Bomen massaal geveld door Irene

Prinses: “Ik wilde gewoon een goed gesprek”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Schokkend om te zien wat het effect kan zijn van verkeerde woordkeuze. Dat zelfs bomen ondersteboven kunnen zijn van vorstelijke uitspraken had ik, vanuit de wetenschap bezien, nooit verwacht. Dit vraagt om een test met een houten woning. Stel dat het hout na verwerking nog zo gevoelig is, mag je verwachten dat na (bv) een echtelijke ruzie de woning een kaartenhuis-syndroom krijgt.

Reageer
gravatar

Volgens mij waren de bomen zo gebrand op een knuffel van de prinses, dat ze zichzelf bijna uit de grond hebben getrokken. Irene toch; was het nu zo’n moeite om even op deze hunkerende bomen af te stappen en ze om de beurt te huggen ??

Reageer
gravatar

Wat zien wij op de foto na het vertrek van H.K.H. Prinses Irene? We zien drie ontwortelde bomen, waarvan één Siamese tweeling. Hoe nu de aan- c.q. afhankelijkheid van het moedersymbool (de boerderij)te verminderen en de zelfstaanderigheid te herstellen. Aan de textuur te zien betreft het drie mannelijke, adolescente exemplaren dus de oplossing is simpel. We laten Tietjana Simic een klein kwartiertje de drie stammen masseren; 10 tegen 1 dat nadien alles weer overeind staat en de grasmat weer strak.

Reageer
gravatar

Eerst even een verklaring voordat u mijn naam verkeerd interpreteert. Mijn vader heet van achter Boom.

Het is bekend dat prinsessen veel gevoeliger zijn dan gewone onderdanen. Als voorbeeld geef ik u het bekende waargebeurde verhaal van de prinses op de erwt.

Prinsessen hebben deswege meer begrip voor het uitzichtloos en ondraaglijk lijden van bomen. Irene heeft dus uit pure barmhartigheid gehandeld.

Reageer