Fotopunt

Op www.rogierverkade.nl kunt u meer beelden vinden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@ 10 JaWatNou : Misschien heeft hij meegedaan aan de voorselectie voor “Monthy Python and the Holy Grail” om de rol van die zwarte ridder te spelen? Tsjak! Een been er af. Oeps… verkeerde volgorde, we hadden eerst de armen moeten afkappen…! (Bel rinkelt) Volgende kandidaat!

Reageer
gravatar

misschien heeft die linker wel geen rechterbeen. Dan is het dus helemaal niet zo’n grappige foto, maar gewoon heel fijn dat je dan toch postbode kunt zijn.

Reageer
gravatar

Ah, kijk, dat is nou vooruitgang: ik heb een geheugenkaart. Hoef ik me alleen nog maar te herinneren waar ik dat kreng nou weer gelaten heb.

Ja, de PTT; daar zeg je wat, dat waren Staatsamateurs. Nooit serieus genomen – ook geen foto’s van dus.

Reageer
gravatar

Nou Jeetje,

Daar kun jij je behoorlijk op verkijken. De vriendin van mijn broer heeft een buurvrouw die iemand kent, die jurylid van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (Opta) is. Hij of zij schijnt een fotografisch geheugen te hebben en heel streng moet zijn.

Er staat nogal wat op spel, want TNT was de vorige winnaar. Overigens is jarenlang de PTT, die inmiddels door gebrek aan concurrentie is opgeheven, absolute winnaar geweest.

Reageer
gravatar

jvre. Paulien, ik maak ook foto’s en die parallax had met goede spotmeting bestreden kunnen worden.
Hier is echt duidelijk dat niet geframed is gefotografeerd, noch in sportmodus, maar duidelijk een tijdsverschil qua heffen van het been. 1/200 0f 1/4000 had echt geen verschil gemaakt.

Gelukkig is deze sport niet aan fotofinish onderhevig, dus de winst is verdiend.

Reageer
gravatar

Je zou die postbodes in Griekenland eens moeten zien, daar is dit nog niks bij. Prachtige sirtaki’s en zeimbekiko’s doen ze daar, met de handen vol brieven en pakjes. Gaat de hele dag door, hoppa! (Ja, geen wonder dat hun economie op z’n gat ligt.)

Reageer
gravatar

Ah, geweldig; het aloude en bijna vergeten ambacht van synchroonpostbestellen. Een lust voor het oog, mits natuurlijk perfect synchroon uitgevoerd.
Ik zie hier afwijkende rechterbeenposities, en dat kost punten, jammer.

Reageer