‘Wicht, wicht, wicht, we gaan sneller dan het licht’

Nieuwe single zanger Rinus ode aan deeltjesversneller


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Donner wil al NoordHolland, Flevopolder en Utrecht laten fuseren; vooruitlopend op inundatie (als compensatie voor de weigering aan Belgie om de Balkende Hedwigepolder) onder te laten lopen? Of vast vooruitlopend op plaatselijke invoering van de Sharia?

Reageer
gravatar

In het kader van inundatie heb je aan Utrecht niet zo heel veel: grote delen liggen gewoon boven NAP. Zuid-Holland is dan een veel betere optie, met bovendien veel meer mensen en dingen die onder kunnen lopen.
Flevoland inunderen vind ik jammer van de goede landbouwgrond.

gravatar

België met een Nederlandse president? Voel je je wel helemaal lekker? België kan best zonder regering de €urocrisis in, Nederland trouwens ook, alleen zijn er nog te veel economische lobbies en commerciële belangengroepen die coördinatie door een regering nodig hebben. Wedden dat we vóór Kerst 2011 al minstens 2 extra bezuinigsronden hebben moeten slikken. En of Rutte die nu afkondigt of dat Donner en de voorzitter van VNO/NCW dat door Beatrix laten doen, wat maakt ‘t uit? Of je nu door de hond of door de kat gebeten wordt!

Reageer
gravatar

Het lijkt erop alsof Pixar Studios het maar niet kan laten en alvast aan een werkversie van Shrek 5 (“Life rolls on”) is begonnen; de Oger en zijn Prinses op de scooter. Het profiel en de koppen kloppen al, de groene kleur en de oortjes moeten nog geretoucheerd worden. Ik mis alleen de ezel en de gelaarsde kat met de stemmen van Murphy en Banderas.

Reageer
gravatar

Verdomd P. Deau, je hebt gelijk, twee “understudies” van Shrek & Fiona op de scooter, in de bioscooptrailer voor Shrek 7: gepland voor 2014 “Shrek & Fiona in Vinex Leidse Rijn” (gelijk op video uitgebracht).

gravatar

De foto bij dit onderwerp heeft historische waarde; direct nadat de foto was gemaakt en Rinus (met zijn épousée achterop) met een spontane wheelie wilde wegrijden, sloeg de scooter achterover.
Rinus hield aan dit ongeluk een whiplash over en kan enige maanden niet optreden. Zijn uitverkorene ligt nu in het gips. Beiden maken het goed, dank u

Reageer
gravatar

En niet alleen Rinus! Hoe verklaren we anders het licht rond Waxine Verhagen? Hoe anders kan een Limbabwaans fossiel uit het neo-Pleistoceen in de hedendaagse politiek belanden? De VVD kent ook heel wat Coulacanthen zoals Hans Hillen, Halbe Zoolstra, en Bobo (of Bo-no-bo) Charly Aptroot in post-Krijtkostuum; de PVV is gespecialiseerd in behaarde holbewoners en knotsdragende bata-vieren die met veel vijven en zessen langs de ballotagecommissie van de Tweede Kamer zijn gesmokkeld. De PvdA koestert haar unieke Trogloditisch icoon: Sint Job Cohen, hoogweledelzeergeleerd theemuts, GroenLinks haar pre-Soennitische Sapje en SGP haar pré-Socratische Menéér van der Vlies.

gravatar

Henk, dit is weer zo’n bericht waar niemand weet wat men er mee aan moet. Welk heterdaadje? Rijden zonder rijbewijs? Rijen -van achteren- tegen Rinus’ brede rug met het oogmerk Rinus -van voren- enigszins gericht te doen reageren. Rijden zonder helm op de scooter van Willem Holleeder, dus ook zonder verzekering en wegenbelasting? Kijk Henk, in de huidige liberale samenleving mag men het best liberaal met elkaar oneens zijn, zelfs met Mark Rutte, maar er moeten wel tastbare feiten ten grondslag liggen aan verdachtmakingen; “Doe ff normaal man”.

Reageer
gravatar

Welk heterdaadje kan niet meer worden vastgesteld. De plaatselijke koddebeier was 60 ns te laat en dan is het geen heterdaad meer. Het is slechts de zakelijke vaststelling dat de feiten niet meer kunnen worden vastgesteld en dat we ons voor de rest van het onderzoek zullen moeten baseren op (al dan niet) fijnzinnige achterklap, ook wel aangeduid als getuigenverklaringen.

gravatar

Helaas was de sterke arm te laat ter plaatse. De veldwachteres had 60 ns eerder een heterdaadje kunnen noteren. Maar het is nog niet te laat voor een sporenonderzoek.

gravatar

Een belangwekkende kwestie als de onderhavige moet worden verwoord op de wijze van onze nationale hymne “Liever Kips’ leverworst dan gewone leverworst.”

Reageer
gravatar

Dat soort dingen vallen niet op, maar elke keer dat je naar zanger Rinus luistert daalt je levensverwachting met 60 nanoseconden.
Tenzij je met zo’n neutrino terug in de tijd gaat, dan kan je dat weer ongedaan maken.

Reageer
gravatar

‘Sneller dan het licht’ en het daaruit ontstane gevolg van de omkering van tijd is niet iets nieuws.
Het is wel lastig om zo’n situatie te herkennen.
Zo krijg ik regelmatig post van iemand ik die pas een dag later leer kennen.
Wat wel opvalt – en waar ik nog geen verklaring voor heb – is dat het meestal rekeningen zijn.

Reageer
gravatar

Het moest er van komen. Door het overweldigend succes in Amerika op Youtube heeft Rimus de Zanger de tekst van zijn laatste lied eigenhandig vertaald. Daarmee bestormt hij de eerste plaats van de hitlijsten aldaar. Hier een fragment van de Amerikaanse tekst:

Toeter toeter toeter toeter,
With Romana on the scooter,
IJde ijde ijde ijde,
I want a pieceje with her ride,
Iede iede iede iede
That shall me well not succede,
But that gifs nothing, because I wait on her,
Only then I get it for each other.

Reageer