Wapeninleverdag Amsterdam doorslaand succes

Politie ontvangt 56 revolvers, 213 dolken, 37 touwen, 59 kandelaars, 1242 loden pijpen en 1 Engelse sleutel

Politie ontvangt 56 revolvers, 213 dolken, 37 touwen, 59 kandelaars, 1242 loden pijpen en 1 Engelse sleutel


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In deze kolommen valt op hoezeer Nederland anno 2011, in navolging van Duitsland in 1933, schreeuwt om één leider. Gezien de menigte zowel rechtstreekse als indirecte, pro- en contra-referenties naar Geert Wilders lijkt Nederland langzamerhand rijp voor een ‘Anschluss’; ein Volk, Ein Reich, Ein Führer. Maar bij wie: Fidel Castro of Mme. Le Pen? In letterlijk ieder topic van De Speld krijgt G.W. een plek van zijn politiek correcte vervloekers; hij domineert blijkbaar aller gedachten en maatschappelijke gebeurtenissen. Zorgelijk, vooral voor de kinderen van deze ‘one trick pony’s’. Hun primaire socialisatie biedt weinig kans op normale hersen- en gewetensvorming.

Reageer
gravatar

Ik ben mijn Engelse sleutel kwijt… Gelukkig nu ik er dus net achter kom dat dit een wapen is en onder de wapenwet valt (volgens dit artikel). Ik ga snel alle loden buizen uit mijn huis slopen en de touwen losknopen. Hopelijk vallen er niet onnodig slachtoffers door het rondslingeren van dodelijke wapens.

Reageer
gravatar

Wanneer gaan ze weer eens uitdelen? Ik wil volgende week naar een wedstrijd in de Kuip. En al die pliesie-agenten lopen gelijk met een pistool te zwaaien als je daar ff op bezoek wil komen! Het moet niet gekker worden, zoals onze Grote Blonde Leider (of is het toch Lijder?) zegt!

Reageer
gravatar

Alleen schoonmoeder? Wat vindt schoonvader ervan? Stemt hij stilzwijgend in en draagt hij desnoods bij aan de ticketkosten via Arkefly? De kans bestaat overigens dat haar bagage wél, maar schoonmoeder zelf niet door de incheck-screening komt; wegens haar hoog-explosieve lading. Wat dan? Met de post, met extra porto: als bombrief?

Reageer
gravatar

Ik heb een hele explosieve kreng van een wijf als schoooooo…au…hou op…au au au…

Wat wilde ik ook alweer schrijven?

Ik heb een schat van een schoonmoeder, die ik een reis naar het mooie zonnige Kunduz van harte gun. Vooral door de bermen kan men spannende wandelingen maken.

Mijn schoonvader laat weten dat hij uit pure dankbaarheid voor de vele jaren die zij samen hebben doorgebracht, graag meebetaalt. Hij ziet een bermtocht met explosieve uitzichten wel zitten, maar hij heeft het natuurlijk zelf helaas veel te druk met het inwerken van zijn nieuwe secretaresse om mee te gaan.

gravatar

Burgemeester Van der Laan liet zojuist alle honkbalknuppels van de plaatselijke topclub -preventief- in beslag nemen. Er broeit een conflict tussen de honkballers en leden van een motorclub op zoek naar een nieuwe plek voor hun clubhuis in het westelijk havengebied dat door de gemeente wordt gesloten i.v.m. veronderstelde banden met georganiseerde prostitutie (codenaam: Yab Yum) en illegale melkpoederhandel..

Reageer
gravatar

Pastoor Paulus, graag even wat herderlijke adstructie s.v.p. Wat verstaat u onder ongelovigen? Toch niet de vaste twijfelaars en geregistreerde buitenkerkelijken, hoop ik? Die slapen gewoon door omdat zij aan het klokgelui gewend zijn geraakt. En andere ongelovigen roepen dagelijks hun gebedstijden af in de 4 windrichtingen. Sommigen daarvan zelfs met hoger vermogen dan de Damschreeuwer. Dus wie bedoelt u nou eigenlijk?

Reageer
gravatar

G.G. Zo’n Stalinorgel doet nog een leuke prijs op beurzen voor militaria. ‘t Zou helemaal mooi zijn als je er ook nog twee bijpassend geuniformeerde oude Russen en een authentieke volkscommissaris met een Lenin-orde bij zou hebben. Overigens “Ons genoegen” schiet alleen nog met klein kaliber melkbussen en melkbussendeksels, sinds de pastoor klaagde over schade aan zijn gebrandschilderde ramen. Die pastoor is een beste kerel; hij moest alleen carbid lusten, dan kon hij vonken spugen.

gravatar

Heer Frederik V.G. van Swalmen enz.,

Speciaal voor u hebben wij de sluimerende dienstplicht met terugwerkende kracht weer in werking gesteld.
U gelieve zich met honderd paar sokken te melden bij ons politioneel filiaal te Kunduz.

Namens de minister van oorlog,
Generaal-majoor Paulien,
secretaresse van de staatssecretaris

gravatar

Beste Pjotr, dan heb je onze internationaal befaamde Damschreeuwer nog niet aan het werk gehoord. Voor de veiligheid van de Oranjes is hij voortaan opgesloten in een cel met speciale geluidsisolatie. Binnen een straal van een kilometer zijn gehoorbeschermers verplicht.

gravatar

Beste Pjotr, heeft nog niemand jou verteld dat je waarschijnlijk lijdt aan dyslexie? Nog te kort in Nederland en dus nog niet ingeburgerd? Jouw taalgebruik is inderdaad dodelijk (vermoeiend), maar als je adem maar fris is en je haar maar goed zit. Takoi privjet, takoi advet; Pazjalste!

gravatar

Ik heb net als defensie-inkoper een honderdduizend waxinelichtjeshouders ingekocht voor de politionele trainingen in Kunduz. Daarvan zijn er een tienduizend of zo van de militaire vachtwagen af gevallen. De dagelijkse aanbiedingen van onze Afdeling Illegale Verkoopdienst (LID-AIVD) kunt u vinden op Marktplaats.nl en de Zwarte Markt in Beverwijk.

gravatar

Ik neem aan dat de bezitters van een Suzuki Swift een aanschrijven krijgen vanuit Apeldoorn om het wapen in te leveren bij het Centrale Incassobureau va Justitie te Leeuwarden?
Uiteraard na het betaald hebben van de verschuldigde belastingen, parkeerboetes en snelheidsovertredingsbekeuringen?
(zonder restitutie natuurlijk)

gravatar

De 22 wurgkoorden, 1.237 werpsterren, 138 bermbommen en Improvised Explosive Devices in AH-tassen, de 12 stuks 105 mm. TLV (terugstootloze vuurmonden) en de 18 Stingerraketten die bij de diverse moskeeën zijn ingeleverd, zullen in de komende week worden toegevoegd aan het wapenarsenaal van de slinkende Nederlandse Krijgsmacht; een welkome aanvulling in een tijd van toenemende bezuinigingen, aldus minister Hans Hillen.

Reageer