Google introduceert papieren e-mail

Nieuw medium omzeilt Deep Packet Inspection


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is nog niets. Ik kan niet te veel zeggen, maar ik zal alvast een tipje van de sluier oplichten. Google komt binnenkort met een revolutionair ontwerp hardware. Het is ‘groen’, het is CO2 neutraal, het gebruikt geen stroom en de prijs ligt ver onder dat van welke andere hardware dan ook. Maar het mooiste is: Het is niet te hacken. Het is ongevoelig voor virussen, malware, trojaanse paarden en wat dies meer zij. Er zijn al prototypes uitgelekt op http://www.penciltalk.org/category/mechanical-pencils

Reageer
gravatar

Beste Volk,

Mark Rutte laat namens Geert W. weten dat het kabinet met jouw voorstel niet akkoord kan gaan. De ‘hulpmiddelen’ zijn noodzakelijk om de communicatie met iemand anders voor minimaal een twee jaar vast te leggen, vooral als die iemand anders een islamiserende moslim is.

Reageer
gravatar

Er is een methode om zelfs zonder welke hulpmiddelen dan ook te communiceren met iemand anders en dat heet ‘gesprek’. Er is helaas door Google nog geen manier gevonden om daar wat centen aan de verdienen.

Reageer
gravatar

En dan dat geklooi iedere keer met die MP3-spelers… Ik neem nu elke dag een groepje hardrock-muzikanten mee naar mijn werk. ‘k Heb een busje waar ze allemaal in kunnen. De baas is er niet blij mee, maar je moet toch wat.

Reageer
gravatar

porto betaald

Aan Google Nederland

Wat een vreselijk goed idee. Ik had het zelf kunnen bedenken.

Ik heb toch nog een adviesje, want we weten allemaal dat alleen de zon voor niks opgaat.
Maak als betaalde Apps een leuk klein afbeeldinkje dat geschikt is voor het afdrukken op etiketten. Zet ergens op het afbeeldinkje een bedrag in Eurocenten. Die etiketjes kunnen dan als betalingsbewijs op de papieren e-mail worden geplakt.
Ik beveel een gekarteld kader aan. Dat staat leuk.

Reageer
gravatar

Ja, en dat is nog niet alles: ik heb gehoord van een nieuw apparaat dat dat documentje via de telefoon kan verspreiden: ze gaan het ‘fax’ noemen of zoiets.
Hoe komen ze er toch op, hé?

Reageer
gravatar

Jammer, alleen, dat afbeelding niet zoombaar en dus niet leesbaar is.

Reageer