Radioactiviteit in Drenthe sterk afgenomen

Bewoners opgelucht: ‘Eindelijk kunnen we weer gewoon alles eten”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geruchten als zou één mijner patiëntes de brand hebben aangestoken tengevolge van PMS, moet ik ten stelligste ontkennen; zij lijdt namelijk aan hoogtevrees. Wel wordt vermoed dat zij -uit dépit- een van de vier schoorkabels heeft doorgezaagd met een nagelvijl na een echtelijke ruzie over de uitslag van een vaderschapstest. De nagelvijl is in beslag genomen t.b.v. forensisch onderzoek.Patiënte is beroepshalve radio-actief bij Omroep MAX.

Reageer
gravatar

Bij deze eisen wij de aanslag op de zendmast in Westerbork op.
Onze, speciaal voor deze operatie getrainde en met explosieven beladen zelfmoordmug, is onopgemerkt door het radarnetwerk van de NAVO heengevlogen, waarna hij zich in volle vlucht op de zendmast te pletter heeft gevlogen.

Reageer
gravatar

De radiotelescopen wat verderop in Westerbork zitten gelukkig op een slim vertakt kabelnetwerk. Ze ondervinden geen hinder van de verminderde radioactiviteit.

Reageer
gravatar

“eindelijk kunnen weer alles eten” moet gezien worden in het licht van de dagelijks per radio voorgeschreven Drentse gerechten die op die dag gegeten dienen te worden.

Zoals daar zijn: boerenkoolsoep, loie-wiew’n-kost, bruune bon’n met appeltjes en ham,proemenkreuze, zakkebaand, bloedworst met aardappeltjes, pagaste, roggebrij met appel etcetc.

Begrijpelijk dat de mensen zich bevrijd voelen en zonder schuldgevoel nu een Big Mac naar binnen laten glijden

Reageer
gravatar

Dat klopt helemaal dat de radio activiteit is afgenomen. Kunnen ze in Drenthe weer aan volkstuintjes gaan beginnen en genieten van alle rust om zich heen.

Reageer