Annulering Ivo Niehe gaat niet door

Theatermaker is niet oververmoeid genoeg

De langverwachte annulering van de theatertour van Ivo Niehe gaat niet door. De theatermaker is niet oververmoeid genoeg.

Niehe tourt op dit moment door het land met zijn voorstelling ‘Jubileumshow’. Volgens de oorspronkelijke planning zou de tour in oktober afgebroken worden, wegens oververmoeidheid van de artiest. Dat blijkt tegen te vallen en het management van Ivo Niehe kan de resterende voorstellingen niet meer afzeggen. De volledige speellijst tot februari 2012 zal moeten worden afgewerkt.

Theaterbezoekers reageren teleurgesteld. Lydia Teunissen uit Raalte had kaarten voor een voorstelling in december: ‘Het was een verjaardagscadeau van mijn zus: niet naar Ivo Niehe. Ik heb toen nog gebeld met het theater en die verzekerden me dat de voorstelling niet door zou gaan. Dit nieuws is dus wel even een teleurstelling. Ik had me er echt op verheugd.’ Ook Ton van Buren uit Zeist had zich ingesteld op een avond zonder Ivo Niehe: ‘Meestal koop ik kaarten voor Javier Guzman. Dan weet je vrij zeker dat de voorstelling afgelast wordt. Bij Ivo ben ik kennelijk iets te naïef geweest. Ik heb kaarten voor 17 december, Theater de Reggehof in Goor. Dat gaat een lange avond worden.’

Niehe zelf lijkt niet in de buurt te zitten van een burn-out: ‘Elke avond is het weer iets heel bijzonders om dat podium op te gaan en al die persoonlijke verhalen te vertellen. De show, de muziek, de interactie met het publiek, ik geniet van elk moment. Mijn manager vraagt me regelmatig of ik niet een paar maanden rust zou moeten nemen, maar elk optreden geeft me juist meer energie.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Deze mail ontving ik van Ivo,met wie ik gelinked ben.
ivo niehe has sent you a message.

Date: 9/30/2011

Subject: ontmoeting

Dear Linkedin Friend!
Opeens realiseerde ik met dat zich een UNIEKE KANS voordoet om elkaar PERSOONLIJK te ontmoeten!
Vanaf 22 oktober tot eind januari cross ik met een theaterprogramma het hele land door . Op http://www.ivojubileumshow.nl is te zien wanneer ik in de buurt ben.
Na afloop van de voorsteling staat er in de hal een bordje ‘Linkdin friends’.
Zou mooi zijn als we deze zeldzame kans benutten om elkaar de hand te schudden, te spreken en –waarom niet – op de foto te gaan.
Tot dan! Ivo .

Reageer
gravatar

Deze mail ontving ik van Ivo, waar ik ooit voor gewerkt heb. LinkedIn

ivo niehe has sent you a message.

Date: 9/30/2011

Subject: ontmoeting

Dear Linkedin Friend!
Opeens realiseerde ik met dat zich een UNIEKE KANS voordoet om elkaar PERSOONLIJK te ontmoeten!
Vanaf 22 oktober tot eind januari cross ik met een theaterprogramma het hele land door . Op http://www.ivojubileumshow.nl is te zien wanneer ik in de buurt ben.
Na afloop van de voorsteling staat er in de hal een bordje ‘Linkdin friends’.
Zou mooi zijn als we deze zeldzame kans benutten om elkaar de hand te schudden, te spreken en –waarom niet – op de foto te gaan.
Tot dan! Ivo .

Reageer
gravatar

“Mijn manager vraagt me regelmatig of ik niet een paar maanden rust zou moeten nemen, maar elk optreden geeft me juist meer energie”

– Natuurlijk niet! Ivo Niehe drijft gelijk op zijn ego en die is G.R.O.O.T!

Hoe groot? Tja, hoe groot is het heelal?

Reageer
gravatar

Ook in het fleurig roze vlaggende Voort heeft Niehe willen optreden maar na wat druk van het politcomité van onze plaatselijke Homoraad werd het optreden keurig afgelast. Kijk, homo’s krijgen voor elkaar wat hetero’s niet lukt, zij zien en horen tenminste het verschil tussen een vrolijk gebekte Franstalige Hollander en een echte Franse chansonnier.

Reageer
gravatar

Joh, wat een teleurstelling; de redactie van de Speld had mij nog zo verzekerd dat het artikel over Ivo Niehe niet geplaatst zou worden en nu tref ik het toch aan en nog wel op dierendag ! Jammer, hoor.

Reageer
gravatar

Godsamme ik keek er zo naar uit, de brief waarin zou staan dat de voorstelling niet door zou gaan. Nu moet ik toch die ”date” afzeggen om naar de voorstelling te gaan.

Reageer
gravatar

Haten……?
je mist de kern van deze site ben ik bang.
“Was man liebt….”

Als het niet populair is, is het ook de moeite van een satire niet waard.

Reageer
gravatar

De kern missen? Beste Mart, ik sla de speld juist vol op de knop!

gravatar

Doe eens normaal joh kunstgekkies, Ivo Niehe heeft mij juist heel erg verrast! Ik zag hem op 3 februari van dit jaar in Theater de Roestbak in Almere Haven.

Onvergetelijk was het. Het chanson ‘Bokken en schapen’, over de vraag bij wie je zou kunnen schuilen als ons land een dictatuur krijgt, het geestige ‘Sex Hooligans’, waarin een vrouw wraak neemt op haar ex, en het hilarische lied, ‘Amsterdam, gelei van gnoes en pepernoten’, waarin Niehe al zijn gestileerde haat jegens de hoofdstad kwijt kan, een stad waar je als man nog goede sier kunt maken “met een heroïnehoer van vier”, heeft hij niet eens gespeeld die avond! Moet je nagaan.

Dus stoppen met haten! Niehe is een genie!

Reageer
gravatar

Ik wil alleen op zekerheden gokken en tot op heden was Ivo een echte zekerheid qua instorten…. Toch jammer zo’n icoon.
Na het debacle van de ongeannuleerde VNU betoging, waar ik zwaar op had ingezet, loop ik nu al weer tegen een tegenvallende “dead cert” op.
Wellicht moet ik me toch maar weer op vastgoed storten, of op voorreserveringen van niet uitgegeven wietpassen….. Is er nog andere markt die ik over het hoofd zie?

Reageer
gravatar

Ik heb net op tijd mijn kaarten geruild voor kaartjes voor Dries Roelvink. Die zal absoluut ergens de komende weken een poliep op z’n stembanden krijgen. (uit anonieme, maar zeer betrouwbare bron)

Reageer
gravatar

Ai,had 6 kaarten in de ramsj gekocht met de verzekering dat het toch niet door zou gaan.
Een zekere belegging, zo werd mij verteld: de helft betalen, het volle pond terug.
Nu blijk ik dus gewoon te zijn opgelicht!

Reageer