Opkomst Eerste Kamerverkiezingen lager dan 1%

Slechts kleine groep zegt bevoegd te zijn om te stemmen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die 1 % valt nog best mee in vergelijking met het aantal aanmeldingen bij InHolland voor de functie van Koning(in) der Nederlanden. Het mag een fenomeen heten dat met 1 kandidaat per 30 a 40 jaar die opleiding überhaupt nog kan blijven bestaan. Aan de andere kant: de enkele kandidaat die toegelaten wordt heeft per definitie 100 % baangarantie.

Reageer
gravatar

De heer Robesin gaat verhuizen naar een aanzienlijk betere wijk dan waaruit hij voortkwam. Verder is zijn financiële positie aanmerkelijk verbeterd sinds zijn gang naar het Torentje. De heer Robesin heeft zijn stem gegeven …. aan de VVD, zo stelt hij zelf. Die krijgt hij dus nooit meer terug. We schamperen wel, maar kijk hoe Mark en Maxime (M & M) langzaam maar zeker hun meerderheid in beide kamers veroveren; gestaag dóórgaan. Over 3 jaar is er geen oppositie meer, alles uitgekocht en/of tot de SGP bekeerd. Bij Robesin begon de Victorie. Leve Robespierre.

Reageer
gravatar

@4, diepkijker, Ik voel me verschrikkelijk buiten gesloten. Natuurlijk wil ik gewoon zelf kunnen stemmen voor mijn burgemeester en ook voor een 1e kamer en ik wil ook kunnen stemmen om die op te kunnen heffen. Maar politici van bepaalde partijen denken het beter te weten. Geen wonder dat ‘s lands welzijn zo erg helaas afhangt van de luimen van 1 SGP’er.

Reageer
gravatar

Vandaar dat de premier van alle rijke Nederlanders plotseling voor vrouwendiscriminatie en verplichte kerkgang is, maar tegen abortus, euthanasie, vaccinatie en erg veel verworvenheden van de moderne maatschappij is. Waarschijnlijk worden bijvoorbeeld o.a. televisie en internet binnenkort in Nederland verboden.

De twee SGP-Statenleden hebben namelijk wel allemaal gestemd.

bron:
Joop: “Rutte geeft Nederland terug, aan de SGP.”

Reageer
gravatar

maar 12 stembureaus, geen oproepkaarten, bijna geen stembiljetten en -potloden;

als ze zó al denken het Volk buiten te moeten sluiten van hun ivoren torentjes…bah!

Reageer
gravatar

Vermoedelijk is dit veroorzaakt doordat een naar het provinciehuis onderweg zijnde potloodventer door de politie in de Haarlemmerhout gearresteerd werd.

Reageer