Zomercollectie aluhoedjes gepresenteerd


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In Chili is een wandeling met deze vernieuwde volledig gesubsidieerde hoofdbedekking bijna verkeerd afgelopen..
Omdat een aantal mensen hun laatste ontwerp ergens bij een uitbarsting wilden toetsen op EMP deflectie..
helaas voelde de natuur zich genoodzaakt, lichtelijk uitgenodigd door potentiaal en potentieel, een electrische lading te reserveren om dichter bij de gebruiker te komen en een spontane inslag dan wel overslag te veroorzaken..

Met alle verruimende inzichten vandien..

Alu-hoetjes met prominente punt zijn dan ook afgeraden in Chili te gebruiken.. ( laatste update vandaag )

Reageer
gravatar

@Nicht Paulus:
Tuurlijk heb ik een telefoonnummer voor je: 030 288 82 03. (En als je stiekem toch mijn eigen nummer bedoeld: 0906 – 69 69 123)

Reageer
gravatar

Dom, dom, dom. Ik realiseer mijn persoontje dat mijn vorige berichtje helemaaltjes verkeerd begrepen zou kunnen worden door die lekkere knul op het bovenstaande fotootje en de hersteltijd is inmiddels verlopen. Dus gebruik ik maar een nieuw maagdelijk invulveldje van de Speld, als jullie lieverds dat niet erg vinden.

Voor alle duidelijkheid en om ruzie met mijn echtgenoot te voorkomen, het volgende:
Ik bedoel het telefoonnummertje van de winkel waar hij dat beeldige aluhoedje heeft gekocht.

Reageer
gravatar

Wordt-ie ook als accessoire bij een I-pod of -pad geleverd?

Enne, komen de teksten van bløf hiermee goed door?
Met die steen sjouwen lijkt me heel vermoeiend.

Reageer
gravatar

Zo’n hoedje is natuurlijk super handig omdat de aliëns je gedachten (net als in de film ‘Signs’) niet kunnen lezen zolang je het op hebt.
Jammer dat het biertje dit voordeel weer opheft.
Iedereen kan zien dat betrokkene nog maar aan 1 ding kan denken; zuipuh!!

Reageer
gravatar

Dit is onzin.
Heb je de vorm gezien van dat hoedje? Zo werkt het niet.
Zijn oren liggen bloot, dus voor je het weet wordt hij toch getroffen.

Reageer
gravatar

Daarbij de nieuwe zomerhits met nu op nummer 1: ik heb een potje met vet, al op de tafel gezet, ik heb een potje, potje veehehet al op de tafel gezet, dit was het eerste couplet, ik heb een potje met vet (enz.)

Reageer