Wilders ‘ziedend’ over tandartsbezoek

Wortelkanaalbehandeling ‘een farce, opgevoerd door een waanzinnige idioot’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geertje W. ‘ziedend’?

Och, eerder was hij razend, uitzinnig, witheet, woedend, woest,bruisend, kolkend, woelig, dol, furieus, giftig, hels, koleirig, laaiend, rabiaat, razend, spinnijdig, toornig, vertoornd, witheet, woest en toen toch weer ziedend!

Reageer
gravatar

Gaan W’s bewakers bij de tandarts ook mee in de behandelkamer? Nee? Dan heeft die tandarts een unieke kans om die kaken definitief op elkaar te plakken met secondenlijm.

Reageer
gravatar

Een niet meer dan AARDIG idee, Ralf! Het definitief karakter kan toch beter bereikt worden door de onderkaak te amputeren. Behalve dat wij dan bevrijd zullen zijn van het akelig gekwaak van de man, zal hij ook niet langer in staat zijn stomweg om zich heen te bijten. Secondenlijm blijkt steeds vaker slechts een tijdelijke oplossing te bieden.

gravatar

Hoezo dat? Die oogafwijking treedt toch alleen op bij het zien van minaretten en hoofddoekjes? Laat die oogarts met rust, en laat hem een anti-polariserende bril voorschrijven?

gravatar

Hm, meneer M. is al vals van zijn eigen en ik geloof niet dat er een tandarts te vinden is die zonder een in beton gestort contract hem de bek openbreekt: dat gaat meer kosten aan advocatuur dan het opbrengt.

gravatar

Oe, dat wordt nog wat als hij eens naar de oogarts moet: naar waarheid zeggen welke lettertjes hij ziet.
Kan iemand daar een beeldregistratie van maken?

Reageer
gravatar

We mogen het eigenlijk niet meer over de groteske geblondeerde hebben, maar vooruit: hij was een angstig jongetje met Limburgs/Indische achtergrond, werd vroeger ook gepest en is nooit van die angst afgekomen. Hij leeft in angst, zaait helaas ook die angst omdat hij niet anders kan en denkt dat dit bij het leven, zijn leven hoort. We dienen heel veel liefde naar hem te zenden in onze gedachten en nog meer vergeving en wie weet komt het dan nog allemaal geheel en al goed. Grappig blijft dat Nederland met Indië ooit een van de grootste moslimlanden ter wereld was en dat ‘onze’ militairen als gevolg daarvan nog steeds op de Koran hun eed mogen zweren. Over 60 of 70 jaar zullen we ons afvragen waarom we ons zo bang lieten maken door een mislukte geblondeerde pruik met een verwegge grootislamitische achtergrond.

Reageer
gravatar

Het is ook een verklaring, hoewel dat van dat pesten een aanname lijkt.
Eerder trek ik een vergelijking tussen de komeet op Yucatan die er voor zorgde dat de dinosauriërs uitstierven: zo wil komeet Geert voortleven als verantwoordelijke voor het uitsterven van een wereldgodsdienst.

Maar zoals elders gezien: eerder is Geert een Tell Sell produkt: op de tv gaat het allemaal moeiteloos zonder problemen én krijgt men een hoop extra’s gratis; eenmaal in huis ligt het binnen de kortste keren in de vuilcontainer vanwege het niet te reproduceren resultaat wat op de tv werd voorgespiegeld.

gravatar

Helaas mag ik niet meer vragen of de tandarts van Geert in Venlo is gevestigd en of het in de bedoeling ligt de tandarts aan België of Duitsland uit te te leveren. Anders had ik daar leuk op kunnen doorgaan.

Reageer
gravatar

Je denkt toch niet dat onze Geert zich door een Allochtonische tandarts in de mond laat nemen?

gravatar

Ik sprak gisteren nog met die alleraardigste advocaat die altijd bij Albert Verlinden zo gezellig meebabbelt, maar ook hij vindt de wijze van handelen van die tandarts abject en infaam.

Reageer
gravatar

O jee, nu wordt de Witte Tempelier alwéér gedeMONDiseerd / gedemoniseerd / gesodomiseerd (doorhalen wat niet van toepassing is).

Reageer
gravatar

Er kan overwogen worden om Wilders een Stadskanaal cq.Musselkanaalbehandeling te geven en hem daarna af te laten zinken in de zoutkoepels van GasselternijveenscheMOND.

Reageer
gravatar

Met of zonder devil stick en/of diabolo, waar haalt u de jongleerspullen vandaan om de heer Wilders via een zgn. Mussertkanaal met de NSB in verband te brengen?

gravatar

Ik snap er helemaal niks van.
Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt.

Ik vroeg hem alleen maar, of hij zijn mond even wilde spoelen en toen werd hij ineens erg onredelijk.

Reageer
gravatar

Wilders lijkt zich tot een collectieve dwangneurose te ontwikkelen. Los van specifieke aandacht in speciale thema’s wordt hij er in andere, neutraler lijkende, steeds weer met de geblondeerde haren bijgesleept. Discussies worden meer en meer ‘Wilders-centrisch”, hij is langzamerhand een centraal en onmisbaar aspect in Speld- discussies geworden. Is dat niet wat teveel eer voor een monomaan VVD’er? Immers: ook slechte publiciteit is beter dan géén publiciteit en het is bovendien gratis publiciteit.

Reageer
gravatar

De beste reclame is die met humor.
Tenzij het product zélf lachwekkend is, zoals hier. Dan werkt het tegen: schouderophalen en zo.

Doorgaan met die reclame!

gravatar

Dat klopt! ‘s Ochtends komt Wilders in het oosten op. Zo rond het middaguur staat hij in het zuiden op zijn hoogste punt, terwijl uiteindelijk het westen aan Wilders ten onder gaat. Dan wordt het nacht.

gravatar

Aan de hand van de foto boven dit artikel diagnosticeer ik toch een nalatigheid van Geert’s ouders hem tijdig te laten vaccineren tegen de bof. Nu vind ik het wel erg doorzichtig om daar een tandarts de schuld van te geven die daar part noch deel aan heeft gehad… Ach, aard van het beestje endezo.

Reageer
gravatar

Jeettje schreef op elf: “Nee nee, ik demoniseer niet: ik vind Geert een echte Heilige Der Laatste Dagen.”

Mijn broer Geert zegt dat hij Jeettjes woorden van hoogachting op prijs stelt. Hij mag vijftien seconden bij hem op audiëntie komen om zijn kont te kussen, als hij zorgt voor een kapotje om de tong. Ongeveer anderhalf miljoen zijn hem al voorgegaan.

Reageer
gravatar

hehheh, zou die broer van je wel willen. Zit er al eelt op? Anderhalf miljoen: dat moet er uitzien als een redelijk rode bavianenkont dan.

Er zijn meerdere Laatste Dagen: tijdje geleden zou er een camping vergaan.
iedereen is schandalig knettergek behalve één. Nou heilig ben je, net als de paus.

Maarre diabolo? Dat is toch zo’n ding met een touwtje?

gravatar

FF overgelope van krapuul,het is binnenkort verboden fotoaftreksels of videoopnamen van verdachte personen op internet te zetten.
Na ingang van deze maatregel is het verstandig om NIET meer een afbeelding te publiceren van HR.G.W en mensen die voor hem werken in de eerste,tweede kamer,provincie of europarlement zonder zwarte balk of geblurde tronie.
Uwes zijt gewaarschuwd…

Reageer
gravatar

Mijn broer Geert vindt dat hij gediaboliseerd (dat is erger dan gedemoniseerd!) wordt door Job Cohen, omdat die als burgemeester thee heeft gedronken met een tandarts.

Alle tandartspraktijken worden na een wortelkanaalbehandeling door hem consequent martelpaleizen genoemd.

“Als uit het Groot Tandheelkundige Handboek de martelpraktijken worden verwijderd, blijft er alleen nog een aviertje over”, aldus mijn broer, “ze proberen alles aan de kaak te stellen, maar daar trap ik niet. Poeha!” Verder weigert hij elk commentaar. Discussie uitgesloten.

Reageer
gravatar

Hij mag nog blij zijn dat het geen Stadskanaalbehandeling is geweest: voor hij het wist had hij die homoduikboot voor zijn kiezen gehad.

En Luns had ook een broer.

Neenee, ik demoniseer niet: ik vind Geert een echte Heilige Der Laatste Dagen.

Reageer
gravatar

Toch nog wat verspilling erbij: als de wortelkanaal behandeling niet goed lukt kan er een wortelkanaalpunt onsteking van komen. Dan moet er een kaakchirurg aan te pas komen. Daarna moet je het woedendagressieve commentaar van de grotesk geblondeerde leider eens lezen!

Reageer
gravatar

Laat me raden: deze tandarts had ook een kopvod voor z’n mond. De islamisering binnen de tandartsen- en mondhygiënistenbranche, ik heb er al langer voor gewaarschuwd!

Reageer