Sharia4Holland pleit voor gescheiden toiletten

“Apart douchen in zwembaden wordt nog onderzocht”

Als het aan de radicale islamitische groepering Sharia4Holland ligt bieden restaurants, café’s en uitgaansgelegenheden zo spoedig mogelijk aparte toiletgelegenheden voor mannen en vrouwen. Tevens pleit de organisatie voor gescheiden sportteams en aparte gelegenheden tot douchen achteraf. Moslims in Nederland reageren verheugd, tegenstanders vrezen ‘een stap terug naar de middeleeuwen’.

“Mensen moeten zo bescheiden zijn niet de aandacht van het andere geslacht te trekken”, aldus woordvoerder Farid El Sadouq van de groepering. De scheiding van mannen in vrouwen geldt in de eerste plaats binnen islamitische gebedshuizen om de aandacht niet af te leiden van het bidden. El Sadouq citeert: “En als gij haar (zijn vrouwen) om iets vraagt, vraagt het dan van achter het gordijn. Dat is reiner voor uw hart en haar hart.” (aya 53 van Soera De Partijscharen) Dit principe moet eveneens in andere publieke gelegenheden gelden volgens Sharia4Holland.

”De invloed van Sharia4Holland is de afgelopen jaren zienderogen toegenomen. De kledingconcerns C&A en Zeeman verkopen op verzoek van de groepering sinds 2009 apart dames- en herenkleding. Ook lijken damesbladen, make-up en yoga bezig aan een onstuitbare opmars om vrouwen een eigen levenswijze te bieden, waarin zij niet voortdurend bloot worden gesteld aan de begerige mannelijke blik.

Tegenreacties klinken vooral uit de hoek van de Partij voor de Vrijheid (PVV). De partij eist van de Tweede Kamer de garanties over gedeelde toiletten. “Iran aan de Noordzee maakt wederom een knieval voor de middeleeuwen”, aldus kamerlid Machiel de Graaf. “Straks moeten we ook nog aparte toiletten voor invaliden maken. Het lijkt hier wel Afghanistan in het kwadraat.”

Sharia4Holland heeft verklaard Nederland in de toekomst te willen ‘reinigen’ met verdergaande initiatieven. Zo zou het voor mannen verboden moeten worden een gyneacoloog te raadplegen en wil de groepering vrouwen verbieden om zaaddonor te worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

PHILOSOFFIE ALGERIJNS • 17 APRIL 2013, 02:36
TIP:ALGERIJNS AFKOMST KIND VANAF 6 JAAR NIET GEZIEN MIJN EIGEN KIND EN RECHTER SPEELT MET ALGERIJNS MOSLIM DOOM DOOM NEDERLANDS MACHT MISBRUIKEN TEGGEN ZWAAK MOSLIM ALGERIJNS ALLEEN TEGEN RIJKSOVERHIED
MACHT NEDERLAND KLIEN GEHEUGEN EN GEEN EENS RESPECT VOOR VADER VAN KIND OF MIJN DCHTER JAMMER KANKER JODEN NEDERLANDS FATSOENEN GEEN RESPECT VOOR EEN DOOD MAN 53 JAAR OUD THUIS OVELEED
GELUKKIG WAS BIJ HEB ALLES GERGELD OMDAT DOOM NEDERLANDS IS ALGERIJNS AFKOMST
EMBASSADE DEN ALGERIJE WEET DAT
GENIETEN ARI BOL EN JAN VAN GELD VAN RIJKSOVERHIED OMDAT ZIJN JULLIE NEDERLANDS FATSONEN
TIP:ALGERIJNS VOOR NEDERLANDS VOLK DIE PAS WAKKER DAT WILDERS HEEFT GENOEG JULLIE MISBRUIKT VOOR ZIJN EIGEN
WILDERS NU GEBRUIK ANDER SYSTEEM
NIET OVER MOSLIM NIET OVER GRIEKLAND
MAAR ALS KABINET GAAT BEZUINIGING OVER IETS WILDERS GEBRUIKT JA MOET SIT OMLAAG NIET OMHOOG HAHAH POLITIEK VAN KINDREN ACHTERSTAND ZIEK MENSEN
NEDERLAND IS KAPOT EN GAAT NOG ERGER KAPOT EN KAPOT
WAT DENK JIJ KOM NIEUW KONING WILLEM ALIKSANDER MET MAXIMA EIGEN HUIS GEKOCHT IN GRIEKLAND
KONINGDAG VOEDSELBANK 2013 SCHANDALIG
10 JAAR IN NEDERLAND HEB PASSPORT NEDERLAND NOG DIPLOMA VAN BEVEILIGING 2
MISBRUIKE DOOR ARI BOL MARTELAAR MORDINAREN 2 JAAR OPLICHTERS EN NOG ANDER ALGERIJNS 53 JAAR OUD DOOD GEWONDEN THUIS 4 DAGEN POLITIE 112 MOET BELEN HOEF NIKS TE DOEN
DE DEUR FORCEREN EN MENEMEN NAAR UITVAART
GELUKKIG WAS IK BIJ HEB ALLES GEREGLD NEDERLANDS OMDAT BEN ALGERIJNS NIET MARROCAN
EN HIJ STAAT GEWOON ARI BOL MET JAN OP DE KRANT BLACHELIJK NEDERLANDS
Wij willen Geert Wilders niet in dit land zien. Zijn opvattingen … Want je kan zo links als de pest wezen, eigenaars hebben altijd gelijk.
Dat was de wijze les die Geert Wilders tijdens zijn Australische tour verkondigde. … Maar dat kan in Nederland niet meer – dus zoekt hij verre … begeven en om u heen kijken delft den haag zoetermeer rotterdam overal overlast … Als alle acties, reizen, uitspraken en politieke manoeuvres van Geert Wilders
De visumaanvraag van PVV-leider Geert Wilders om Australië te bezoeken, … De PVV-leider wilde eigenlijk in oktober al naar Australië maar zijn visum werd niet … Overal waar islam opduikt onstaat ergernis, geweld en erger; de … van hem, dat hij dit volhoudt, terwijl hij geen normaal leven kan leiden.
Geert Wilders gaat verder met zijn Marokkanen oorlog bij … Het land ziet er niet uit, maar niemand kan wat zeggen. Alles gaat naar ….. De aarde is mijn tijdelijke land en ik kan mij dus overal aarden. Ik ben niet afhankelijk van Nederland. Ik reis veel en ik koester ook geen haat noch wrok voor Nederland.
HITLER IS EEN MAN NIET VROUW EN HIJ IS NIET HOMO OF PEDO
HITLER HEEFT EEN VISIE OM ZIJN DOEL TE BREIKEN.
GA JIJ HITLER MET WILDERS HAHAHAHAH DOM NEDERLANDS FATSONEN
GEEN RESPECT EN GEEN GEVOEL ORANJE VAN VOEDSELBANK TERWIJ WILDERS VACANTIE NAAR AUSTRALIA HAHAHAH DOM VOLK EN DOM OVERHIED GRAAIER EN DOM POLITIE DIE SCHIET GEWOON EEN HOND DAKLOOS NEER
RICHI EEN JONGEN 17 DOOD GESCHOTEN DOOR AGENT WAT GEBEURT NIKS
ANNES GEWONDEN IN BOS MAAR NEDERLANDS ZEGT HIJ HEEFT ZIJN ZELF VERMORDEN 13 JAAR OUD OMDAT HIJ IS MOSLIM
HOEVEEL MENSEN HEB JULLIE VERMORDEN EN GEMARTELT EN KAPOT MAKEN GENOEG
WIL JULLIE WILDERS TOP MAKEN ALS HITLER GAAT JULLIE NIET LUKKEN DOM NEDERLANDS FATSONEN
Geert Wilders licht in dit interview voor het Australische … Hij kan beter zijn familie bezoeken in Indonesie.
Ook vraag ik me af welke mogelijke gevolgen deze ontwikkeling kan hebben op de lange … Overal word je met informatie en reclameboodschappen geconfronteerd; … Niet voor niets zijn de oneliners van populisten als Geert Wilders zo succesvol! …. Persoon & Gezondheid · Sport, Spel & Recreatie · Vakantie & Reizen .
AMSTERDAM – PVV-leider Geert Wilders kan tijdens zijn bezoek aan Australië … Mensen tegenhouden vanwege hun religie kan volgens hem niet omdat niet valt te … wil blinden in ov op rekening laten reizen · Genoeg alternatieven voor ‘dure’ JSF … Altijd en overal op de hoogte blijven van het nieuws?

Reageer
gravatar

Ik woon in een erg afwijkende omgeving, dat weet ik al een poos.
Als je hier in de wijde omtrek een openbare gelegenheid binnengaat, tref je bij zeker 9,3 op de tien etablissementen een apart toilet voor mannen danwel vrouwen.
Sharia 4 holland lijkt dan ook met name de pik op de niche groep “metro-sexuelen” te hebben.

Reageer
gravatar

Ik hoop dat ze het erdoor krijgen. Zelf hoop ik dat het nog verder gaat ook! Laten we bidden voor gescheiden seks! Het bed delen met de andere sekse is zo barbaars.

Reageer
gravatar

Gatver ga lekker ergens anders middeleeuwse praktijken doorvoeren. Alles gaan scheiden doe is normaal won niet in turkije of marokko ga daar maar die regeltjes doorvoeren.

Reageer
gravatar

“MIjn partij stelt een scheiding voor moslims en niet moslims, moslims mogen dan geen gebruik maken van openbare plekken, en moeten overal waar mogelijk gescheiden worden, dat is natuurlijk om geen onenigheid tussen elkaar te krijgen.” Ow wacht, dat mag ik natuurlijk niet zeggen, want dan ben ik een racist… Rot een eind op naar de zandbak als je hier niet tevreden bent, niemand heeft deze club ooit gevraagd hun verrotte mening hier in onze maatschappij te spauwen. Ze kijken ook al genoeg keer per dag richting mekka, dus stel ik voor dat ze ook maar eens een keer die kant op vertrekken, ga maar naar het “beloofde land” waar jij als hoogverheven moslim natuurlijk thuishoort. Maar dat is niet genoeg voor dit soort types. Zij zijn vastberaden hun kanker overal te verspreiden. Ze maken slinks gebruik van ons systeem en onze rechten. Allemaal leuk en aardig, maar er hoeft er ook maar één op te staan die deze club even een kopje kleiner maakt.

Dat maakt ze niks uit zeggen ze want ja dan halen ze natuurlijk een wit voetje bij Allah.

Die hoofdman van de hele club trouwe volgers (waar de ene aan de zijkant een beetje suf staat te lachen) is eigenlijk een onzeker kind wat van zich afbijt op het moment dat het geen weerwoord heeft, dan hakkelt hij er soms wat woorden uit, maar het slaat meestal nergens op.

Moslims zijn prima mensen over het algemeen net als elk ander, maar als je je hier niet thuis voelt om de redenen die deze club vertegenwoordigt. Dan kun je zo vertrekken, niemand die je tegen houdt, en het mooie is ook nog dat de overheid hier een prachtige regeling voor heeft.

**Disclaimer**

Deze haat-campagne die religie heet gaat al duizenden jaren terug, we zijn nu op het punt waar geloof aan het afnemen is. Gek genoeg wordt dit gezien als een provocatie tegen de mensheid. Zij zullen het concept van “respect voor een vreemden ongeacht” nooit begrijpen.

Reageer
gravatar

Geachte heer Raadsheer, Paulus de boskabouter.

Dit onderwerp gaat over toiletten. Dat heeft met poep en plas te maken en soms ook met stiekem geniepig gedeponeerd sperma.

Het heeft ook met scheiding der geesten te maken en met recht en onrecht, gerechtigheid en legalisme, moraal en ethiek, mores en vrijheid, islamitische sharia in relatie tot westerse wetgeving in de geest der “verlchting” tegen de achtergrond van de voorafgaande (zeer verheven en tevens primitieve) cultuur der overwegend monotheistische godsdiensten: het Jodendom en Het Christendom en al dan niet de Islam. Dit laatste is tot strijdpunt verheven in het huidige tijdsgewricht.

In de reactie van mijnheer “63” is het centrale punt de psychologie van het “pot verwijt de ketel”. De foute andere en de goede intenties der schrijver zelf: de projectie van het eigen onvermogen op anderen. Tevens het gevoel van recht op eigen plaats op deze aardbol: “de anderen gaan maar naar mekka omdat ze in die richting knielen.” Waarbij het duidelijk is dat de hier daardoor opengevallen plaatsen ingenomen wordt door de schrijver zelf, die blijkbaar meer “lebensraum” prefereert.

Hopende u het iets moeilijker te hebben gemaakt met de interpretatie van de nogal syntactische goede en semantisch gezien duidelijke maar qua wijsheid nogal warrig geschreven bijdrage van mijnheer “63”.

Maar voor kabouters is dit heerlijke stuf.
Lijkt me.

gravatar

Jeetje zeg Jeetje, je hebt gelijk, ik ben nog een heleboel volkeren vergeten. Dom hè?

Overigens denk ik dat je me voor de gek houdt. Zowel de Hindoe (synoniem met Brahmaan) als de Shinto en daarnaast ook nog de Bhoeddisten de Indianen de Bön de Joden en Kelten, in Japan en China en in Iran en Libanon komt het hakenkruis voor.

Alleen van de eskimo’s weet ik het niet.

Misschien is het hakenkruis al voldoende om te dragen: het is een universeel positief dynamisch zonnesymbool.

Maar waarom in Venlo ? Laatst kwam ik daar alleen maar Duitsers tegen die inkopen kwamen doen. Zelfs de enkele autochtonen spreken daar Duits: echt waar.

Zouden die mensen in Venlo zich herkennen in een rechtopstaande rechtsdraaiend hakenkruis? Ik denk het toch niet. Of ze moeten hun hoofd schuinhouden en het plaatje van de achterkant bekijken.

gravatar

de islam is een achterlijke cultuur en sharia4holland moet opgedoekt worden. laat ze lekker naar hun eigen land gaan als het ze hier niet bevalt. wegwezen met die gasten

Reageer
gravatar

Misschien moet je gewoon overal gaan rondlopen met zowel op je borst geprikt:

– een jodenster met het woord jood
– een kruis met het woord christen
– een halve maan met het woord moslim
– een rechtsdraaiende rechtopstaand (niet op zijn punt) hakenkruis met het woord ariër.

Dat geeft aan dat je als kosmopoliet met iedereen in liefde verbonden voelt.

Ik denk dat je vele liefdesblijken zal ontvangen van alle goedwillende mensen.

gravatar

Dossier Gescheiden toiletten, subdossier Gordijnen en andere speeltjes. Moslima Anonima van 59: Als ik u goed begrijp vindt u dat haremhouders vanachter een gordijn hun houri’s moeten influisteren wat ze van hen verlangen. En u wilt dat ZIJ erachter moeten blijven. Hoe lang denkt u dat vol te houden; als al die macho’s zó al de gordijnen ingaan? Zo had ir. Leeflang het in 4. in abstracto óók al over een moslimatische constructie met gordijnen.Wat is dat toch, dat oosterse geflirt met gordijnen en verstoppertje spelen? Das ewig Weibliche? Scheherazade is ooit 1001 Nacht met dat soort act op de bühne verschijnen, daarna o.a. ook Mata Hari en sindsdien gaan mannen al van een blote navel op tilt. Was will das Weib?

Reageer
gravatar

“En als gij haar (zijn vrouwen) om iets vraagt, vraagt het dan van achter het gordijn. Dat is reiner voor uw hart en haar hart.”

Waarom heeft er godverdegodver nou nooit iemand begrepen dat Allah heeft bedoeld dat die mannen achter een gordijn moeten en niet wij??!! Het staat er toch letterlijk? Omdat die mannen hun jongeheer niet in bedwang kunnen houden moeten wij met een gordijn over onze kop lopen. Nou, ik dacht het mooi niet hè!

Dus doe voor dat toilet van die mannen ook maar een gordijn, dan kunnen ze niet stiekem bij ons naar binnen gluren. Ik moet er zelf toch niet aan denken bij de mannen naar binnen te gluren. Brrrr. :-S

Reageer
gravatar

@53 Oursider: ik vermoed zomaar dat W. Heimloo in de vleesverwerkende Hamburgse horeca industrie zit en op slinkse wijze de komkommers een loer tracht te draaien ….

Reageer
gravatar

Hmmm… vraag ik me toch af hoelang deze vereniging al invloed heeft in ons kikkerlandje…

Heerenveen (opgericht in 1551)
Vrouwenparochie ( 16e eeuw )

Reageer
gravatar

Outsider, ik wist dat u mij stalkte, maar had niet verwacht dat u zich zo makkelijk zou laten kennen. Hoe dan ook, vergeefs uw pogingen, u wordt toch nooit een insider…

Reageer
gravatar

Heimloo, heeft u een gemaksdag of een stille bewonderaar? Uw bijdrage kwam ik woordelijk identiek bij nog drie onderwerpen tegen. Of bent u bezig met een voorzichtige vegetarische come-out?

Reageer
gravatar

Dit gaat allemaal buiten de kern om. Je kunt wel doorgaan over de sharia, maar ondertussen sterven in Duitsland honderden mensen. Daarom zeg ik: stop het anaal gebruik van komkommers. Te beginnen in Spanje!

Reageer
gravatar

@47 Spatiemaniak:
Ik zeg; Doen!
Te beginnen met het tuig dat zo onbeleefd is tegen de eerlijke hardwerkende politie-ambtenaren van o.a. Blik op de Weg die – het tuig dus, vaak niet eens moslim opmerkelijk genoeg-, als ze gewezen worden op de dwalingen en overtredingen hunner weegs, steevast als PVV-ers tekeer gaan. Een slecht voorbeeld doet helaas ook volgen, blijkt telkens weer.

Eehh, nog één klein vraagje; welke wetten en regels hebben we het eigenlijk over? Uw leidsman verandert nogal eens wat in zijn voordeel als het zo uitkomt, moeilijk te volgen soms.

En belastingontduikers? Sturen we die terug naar België, Monaco of Zwitserland?

Reageer
gravatar

Neenee A.E.jr @49: laten we dat vooral niet doen.

Maar zie het als een tegenhanger van de onbevlekte ontvangenis waarover na ruim 2000 jaar ook nog steeds geen bindend uitsluitsel is verkregen?

Reageer
gravatar

Jeettje; op het risico af een polemiek te ontwikkelen waar het gros der deelnemers geen bal meer van begrijpt, wijs ik u er toch op dat de ene bal de andere (bij)bal niet is. Een ‘balloze’ reproductie zie ik overigens niet zo snel gerealiseerd zonder actieve hulp van een onbekend blijvende spermasponsor of behulpzame mede-werker uit eigen kring.

Reageer
gravatar

Lieve meneer Jeettje de peetje,

Volgens mijn vervelende broertje is korfbal een echte meisjessport, waaraan hij graag als aanvaller zou willen deelnemen. Vooral dat samen douchen bevalt hem wel, dan hoeft hij zoals nu bij de hockeyclub geen gaatjes meer in de tussenmuur te boren.

Ik heb weer een grapje. Daar komt ie:

Zonder bal is korfbal geen bal aan. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Vindt u um ook leuk lieve meneer Jeettje de peetje?

Groene groenten en hartstikke veel knuffels van Paulientje met de staartjes.
x x x x x x x x x x x x x x x x

pee es
Dit zijn mijn lievelingsknuffels tante koetje boe, nicht paul de leeuw, broertje wrafwraf en opa knorretje: http://tinyurl.com/3lbuvd9

Reageer
gravatar

Jawel AE, dat hoeft u mij niet uit te leggen. Het is alleen dat Sharia4Holland wel eens bepaald zou kunnen hebben dat de vrouwen niet dezelfde bal mogen beroeren als de mannen.
Als overgangsfase naar volledig gescheiden korfballen.

Buiten dat is een monorchide man best in staat meerdere kinderen te verwekken hoor. Pas als met balloos is kán er een probleem ontstaan.

Reageer
gravatar

Jeetje, ter verduidelijking; korfbal wordt gespeeld met slechts één (speel)bal. Het is niet te hopen dat door de mannelijke spelers wordt gespeeld met slechts één (teel)bal. Dat zou de toekomstige bevolkingsopbouw van ons land geen goed doen.

Reageer
gravatar

@41 + 19: Even gemist deze. Maar dan toch: korfballers – hoe vreemd de groet ook- ballen toch met één bal?
Of zijn de spelregels gewijzigd en doen ze het tegenwoordig met twee ballen?

Reageer
gravatar

@38
Er is tijdens de schepping van de brievenbus geen rekening gehouden met het feit dat Ingrid een zeikwijf is; aan één Fleur hebben we meer dan genoeg…

Reageer
gravatar

@19. Henk van der Tillaard

1) Gelieve uw commentaar alvorens het op dit forum te plaatsen door de spellingscontrole te halen!

2) Het ontgaat mij volledig waarom ik korfballers zou moeten bewaren.

Reageer
gravatar

#durftevragen,

Mag ik enkele vragen stellen?

1 Abraham en Mozes waren Israëliërs. Is het niet?

2 Zij waren de aartsvaders van de Israelische woestijnideologie. Ja toch?

3 Zij hebben nooit van hun leven getweeterd. Of ben ik abuis?

4 Geert W. is ereburger van Jeruzalem. Dat ligt toch Israël?

5 Geert W. vindt de woestijnideologie achterlijk. Klopt dat?

Als ik ten minste vier van de vijf vragen goed heb, is mijn conclusie dat er niets niet klopt.

Reageer
gravatar

@ de GBL,

over welke woestijnideologie gaat het hier nou?
Over die van Abraham of over die van Mozes?

En waarom zijn brievenbussen zo gemaakt, dat Ingrid er niet in kan pissen?

Reageer
gravatar

@Paulus
Alles wat ook maar een klein beetje met die woestijnideologie te maken heeft is bij voorbaat achterlijk! Heb je mijn tweets niet gelezen dan?

Reageer
gravatar

@12 Piet Hein & 33 Solair

Mocht u beiden doelen op onze, onder beziel(en)d(e) Pauselijke leiding staande, geloofsgemeenschap dan wil ik u er volledigheidshalve op wijzen dat het verbod op geslachtsgemeenschap voor de clerus zich beperkt(e) tot een verbod op sex met volwassenen.

*(NB) Het Bisdom Haarlem heeft besloten een overnamebod te doen op ‘kinderdagverblijf het Hofnarretje’.

Reageer
gravatar

Wat ik vandaag heb meegemaakt!
D’r werd getracteerd vanwege een geboorte en ik kreeg een beschuit met blauwe muisjes!
Bleek het een jongetje te zijn, anders had ik een beschuit met roze muisjes gekregen werd mij verteld.

Ja kijk, als ze daar nu ook al mee beginnen … .
Is er dan niks meer heilig?

Reageer
gravatar

De PVV zal weer eens niet tegen zijn ! Mag ik vragen om aparte toiletten voor PVV-ers, zodat anderen hun gezeik niet hoeven aan te horen ?

Reageer
gravatar

@26, Inderdaad Jeettje, u slaat de spijker op de kop. Wij van Shoarma4Holland zijn voor herenkappers en dameskappers en enorme hoeveelheden pitabroodjes, shoarmakruiden, tzazikisaus (knoflooksaus mag natuurlijk ook) en lams- of rundvlees.

Namens Shoarma4Holland, Sheik Moammar Döner al Kebab

Reageer
gravatar

Ik kan me best voorstellen dat ons Geert daar een peu nerveu van wordt: voor je het weet heb je dameskappers en herenkappers.
Gakker mot ‘t niet worden!

Reageer
gravatar

Sharia4Holland begon ooit als afvalscheidproject.
Papier bij papier, gft afval in de krant van gisteren en naar de schillenboer, batterijtjes in een ander bakje.
Enfin, van dat soort werk.
Toen waren ze nog wel sympathiek: introductie van de groencontainer (groen is de kleur van Islam) werd al wat opdringeriger maar dit slaat alles!
Geef mij maar de zusterorganisatie Sharia4Iran die zijn gespecialiseerd in stenen en hijskranen.

Reageer
gravatar

Wij van Shoarma@Holland zijn het hiermee van harte eens.

Sterker nog, wij willen dat de Huishoudbeurs voortaan uitsluitend toegankelijk wordt voor vrouwen en sigarenwinkels alleen voor mannen.

Namens Shoarma@Holland, Sheik Moammar Döner al Kebab

Reageer
gravatar

Ben ook blij dat het alleen in Holland is. Stel je voor dat we in de achterhoek gescheiden moet schijten. Doe dat maar lekker in het westen 😉

Reageer
gravatar

Eh moet dat niet andersom. Zo zou het voor mannen verboden moeten worden een gyneacoloog te raadplegen en wil de groepering vrouwen verbieden om zaaddonor te worden. Of is het een serieus probleem in landen waar sharia heerst, dat vrouwen de zaadbanken ‘overbevolken’. Maar wel grappig artikel dacht dat het al de norm was in de horeca om gescheiden te pissen.

Reageer
gravatar

Hoe zit het eigenlijk met de nieuwe NS-Sprinter? Daarin is er voor mannen geen vrouwentoilet beschikbaar, en voor vrouwen is er geen mannentoilet beschikbaar. Maar voor mannen is er eveneens geen mannentoilet, en voor vrouwen geen vrouwentoilet. Dan ga je je toch ernstig afvragen of het nu wel of niet gescheiden is.

Reageer
gravatar

Zolang ze de Sharia alleen in Holland willen invoeren, vind ik het als niet-Randstedeling best.

En in Limburg hebben we ook al lang gescheiden toiletten. De reden heeft niks met religie te maken, maar is dat de mannen niet in de rij willen staan. (Zie het herentoilet als een soort priority-row net als op het vliegveld.)

Reageer
gravatar

En hoe gaan ze dat dan doen met kruisingen (bijvoorbeeld personen die een man als vader hebben en een vrouw als moeder)?

Reageer
gravatar

Ik zou in navolging van Sharia4Holland ook willen pleiten voor gescheiden straten (al komt Sharia4Holland voort uit gebieden waar nauwelijks sprake is van straten).

In bepaalde steden is al wel sprake van Herengrachten of Herenstraten, dus we zijn daar al halverwege.

Reageer
gravatar

Sharia4France gaat nog veel verder. Die willen zelfs veranderingen in de taal doorvoeren. Als het aan hun ligt, zijn er straks mannelijke en vrouwelijke woorden. Je moet er toch niet aan denken ? Ik heb al moeite om alle onzijdige woorden uit elkaar te houden.

Reageer
gravatar

Tegenwoordig is het scheiden der seksen zelfs al tot het DNA doorgedrongen. Er zijn nu nu vrouwelijke X- en mannelijke Y-chromosomen. De invloed van Sharia4Holland is doorgedrongen tot de microbiologie!

Reageer
gravatar

@11: Lang geleden was er een sekte die bijzonder strikt mannen en vrouwen apart seks liet houden. Tegenwoordig hoor je weinig meer van ze.

Reageer
gravatar

Tja, dan komt de seks ook op een laag pitje te staan. Dat is wel heel vervelend voor al die mannen. Zo wordt toch ook niemand meer geprikkeld.

Reageer
gravatar

dit moeten we toch niet willen met ons allen! hoe moet het nu met mensen van hetzelfde geslacht die begerig naar elkaar kijken? ik plei voor gescheiden toiletten, gewoon muurtjes ertussen en een deurtje…

Reageer
gravatar

Prima plan, wel invoeren voor 21 oktober want dan komt gristen god de boel vernielen.
Tenzij Sharia4Holland nog met een vuile bom op de proppen komt om hem te stoppen..

Reageer
gravatar

Voor alle duidelijkheid: voortaan overal gescheiden toiletten, (mét ledlights): rode voor vrouwen, groene voor mannen. Dat kan in huurhuizen wel tot 10 punten schelen in de berekening van de huurwaarde. Zulks helpt de stagnerende nieuwbouw van huur- en koophuizen ook niet echt vooruit. Tenzij we allemaal alvast gaan Halalbanken, dan hoeven we ING en ABN-AMRO en hun bonusbankiers ook niet meer overeind te houden.

Reageer
gravatar

@4: Vlaanderen heeft nu juist wel een regering, evenals het Waals Gewest, het Hoofdstedelijk Gewest Brussel, de Franse Gemeenschap (in feite Franstalige Gemeenschap; binnenkort Federatie Wallonië-Brussel) en de Duitstalige Gemeenschap, alleen een volwaardige federale regering ontbreekt in België. Regeringen te over in België.

Reageer
gravatar

En ik weet nog wel van mijn oma dat de rijen dan bij damestoiletten altijd veel langer waren. We moeten echt voorkomen dat zo’n middeleeuwse situatie weer ontstaat.

Reageer
gravatar

Het gaat langzaam de goede kant op met Nederland. Stap voor stap avanceert Sharia4Holland naar een niveau van maatschappelijke invloed waarop de overgang naar de Sha’ria naadloos aansluit op de volkswil, de volonté générale. J.J. Rousseau had die aanpak al zo’n 220 jaar geleden voor ogen. Nu nog voorzichtig in reclames maar al uitbundig in vele overheidspublicaties, zijn hoofddoekjes en djellabah’s zichtbaar. Een groot deel van onze jeugd, spes patriae, gaat gebukt onder de gevolgen van voortschrijdende secularisatie zoals drugs, drank, tribale tattoo’s, piercings en andere zelfverminkingen; het wordt hoog tijd dat een andere wind gaat waaien. Als S4H in de overgangsfase aansluiting zoekt bij de SGP kan het snel gaan met de pacificatie van dit goddeloze land. Vrouwen weg uit de politiek, niet meer achter het stuur, buiten achter sluier en binnen achter een gordijn; Turkije in de EU, wij bezetten preventief het regeringsloze Vlaanderen en schenken Wallonië gratis aan Frankrijk. De Hollandse vlag (mét Halve Maan), zal weer de wereldzeëen domineren. Terug in Atjeh en in de G20; mijn gemoed schiet vol; welkom Islam, welkom Faroud El Sadiq.

Reageer
gravatar

Belachelijk! Straks gaan ze die toiletten ook nog anders vormgeven zodat je als vrouw niet eens naar zo’n zogenaamd ‘mannentoilet’ kan.

Reageer
gravatar

Ik lees:
“De scheiding van mannen in vrouwen”

komt dat niet uit de bijbel? Iets met een rib uit Adam’s lijf?

Ik zou er overigens ook voor pleiten dat vrouwen altijd rokjes aan moeten met sport, en mannen niet.

Reageer
gravatar

Dat is weer natuurlijk een hele verkeerde bijbelvertaling. De grote lijn in genesis moet zijn:

De schare hermafrodiete goddelijke wezens in de hemel begeerde de vleselijke lichamen op aarde en incarneerden zich daarin. Daarna splitsten zij zich in in zowel mannelijke als vrouwelijke lichamen.

Door het verkeerde bijbelgebroddel van onwetende theologen is er het misverstand ontstaan dat er slechts één God is.

Dat is de reden dat de Joden, Christenen en Moslims elkaar nu met wapens achterna lopen om elkaar af te maken omdat iedereen denkt dat zijn eigen God de eigen goede God is.

Dus vrouwen hoeven geen rokjes te dragen en mannen geen broeken en moslima’s hoeven niet in een gesloten tent rond te lopen: we zijn allemaal goddelijke wezens die zich niet hoeven te schamen om naakt te zijn en tezamen in goddelijke gemeenschap de hoogste orgasmes te hebben.

MAKE LOVE NO WAR.

Dat is de ware liefde: om elkaar plezier te doen, niet alleen op sexueel vlak maar op alle vlakken. De liefde van agapè via charitas en zo door naar eros desnoods naar bestialiteiten. We zijn een harlekijn dansend op een koord gespannen tussen de god en het beest, tussen beauty en het beest.

gravatar

Ik pleit voor gemeenschappelijke openbare meditatie, zang, yoga, plas, poep, vampier-bloed-zuig, neuk en orgie gelegenheden zonder aanziens des persoons in vrije wil en zonder winstoogmerk.

Dus geen prostitutie, ben ik met de SGP eens en ik ben tegen de valuta handel zoals de VVD altijd wil.

Wel boven de 21 jaar: 3 x 7 = heilig volwassenengrens. Je moet tenslotte wel de leeftijd des onderscheids gemaakt hebben om te weten wat je wil.

Ook geen discriminatie naar ras, kleur, taal, religie (dus ook zelfs godsdienst en betweterige dominees als ze tenminste het plezier in de liefde maar niet verstoren).

Een goed idee lijkt me niet de HE of MA of HEMA maar de leegstaande kerken daarvoor te gebruiken.

Ik pleit wel voor een verbod op dure escortgirls en eroscentra wegens de discriminatie ten opzichte van de zielige arme man die geen sex meer kan kopen op de wallen die gesloten worden. Maar waarschijnlijk is dat verbod onnodig bij de liberalisering en onkapitalisatie van de liefdesmarkt vanwege de aanzuigende werking.

Zolang dit niet is gerealiseerd is dit geen vrij land.