Keurmerk moet wildgroei aan meldpunten stoppen

Er komt een nieuw keurmerk voor meldpunten. De wildgroei aan meldpunten in Nederland zorgt voor veel verwarring bij burgers die zaken melden. Uit deze behoefte aan overzicht en kwaliteit is het nieuwe landelijke keurmerk van meldpunten geboren. Te gast in de studio bij Diederik Smit is Gerbrand Corstius, inspecteur van het Landelijk Keurmerk voor Meldpunten. Dit nieuws en meer in deze aflevering van Globaal Nieuws.

Keurmerk moet wildgroei aan meldpunt


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Zolang onder het Betrouwbaar Nieuws-keurkerk van De Speld de handtekening van Muhammad Saeed al-Sahhaf prijkt, maak ik me nergens zorgen over.

• Reageer
gravatar

….In het oerwoud van meldpunten weet de…………37 dagen geleden door …………..

• Reageer