Kamervragen over zoveelste uitstel Apocalyps

‘Het lijkt verdomme de Noord-Zuidlijn wel’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Sijmster, (# 15)

Ik voel ook enige nattigheid. Is “Barcalona” misschien de voormalige barcommissie van een Leidse studentenvereniging die later in dispuutverband zijn gaan pingpongen als excuus om flink te kunnen blijven zuipen en dat na hun studie nog lange tijd zijn blijven doen? Die twee tegen nul overwinning zal wel tegen de studentjes van dagverblijf Piepeloentje zijn geweest.

Dat hierover nog geen Kamervragen zijn gesteld, verbaast mij.

p.s.
Onzedames, of in Leids Latijn Nostradamus, heeft niet in Leiden gestudeerd. Zo slim was hij wel.

Reageer
gravatar

Sterker nog, ik heb vernomen dat de tornado alleen over de Camping raasde. Dit was een ramp voor de bewoners van twee tentjes en een caravan. Maar wat betreft het merk caravan zat hij er helemaal naast. De charlatan.

Maar Camping is dan ook geen Nostradames. Deze laatste had voorspeld dat er deze maand kamervragen gesteld zouden kunnen worden over een zeker onderwerp. En een 2-0 winst van Barcalona. Had hij ook voorspeld, in de Toto. En hij kan het weten, want hij had ook voorspeld dat er deze week eventueel kans op regen zou kunnen zijn. En ik heb nattigheid gevoeld!! Dus, respect voor de man.

Reageer
gravatar

De mannenbroeders van het Nederlandsch Apocalyptisch Genootschap hebben subsidie aangevraagd om het Einde der Tijden toch nog met enige spoed te realiseren. Probleem is dat we in Nederland niet alleen met bouwfraude maar ook met sloopfraude te maken hebben. Uit het Rampenfonds zijn enige miljoenen euro’s volledig zoekgeraakt. Er wordt geprobeerd een beroep te doen op de bevroren banktegoeden van allerlei gevluchte dictators. Dat fenomeen heeft de laatste tijd een explosieve groei doorgemaakt, en het zou kunnen dat de financiering van Armageddon-achtige scenario’s toch nog mogelijk wordt. Uiteraard is daarvoor medewerking nodig van bevolkingsgroepen uit wier midden de betreffende dictators recent verdwenen zijn. Het is nu dus van het grootste belang deze bevolkingsgroepen, als erfrechtigen van een nieuwe samenleving, te wijzen op hun verantwoordelijkheid ten aanzien van de internationale gemeenschap.

Reageer
gravatar

Een Duitse filosoof zei aan het begin van de vorige eeuw, dat in Nederland alles 50 jaar later gebeurt. Dus tijd voor een plenair debat waar we de rest van de wereldbevolking gaan huisvesten gedurende de laatste 50 jaar? Te beginnen met 29,7 miljoen Grieken die door het IMF onteigend worden. Regeren is vooruitzien, maar dit kabinet is ziende blind en horende doof. Gaat onze Islamitische fractie accoord met deze influx van Grieks-orthodoxen (massieve instroom van een Christelijke geloofsvariant)? Mogen er bussen rijden en winkels open op zondag (SGP), mogen vrouwen meedoen in partijbesturen, anders dan als koffiejuffrouw (SGP)? Nu de Eerste Kamer in gijzeling is bij SGP, is de kronkelruimte van dit kabinet beperkt. Ik zie er nog van komen dat Nederland van de SGP uit IMF en de NAVO moet treden. Hoe leggen we dat uit aan O’Bama? Eerst helemaal weg uit Afghanistan door Wouter Bos, dan weer een beetje terug dankzij Yolande Sap. Geloof me; die hele Apocalyps wordt helemaal niks! Motie van Wantrouwen en nieuwe verkiezingen?

Reageer
gravatar

Ja hée, dit kost weer klauwen met geld die ik als hardwerkende Nederlander ken ophoesten.
En nou kan ik het niet eens uitgeven en Ingrid al helemaal niet. Die heeft niks om an te trekken, zegt ze, voor dat eindejaarsfeestje en die kapper kost ook een fortuin. En ze moest per se blahniks hebben.

Dat kan zo niet doorgaan, hier valt niet tegenop te werken, iedere keer dat uitstel.

Geert, doe er wat an, trek die subsidie in of zoiets.

Reageer
gravatar

Wegens nog onvoorziene onvoorziene omstandigheden is het aannemelijk dat de opleveringsadtum van de Noord-Zuidlijn zal vallen op een nog nader te bepalen moment na de apocalyps.

Reageer
gravatar

De Noord-Zuidlijn was veel erger want die had Geert Dales als liegebeest waarin mensen van de gemeenteraad geloofden (de burgers niet, maar ja, wat had je daaraan?) en nu wordt het honderden miljoenen duurder en jaren later; bij de apocalyps gaat het om een Amerikaanse dominee en ach, die heeft gewoon alleen maar de datum met een half jaartje uitgesteld.

Reageer
gravatar

Ja hoor es, dat hebben ze aan zichzelf te wijten: de SGP heeft kwestie met de CU en dat vertaalt zich in gebrek aan slagkracht.

Daar kan Rutte ook niks mee, die moet gewoon wachten of de finale kwijting eerder is of dat er nog wat loskomt van Griekenland.
In zijn kleine jongenshartje hoopt hij natuurlijk op het eerste, anders moet hij weer van die vervelende ruggegraatversterkende pillen innemen.
En het doet al zo’n zeer achterlangs; door iedereen genaaid en dan nog volhouden dat het aambeien zijn ….

Reageer