Reisversie Twister ‘te intiem’ bevonden

MB haalt verkleinde versie uit de markt


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In een co-productie van EO en de Nationale Moslimraad is een Halal-versie op de markt gebracht met gescheiden speelvelden voor mannen en vrouwen en genummerde in plaats van provocerend gekleurde stippen. De naam van het product is “Twisted Minds”. ISBN nummer 90-66612.30-13.00

Reageer
gravatar

Gerritje, je weet wel beter; er is toch allang een “one-mile high club” van lieden die zich getweeën in een minuscuul vliegtuig wc-tje hebben gewrongen om daar de daad bij het woord te voegen. Op Ibiza werd eerst slechts door dropouts en artistiekelingen energiek gepaard, maar tegenwoordig door Jan & Alleman. Op Cherso is het gedragspatroon door en voor Nederlandse jeugdigen structureel verkleind tot vreten, comazuipen, wippen en slapen, in willekeurige volgorde.

Reageer
gravatar

Zolang de voorraad strekt heb ik nog een aantal schaakborden voor randdebielen in de aanbieding. Haast u, want de productie wordt binnenkort mogelijk gestaakt.
De 4×4 versie komt op 10 euro incl. vier gratis stukken (twee wit, twee zwart), maar voor wie die prijs een bezwaar is, is de 3×3 versie voor 5 euro beslist een buitenkansje.
Losse pionnen komen op 85 ct per stuk, of op 125 euro per gros.

Reageer
gravatar

Het is om te berichten dat wij van de Belangenvereniging Lilliputter’s Belang, reeds een formele klacht hebben doen uitgaan naar het Hof in Straatsburg: onze rechten worden weer eens met de voeten getreden.

Ook wij hebben recht op vermaak, en de velden van de reguliere versie liggen voor ons te ver uiteen.
Dus deze versie moet blijven.

Pietro de Cortenaere
Voorzitter Lilliputter’s Belang

Reageer