PVV wil SER-advies over verplichte vrije dag op 6 mei

Aanstaand PVV-senator Sörensen: “Pim verdient het.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Paulien: je kent de heer Zeurensen nog niet: die wil vanalles afschaffen, maar gaat wel tegen betaling in het bestuur ervan zitten om het af te schaffen.

Pim-dag wordt een dure dag die minstens een week duurt. Mogelijk misschien verspreid over het hele jaar: dagelijks verplicht 5 minuten stilte om aan Pim te denken is een optie.
We houden de SER in de gaten.

Reageer
gravatar

Ik wens een vrije dag op zes september. De verjaardag van Zijne Konkinklijke Hoogheid: G. Wilders.
Opdat wij nimmer vergeten: Hij is onder ons gekomen om ons te leiden naar het beloofde land achter den dijken. Houzee, houzee, houzee!

Reageer
gravatar

@#: ja, en dus ook niet op zaterdag, zondag en toch al vrije dagen.

Maar dat van die andere politici ben ik het niet mee eens omdat die van de PVV aan het stapelen zijn: drukke baasjes hoor – die geven véélverdienen een nieuwe inhoud.

Reageer
gravatar

Dat zou wel mooi zijn, voor elke vermoorde politicus een vrije dag. Vrees dat er binnenkort dan wel een hoop politici gaan sneuvelen, ongeacht de politieke kleur. Hoop dat het wel een beetje gecoördineerd gaat, 2 moorden op 1 dag schiet niet op. Laten we ook wat spelregels afspreken, bijvoorbeeld dat gemeentelijke en provinciale politici niet meetellen, dat doen ze in het echt ook niet.

Reageer