Nieuwe suikerklontjes met 50% minder suiker

Van Gilse suikerklontjes light helft van de grootte


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“50% minder suiker” vergeleken met wat? En hoe zit het met de houdbaarheid? Ik vind dit artikel niet volledig, en het roept meer vragen op. Wat op zich wel weer goed is om het cultureel-maatschappelijke debat over suikerklontjes te openen.

Reageer
gravatar

@Van Bralhuysen: volgens mij rekent u niet zo goed, zit u in de regering?
Nog één keer uitleggen dan maar: 0 x 1 = 0, 0 x 2 = 0, 0 x 3 = 0, 0 x 4 = 0 enzovoort: het eindigt altijd op 0. Geldt trouwens ook voor 1 x 0, 2 x 0, 3 x 0 enzovoort.

Niet erg hoor, maar aangezien mijn salarisverhoging de afgelopen 6 jaar ook altijd uitkomt op 0 (0 x 15%), begint het wat lastig te worden, zeker omdat mijn eindejaarsbonus 0 x 1, 43 bruto maandsalaris is.

Verder hoort u mij niet klagen, ook niet over Job. Die discrimineert niet: laatst nog thee met hem gedronken, en ik ben niet eens allochtoon.
Zonder suiker uiteraard, dat dan weer wel.

Reageer
gravatar

Jeetje, dan moet ik overstappen van 2 naar 4 klontjes in de thee…
Dit is wel goed nieuws voor Job Cohen: er is minder suiker nodig bij zijn theekransjes met allochtone medelanders..

Reageer
gravatar

Och, het is wel handig voor de handel. Zo kan ik heel veel light varianten op de markt brengen tegen een erg leuk meerprijsje!

Reageer
gravatar

Volkverlakkerij….dat bestaat niet suikerklontjes met 50 procent minder suiker. Wat voor nut heeft dat als we al zoetjes hebben? Al die moeite weer genomen voor niets.

Reageer
gravatar

Minder serieuze media komen dan met zulke berichten:

** Kinderen geteisterd door wespen op Suikerplein **
Meerdere spelende kinderen zijn vandaag op het Suikerplein in West gestoken door wespen. In een boom op het speelplein hangt een wespennest ter grootte van een ananas. Dat meldt RTV Noord-Holland.

Reageer
gravatar

Klinkt weer als het zoveelste gebakken lucht-concept. Een gebakken vacuüm, dat zou pas een spectaculaire ontwikkeling zijn.

Reageer
gravatar

Jeettje gebruikt al decennialang geen suikerklontjes meer. De enige waar ik ze nog aan kon slijten is dood – het karrepaard van de lompenboer.

Voor de zuivere thee- en koffie experience is suiker taboe. Hooguit wat honing in de thee, maar die moet dan wel weer passen bij de theesoort bv eucalyptushoning in muntthee.

Maar kom, ik wil geen spelbreker zijn: mochten er suikerklontjes met 0 suiker op de markt komen, wil ik ze best wel eens proberen.
Voor de gezelligheid.

Reageer
gravatar

Heet van de naald
Wormerveer, 30 mei 2011, 19:54

Aan alle kranten en andere abonnees van perbureau ANP

bericht 1

De Kabinet van de Minister-President (KMP) heeft zo juist bekend gemaakt dat het Suikerfeest gehalveerd wordt door een volautomatische, lasergestuurde suikerklonthalveringsmachine gebouwd uit restmaterialen, die volgende week de Groen van Pinksteren-prijs krijgt.

bericht 2

Volgens KMP Digidata zal Microsoft binnenkort de Apps Dwars en Overdwars introduceren. Daarvoor is gebruik gemaakt van de modernste raketten die de NASA ter beschikking heeft gesteld. Zij schijnen zowel de diagonale als de lengterichting in te kunnen. Apple loopt daarbij nog wat achter.

bericht 3

De komst van een geheel nieuw product wordt gemeld door de KMP-Marketing Group. Het zou bestaan uit verkruimelde suikerklontjes. De groep heeft hoge marktverwachtingen, als er een goed reclamecampage wordt gevoerd.

bericht 4

De raadsvoorzitter van Kinder Morgan Partners (KMP) denkt dat ponsen van figuren uit suikerklontjes eind van dit jaar een grote rage zal worden. Hij laat hiervoor handige machientjes ontwikkelen voor de Sinterklaas- en de kerstmarkt.

Reageer
gravatar

Het familiebedrijf KMP heeft speciaal voor de firma Van Gilse de volautomatische, lasergestuurde suikerklonthalveringsmachine gebouwd uit restmaterialen,
zodat wij volgende week de Groen van Pinksteren-prijs krijgen uitgereikt. KMP heeft gebruikt gemaakt van de modernste ruimtevaartechnologiën, die de NASA ons exclusief ter beschikking heeft gesteld.

De bijbehorende programmatuur voor Windows 7 is ook geschikt voor Vista; de Apple-versie is nog in ontwikkeling. De firma Van Gilse heeft tegen betaling van meerwerk de apps Dwars en Overdwars besteld, waarmee het snijden in diagonale en lenterichting mogelijk wordt.

Inmiddels heeft de ontwikkelafdeling van KMP octrooi aangevraagd op een suikerklontverkruimelmachine die suikerklontjes kan vermalen tot strooibaar suiker in allerlei dikten tot poeder toe. Marktonderzoek wees uit, dat er voor verkruimelde suiker bij de consument behoefte kan worden geschapen door een goede reclamecampagne.

Nog voor de sinterklaastijd denkt de Raad van Bestuur van KMP een machine te kunnen ontwikkelen die suikerbeestjes uit klontjes kan stansen. Dat leek de Raad een leuk aardigheid, die ook met kerstmis wel eens aan zou kunnen slaan, maar dan meer in de vorm van een soort, hoe noem je dat, uh, kransen.

Reageer