Onderzoek: Hengelo niet nodig

De gemeente Hengelo is niet nodig. Dat zegt een meerderheid van de bezoekers van de website van De Speld. Op de vraag ‘Is Hengelo nodig?’ antwoordde 54%: eigenlijk niet. Het kabinet zal maatregelen treffen naar aanleiding van het onderzoek.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En dat noemt zich een serieuze actualiteitensite… oud nieuws!! Wel bij de pinken blijven jongens. Al in 1330 werd bij akte vastgelegd dat ‘Hengelo als zodanig niet nodig is, maar wellicht leuk om te hebben’.

Reageer
gravatar

Helaas trapten onze voorouders daar nog in: “Bestel nu Enschede en krijg Hengelo gratis!”. Het lijkt een goede deal maar in de afgelopen eeuwen hebben we toch wel geleerd dat zo je land vol komt te liggen met steden waar je eigenlijk niets aan hebt. Laten we ons nu allemaal even als volwassenen gedragen en Hengelo aan de Grieken geven. Die mensen hebben er misschien nog wat aan en wij hebben weer wat ruimte.

gravatar

Da’s een goed idee! Doene we aan koppelverkoop en gooien we Enschede d’r bij in.

Zijn we ook van die FC Twenteclup verlost – krijge we weer wat lucht.

gravatar

Waarom heet deze zender Globaal Nieuws? Diederik gaat niet globaal, maar erg diep in op de interne onenigheid binnen de FNV. Ik vind het vooral sterk hoe hij het gekibbel samenvat. Heel sterk!

Wanneer krijgen wij de uitslag van de enquête over de inhoud van de troonrede?

Persoonlijk vind ik Hengelo even overbodig als de rest van Nederland.

Reageer
gravatar

Dit lijkt wel een voorbeeld van anti-globalisme, Paulien.

Persoonlijk vind ik meer het probleem dat Den Haag totaal overbodig is en dat nu listiglijk geprobeerd wordt de aandacht af te leiden via Hengelo. Of beide Hengeloos – maar dat zal de volgende zet zijn.

gravatar

Hengelo (Ov.) kan bestuurlijk worden heringedeeld bij die andere art. 12 gemeente: Enschede. Of anders, grensoverschrijdend, bij Gronau. Grenscorrecties zijn niet nodig, misdaad én politie opereren al jarenlang met wederzijds goedvinden op elkaars grondgebied.

Reageer
gravatar

Wtf…Tuurlijk is hengelo nodig. Stork, siemens, eaton, metropool en thales…bedrijven van Internationale allure..de titel zou moeten zijn…is ons politiek klimaat optimaal of bevooroordeeld

Reageer