Selectie Feyenoord zegt vertrouwen op in club

Vlaar: “Alleen bij een andere club kunnen we een rampseizoen voorkomen”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat geeft hoop! Nu krijgen eindelijk de supporters de kans om eens te laten zien wat zij kunnen; en dat zal niet gering zijn! Daar zit veel potentie!

Na jaren gestuntel van het hoogste niveau voorgeschoteld gekregen weten ze tenminste hoe het NIET moet – dit kan alleen maar vooruitgang betekenen.

Reageer
gravatar

Kijk,

Dat supporters moeite hebben om onvoorwaardelijk achter de club Feyenoord te blijven staan, is niet meer dan menselijk.

Maar dat een jonge spelersgroep, wie uiteindelijk weer de toekomst van de club moet bepalen, het vertrouwen in die club opzeggen…?

Dat is zelfs voor mij, onbegrijpelijk. Wat ook weer onbegrijpelijk is…

Reageer
gravatar

Foto van een jonge Vlaar, dateline toen hij zijn meest foute carrierekeuze maakte door niet naar Ajax of PSV te gaan, maar naar het hersteltrainershok van Feyenoord.

Reageer
gravatar

Het laatste deel van de kop is helaas weggevallen. De volledige kop luidt:

Selectie Feyenoord zegt vertrouwen op in club Royal Fuck Rooms

De spelers zijn namelijk bang dat ze dit seizoen niet aan hun trekken zullen komen. Vlaar denkt aan een besloten club op Katendrecht.

Reageer
gravatar

Dat krijg je als je Fer (=ijzeren bindmiddel) verkoopt aan Twente dan moet een Koeman (de naam alleen al) de boel bij elkaar gaan houden?? Beter hadden ze Cohen gecontracteerd voor het praatje bij de thee in de pauze.

Reageer
gravatar

De overstap van het voltallig personeel + elftal + reserves kan plaatsvinden voor de symbolische som van € 0,50. Maar club, stadion en inhoud vallen onder monomentenzorg en het begrotingstekort 2011/2012 beloopt € 58.000.000,- excl.BTW en terreinhuur(vlgs aant. van Min. v. F. J.K. de J.)Overname á pari van alle activa en passiva is vereist Er wordt verwoed gezocht naar sponsors en investeerders op zeer lange termijn, looptijd van de Feyenoord-obligaties is minimaal 30 jaar, jaarrente: 0,0364125 % Gedacht wordt aan Pensioenfonds ABP, der Banco Ambrosiana en aan de erfgenamen van Sylvio Berlusconi.

Reageer