Reclame op echo’s nieuwe groeimarkt

Bannin' ziet ook potentie in de uitvaartindustrie

Reclamebanners op het internet zijn nauwelijks effectief meer, advertentiebedrijf Bannin’ zoekt daarom andere omgevingen voor banners. De eerste proeven met reclame onder echobeelden zijn bijzonder positief uitgevallen.

“Ouders die voor het eerst het kloppend hartje van hun baby zien, zijn bijzonder ontvankelijk voor nieuwe invloeden, zo leert ons de praktijk en heeft onderzoek aangetoond. Het is het ideale moment om bijvoorbeeld Mega Mindy-shirtjes, of een nieuwe Pampersvariant onder de aandacht te brengen,” aldus marketeer Björn Hugens.  De Bannin’-vertegenwoordiger meent dan ook dat ‘de koe op het meest geëigende moment bij de horens gevat moet worden.’

Voor bepaalde doelgroepen loont het wellicht juist om reclame voor anticonceptiemiddelen te tonen, volgens de marketeer. “Hiermee wordt handig ingespeeld op het ‘dit nooit meer’-sentiment, als ernstige zwangerschapsmisselijkheid optreedt, als een vlokkentest al een handicap heeft aangewezen, of als ouders vanwege cognitieve tekortkomingen baat hebben bij visueel gebrachte boodschappen.”

Het succes van de echobanners heeft Bannin’ gestimuleerd door te gaan met out of the box-denken Gedacht wordt om ook de uitvaartindustrie te voorzien van sluikreclame, waarin met name de farmaceutische industrie en levensverzekeringen vertegenwoordigd zullen zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pret echo valt tegen door prednison

wiki(3)
“De bijwerkingen bij kinderen kunnen zijn: hongeraanvallen, slappe spieren en een heel ernstig wisselend humeur.”

Reageer
gravatar

Bestaat John de Mol jr. eigenlijk nog wel? Volgens mij is hij ondergronds gegaan tijdens de TV-Beeldenstorm van 60 jaar TV in Nederland. En heeft niemand hem verteld dat Nederland -na Groot-Brittanië- nóg niet de 52-ste Staat van de VS is? Hij bedenkt nu ondergronds nog steeds nieuwe “formats”. Kan hij niet ondergronds bij Lobith de Oostgrens over? Daar zijn ze nóg gek op Linda; dus een molshoop meer of minder in de vlakke grasmaat van de BRD maakt de Merkel-Gothen niet uit.

Reageer
gravatar

Die horizontale streep op een hartmonitor kan dan mooi plotseling overgaan in handgeschreven lijkende letters “Succesvol afslanken met ProMayo”

Reageer
gravatar

Maar die alarmerende piepjes bij die rechte lijn bederven toch een beetje de leespret van die handgeschreven letters in het persoonlijke handschrift van de zojuist gestorvene. Zullen we ideeën-fontein John de Mol vragen een nieuw format te bedenken? Zoiets als ‘Dating in the Dark’? Gezellig: 15 minuten effectief programma en drie kwartier reclame per uur; dat haalt de kilte wat af van het zware onderwerp.

gravatar

Ik zou juist de reclameuiting van Durex in dit geval aanpassen: “Deze baby zou niet mogelijk zijn door:”

Wat betreft de mensnummers, heer Rutte, mag ik u erop wijzen dat hier sprake is van “prior-art”? Waar u zegt dat hier een auteursrecht op rust, kan ik u mededelen dat dit al eerder, halverwege vorige eeuw, toegepast werd om groepen mensen te kunnen registreren. Men spreekt hier nu nog schande van, en het is mij een raadsel waarom onze geliefde regering hier alsnog een recht op zou willen claimen.

Reageer
gravatar

Misschien kan -naast de visuele echografie- ook de audio/sonische variant worden toegepast, in het politieke circus. Dat zou ernstige selectie-fouten (zoals in het geval van Dion Grauss) kunnen voorkomen. Dus komt er een langdurige echo na een klop op de bol; dan is de bol leeg en volgt een afkeuring voor het ambacht: politicus cq politica. Volgt er na een medisch toegediende klop op de bol een pingend sonargeluid, dan is er sprake van een waterhoofd en dan praten wel we over toekomstige ministerpresidenten in VVD/CDA-minderheids-gedoogkabinetten.

Reageer
gravatar

Een waterhoofd als toekomstige minister-president? Voelt u zich wel helemaal lekker, Leeflang? Is één ambtsperiode Mark Rutte niet voldoende en moet er dan ook nog een echo van vier jaar bij komen? Het wenkend alternatief; echte vrouwen in de politiek komt vanuit Groen Links, maar na Femke Halsema en Jolanda Sap nóg een vrouw als oppositieleider, ingebed in de gelederen van en politiek bezwangerd door Mark Rutte? Trias Politica? Aartsvader Montesquieu zou zich in zijn graf omdraaien.

gravatar

We hebben nu een Leeg hoofd als MP, om dat nou te gaan vullen met water is doorslaan naar het andere uiterste, lijkt mij.
Maar niet doen.

gravatar

Echoscopie is het werk van de Duivel. Het is totaal overbodig en slechts bedoeld om tevoren te weten te komen of het kind wel helemaal puntgaaf is. Mensen moeten de gave van de Here God gewoon accepteren zoals het is.

En vrouwen horen in de keuken godverdomme.

Reageer
gravatar

Meneer Bas van der Vlies,

Ik ben het volkomen, maar dan ook volkomen met U eens, echter: Godverdomme is met een hoofdletter.

gravatar

Waarom zou godverdomme met een hoofdletter moeten??
Als het nou Paulverdomme was, had ik het begrepen, maar Hij, de Schepper van diepzee en hoogland, heeft toch geen oren en heeft maar acht geboden, in plaats van de bekende tien. De eerste twee vervallen!! Het kan Hem dus niks schelen of je godverdomme zegt!

gravatar

Scheidingsadvocaten raad ik aan hun aanbiedingen bij de ingang van trouwlocaties te leggen.

Voor schadeadvocaten zie ik prima kansen in de wachtkamer van plastische chirurgen.

Folders van ongevallenverzekeringen liggen uitstekend in bouwmarkten bij keuken- en andere trappen.

Brochures van uitvaartverzekeringen kunnen prima gratis worden verstrekt bij aankoop van een slof sigaretten.

Folders van weegschalen zijn op hun plaats bij de ingang van friettenten.

Reclame van antidiarreetabletten heeft mogelijkheden bij de uitgang van chinese restaurants.

Chinese restaurants doen er goed aan hun prijslijsten bij de uitgang van andere eetgelegenheden te leggen.

De bond tegen vloeken kan zijn materiaal het beste in prullenbakken plaatsen als stichtend voorbeeld.

Reageer
gravatar

Geachte meneel Paulus,

Glaag laat ik u bij dezen weten, niet gediend te zijn van uw schoffeling dat Chinees voedsel zorgt voor diallee.

Onze kookkunst is uw westelse aandoenlijkheid al 1000 jalen vooluit!

Als u zo glaag diallee wilt oplopen. Ga dan naar Indiël (ik mag u glaag mijn concullent Punjab Viswathanatdeel aanraden)!

Lace-kak inbeglepen bij de te hoge plijzen!

gravatar

Ik wil er graag op wijzen dat mensnummers onder het auteursrecht van de overheid vallen. Voor het gebruik is een vergoeding verschuldigd. De opbrengsten zullen ten goede komen aan aanvullende zorgverzekeringen voor de Quote 500.

Reageer
gravatar

Onder de echo zou ook kunnen worden aangegeven de hoeveelste wereldburger het hier betreft.
Bv. gefeliciteerd U ziet hier mens nummer 6 985 040 945

Reageer
gravatar

Inderdaad. Als blijkt dat de baby niet compleet is, of onjuist gemonteerd, kun je altijd besluiten de losse onderdelen te verkopen. Dit levert sowieso altijd al meer op dan een compleet exemplaar. Zeker ook omdat de baby altijd binnen heft gestaan.

gravatar

Nee even serieus: ik zag een tijd geleden langs de snelweg een bord met ‘Uitvaartvereniging Zand Erover’.

Stikte bijna van het lachen.

gravatar

@Lolbroek,

“Stikte bijna van het lachen”

Ik geloof niet dat dat uitvaartbedrijf erom kon lachen, dat ze klandizie misliepen omdat jij b.i.j.n.a. stikte van het lachen!

Ik denk dat ze liever hadden dat je gewoon stikte?!

gravatar

U wilt graag zwanger worden, maar uw man/vriend ziet een huilende baby niet zitten? Doe uw man/vriend dan een Fertilis condoom om en u vrijt gegarandeerd onveilig. Met Fertilis Condoms heeft u 100% meer kans op een succesvolle conceptie ten opzichte van andere merken condooms.

Fertilis Condoms, voor iedere vrouw die een kind wilt, maar wiens man/vriend er anders over denkt.

Reageer
gravatar

Ook echoputten zou je kunnen voorzien van leuke reclamebanners, bij voorbeeld in de plaats Wezel. Ik weet zou gauw niet welke reclame, maar het gaat om het idee.

Reageer
gravatar

Ik zie grote mogelijkheden, bijvoorbeeld cake met ingebakken reclame boodschap.
Ook de op zijkant van kisten is bijvoorbeeld sponsoring heel goed mogelijk.
“Deze uitvaart werd mede mogelijk gemaakt door Chicago Typewriter”

Reageer
gravatar

Heer Neuzel, als uitvaartverzorger mikt u natuurlijk op vergroting van uw af- en omzet. De tekst “Hier had U kunnen liggen!” op de kist kan daartoe een aardige stimulans zijn.

Persoonloijk vind ik dat ook iets uitnodigender dan teksten als “Stoppen met roken? Nicotin helpt!” op de kist.

gravatar

@Donnerweder “Hier had U kunnen liggen!” vind ik meer iets voor een in graniet gebeitelde banner op een zerk.
“Stoppen met roken? Nicotin helpt!” lijkt mij bij uitstek geschikt voor crematies.

gravatar

Ik vindt dit niet normaal meer, waar gaat het heen met Nederland! Kan je niet eens meer genieten van dit bijzondere moment genieten, ook hier is die reklame!
Ze hebben iets doms gedaan, dureks bij een baby slaat nergens op! Juist niet!
Ik kan hier niet tegen..

Reageer
gravatar

Beste Anita, ze zouden bij jou een banner van de LOI op je voorhoofd moeten drukken. *Nederland wordt steeds slimmer…*