de AEX grote invloeden uitoefenen op de omrekenfactoren. Botweg één tegen drie tegen zes of dat soort simpele redeneringen zijn daarom een bewering uit het ongerijmde.

Reageer
gravatar

Het Arabische stelsel ken ik niet, maar naar aanleiding van een beschuldiging dat ik antisemitisch zat te rekenen, heb ik me een beetje verdiept in judaïsch rekenen. Ik pleitte voor eerlijk delen, en dat vond mijn opponent onzin: die wilde gewoon de hele winst naar zichzelf toehalen en het hele verlies naar een ander afschuiven.

gravatar

Militair technisch is hier natuurlijk sprake van AWOL (absence without leave) en mag meneer blij zijn als de “Tot Straffen Bevoegde Meerdere” geen beschuldigingsformulier uitreikt wegens insubordinatie dan wel desertie.
En restitutie van de onterecht genoten vergoedingen alsmede pensioenopbouwgelden lijkt mij niet meer dan terecht.

Reageer
gravatar

Dat gaat met die gaste deizellefde kant op as met de leivende have voâh onze trenismatpagtètjes. De wisselkoerse voâh astedammegtjes en rottedammegtjes zèn auk gekeldâhd. Kon je vroegâh nog met de duvel en zèn âhwe moeâh deale. Teigewoâhdag mot ut allemaal zau naudag “gearrageâhd” worde via een of andere bauking agent. Dat gaat netuâhlijk ten koste van de marge en daah gaat je handel.
Vraag me wel af welke tussepagtè r bè de rùiltjes in israeilis met een volle strèkstok weglaup.

Reageer
gravatar

Ik zou niet gelijk de hoofdprijs bieden.
Militairen staan erom bekend dat ze nog wel eens een latijnse kreet o.i.d in hun huid willen laten krassen, dat werkt waarde verminderend.

gravatar

Zou deze devaluatie worden veroorzaakt door ‘short-selling’? Het zou best eens kunnen zijn dat de wisselkoers door beursmanipulatie is ontstaan. Ik stel voor om een Europees Commissaris te benoemen, met een heel opgetuigd Ministerie (weer een stuk van de werkloosheid opgelost) en die club de zaak te laten onderzoeken. Rapporteren binnen 10 jaar, dat is wel het maximum.

Reageer
gravatar

Ik weet het nog goed: HAMAS Hedgefund was een betrouwbaar adres voor aandelen in gevangen Israëliers. In de bloeiperodie kreeg je dan ook 20 Palestijnen voor een Israëlie.
HAMAS heeft dit systeem uitgemolken door zich te geforceerd op de markt van Israëliers te begeven. Uiteindelijk zijn Palestijnen niets meer waard. Ik hoop dat deze markt weer spoedig aan zal trekken.

Reageer
gravatar

Als je in de richting van de knolselderij denkt, dan is misschien ook een investering in de aubergine het overdenken waard. De heren Hans T. en Pieter B. hebben hier ooit een uiterst wervende audioprospectus over samengesteld.

gravatar

Tja, ‘t gaat dezelfde kant uit als met die slaven.
Vroeger wist je gewoon waar je aan toe was, maar nu ze worden betaald weet je ‘t gewoon niet meer.
Ik denk dat ik maar eens mee ga doen met Occupy Syrie of Sinai of zo…

Reageer
gravatar

@Zetter: Hoezo voetballers? Het bericht gaat over de beruchte R.G.; tennisser van geboorte.

De keldering van prijzen zal zich wel voortzetten: waarschijnlijk wordt het dieptepunt bereikt als de koers op 2 McBacon per burger staat. Zonder frietjes en cola.

gravatar

Zo zie je dat de krisis echt aan het toeslaan is. Na het Niehe afzeggingdebacle, hier opnieuw een schrijnend voorbeeld van weggevallen zekerheden.
Waar zijn toch de tijden dat met 1 zionistische dode hele provicies van de noorderburen platgebrand werden in represaille….
En die hoge heren in Den Haag begrijpen maar niet dat het hoog tijd is om in te grijpen. Waar ligt de grens, wanneer is niets meer heilig, straks komt zelfs onze zondagsrust nog ter discussie….

Reageer