Reclamestunt ‘snelwegschutter’ Carglass valt slecht

Schadeherstellers gooien eigen glazen in


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vanmiddag in de trein van Eindhoven naar Down Under. Pats, ster in de ruit. Monteur erbij om te fiksen, want je weet nooit. Conducteur vond het maar wat amusant en maakte zelf grapjes over ‘de’ ‘spoorwegschutter’.
Say no more, Carglass lijkt haar zegeningen te hebben geteld en heeft het klaarblijkelijk nu ook op andere vervoermiddelen met ruit gemunt. Het wachten is op de cabrio-treincoupé met kek NS-pluutje erbij voor als ‘t regent … werd hoog tijd.

Reageer
gravatar

Skoda is er als de kippen bij; men levert nu de Superb, mét parapluie in de rechterachterdeur en een 0.49 Weihrauch diabolo-kogeltje in een versplinterde achterruit. Kapotte achterruitverwarming wordt uiteraard standaard bijgeleverd. De speciale 1850 DCi serie heet: “Bite the Bullet”, dat is wat pittiger dan die lullige “Bitte ein Bit” stickers op bierbuik-auto’s. Concurrent Saab toont een levensechte middelvinger in de achteruit: “Up Yours” alleen geleverd bij types die na 5 september werden gemaakt.

gravatar

Ik vond het een enige actie! Best wel spannend, van wat gaat er gebeuren, maar ja hoor, bij Breukelen hadden ze me! Bang, bang, achterruit en rechtszij! Nou ja, gillend van de lach gelijk naar Carglass en bleek ik er nog op tijd bij te zijn! Nou, zij aan het lijmen natuurlijk en 96 uur later, ja hoor, weer zo goed als nieuw maar dan wel met zo’n kek spinnenweb effect. En een gratis bakkie koffie, uit de Senseo nog wel dus helemaal klasse.

Reageer
gravatar

Jaha, 5 km zijn er 5 teveel!! En die schutter is nog helemaal niet bewezen want hij staat niet eens op de foto. Het is eigenlijk een geheime actie van onze regering om de carglass industrie weer nieuw leven in te blazen zonder staatssteun! De volgende stap is dat computers onklaar gemaakt worden door onze ‘dienende’ overheid zodat we nieuwe computers dienen te kopen, goed voor de IT industrie. Bruin-1 is alvast met gedoogsteun begonnen met het aanvallen en onveilig maken van de eigen websites.

Reageer
gravatar

De mensen die dit doen zijn watjes, lafaards en nutteloze kwajongens. Zonder hun waterpistooltjes durven ze nog geen mug dood te meppen.
Ik krijg heimwee naar de good old serial killer, die kleding van vrouwenhuid naait of fluitisten aan de eigen collega’s opdient. Dat waren nog eens kerels!

Reageer
gravatar

Ik heb van die voormalige schoonheidskoningin van een dorpje in de buurt van Anchorage in Alaska (V.S.) met die grote mond en dat brilletje, kom hoe heet ze ook al weer? Die van de theepartijtjes, uh, uh, zeg eens gauw. Ik kom er nu even niet op. Nou ja van die vrouw heb ik geleerd, dat nooit geschoten altijd mis is.

En van die bebaarde Duitser die altijd in een bibliotheek in London zat, waar hij Engels leerde kennen. Hij kon zo goed de Internationale zingen. Uh, kom, hoe heette hij ook alweer. Die van de kerk is morfine van de wielrenner, of zoiets. Nou ja, die zei dus, dat slechte reclame beter is dan geen reclame.

Reageer