Engeland vraagt om begrip voor afgelasting interland

‘We hebben op dit moment onvoldoende hooligans beschikbaar’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In de Britse politiek gaan stemmen op om de firma Ikea, gehuisvest in Zweden, ter verantwoording te roepen voor het plunderen in Londense wijken. De plunderaars volgen de breed verspreide oproep “plunder maar raak!” van het bedrijf, dat met het heimelijke Zweedse “plundera!” werd geuit. Volgens de woordvoerder van de oprichter van Ikea Ingvar Kamprad, Sven Ingvarson, heeft het bedrijf nooit te bedoeling gehad om het plunderen aan te moedigen. Getuigen wijzen er echter op, dat al jaren de uitgelaten stemming van klanten die Ikea na een koopavond verlaten overeenkomt met het gedrag van de plunderaars.

Reageer
gravatar

Volgens de laatste berichtgeving op BBC London hebben de op het Britse schiereiland aanwezige IKEA-vestigingen aangekondigd de tweejaarlijkse PLUNDRAI volgende week geen doorgang te geven.

IKEA vreest dat doorgang evenement een dubbelzinnig signaal afgeeft aan de maatschappij. “Wij hadden niet kunnen bevroeden dat een speels bedoelde naam plotseling zo’n beladen term kon worden. Dingen waarmee je vroeger voor de dag kon komen, zijn vandaag de dag “not done”, aldus leidinggevende Bjørn Johnson. “Bij doorgang van ons koopjesfestijn gaat een verkeerd signaal uit naar de Britse jeugd.”

Vorige week werd de PLUNDRAI nog uitgebreid aangekondigd met huis-aan-huisfolders en een campagne in bushokjes; ook in Hackney. Vooralsnog wijst IKEA alle verantwoordelijkheid voor de onlusten van de hand.

Reageer
gravatar

Zo zien we maar weer wat er gebeurt als Blatter geen miljoenen meer toegeschoven krijgt onder de tafel om zijn hooliganvriendjes te charteren voor wat sfeer onder een voetbalwedstrijd. Dan laat Blatter merken dat zonder hem geen wedstrijd door gaat. Terwijl dat smeergeld peanuts is vergeleken met de honderden miljoenen die er nu door gedraaid worden met die vernielingen in de Engelse steden.

Reageer
gravatar

Bres jonge, we hebbe toch nie voâh niks die deipendance in swansea opgerich.
Dat die gaste maumeteil effe wat altenatief trenismateriaal hebbe opgezoch plèt allein maah voâh hun.
Ik zeg, goeie investeiring. De ùitgestelde matpagtè in wembley ken r zau allein maah beitâh op worde.

gravatar

Wat vergeten wordt is dat het niveau van de gemiddelde britse hooligan sowieso erg laag is de laatste tijd. Er zijn vaak minstens zes hooligans nodig om een beetje vakkundig een auto te slopen, terwijl tien jaar geleden hooguit twee hooligans hetzelfde deden.
Als dat niveau niet zo laag was geweest, waren er minder hooligans nodig geweest en had deze wedstrijd gewoon door kunnen gaan.
Ik pleit daarom voor een europese subsidie voor een fatsoenlijke hooliganopleiding, waar men dingen en mensen op een vakkundige en efficiente wijze leert molesteren.

Reageer
gravatar

We gaan het afwarren.

gravatar

En wie is er weer de dupe? De hardwerkende belastingbetaler. Allemaal de schuld van dat haat zaaiende paleis in Buckingham!
Geert doe er wat aan! Oh redder des vaderlands.

Reageer
gravatar

Zelfs zonder het oordeel van de onvolprezen Dr Bokhoven af te wachten durf ik de stelling in te nemen dat de oorzaak is en de oorzaken zijn gelegen in de beleidsnota die in de krochten van de VN is/zijn ontstaan met betrekking tot de retelatie en overige overeenkomsten van en tot het niet of non-aantal, althans momenteel niet zichtbare voor het publiek (arbeiders,ambtenaren, leidinggevenden en andere 2e hands autoverkopers, enzo) beschikbare zetelmateriaal en de wil van het anti-volk ( … overige tekst vewijderd door de PVV …..) (sic!) voornamelijk verwoordend en actief gesproken in een mondeling vocabulaire duel tussen iedere RTL4 deelnemer vanwege de in deze memorandum sterk waarneembare tendens inzake de meest en meeste elememtaire zaken die ons allen bezig houden …(weer die verdomde PVV pertijdiscipline) …… of niet, maar uiteindelijk betekend/t dit volgens Schopenhauer dat er een compromis is gevonden. Helaas is de context zoek en daarmee ook het vraag en een discussie. Kortom, simpeler is het niet uit te leggen. Aldus mijn zegsman Bosma (Tweede Kamerlid)
I rest my case

Reageer