Schutter Osama Bin Laden had hekel aan terroristen

De schutter van Osama Bin Laden had een hekel aan terroristen. Dat meldt de Wall Street Journal, die sprak met een bekende van de schutter. De moordenaar van Bin Laden zou sinds 2001 geradicaliseerd zijn in zijn afkeer van terroristen en genocide in het algemeen. Waar zijn afkeer voor terrorisme vandaan komt is vooralsnog onduidelijk. Dit nieuws en meer in deze aflevering van Globaal Nieuws.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Blauwerik, het aloude ‘liever naakt dan namaak’ geldt ook voor een terroristenpark. Het moet toch mogelijk zijn de bezoekers te laten ‘patrouileren’ door het park in pantserwagens. Is het niet ééééénig als je zo nu en dan zomaar op een echte bermbom stuit? Prachtig, hoe zo’n van wanhoop en haat doortrokken fundamentalist zich vlak voor jouw voertuig opblaast! (wel even de ledematen en het bloed van je voorruit halen voor je verder rijdt)
Ik ben er heilig van overtuigd dat het zo veel meer bezoekers zal trekken in Amersdoorn. Bovendien zal de terroristenpopulatie een gezonde doorstroom kennen en daardoor niet snel degenereren (Kijk maar eens naar de duiven in de grote steden!)

Reageer
gravatar

@9 Bus Showfeur: Misschien voelt u wel iets voor het oprichten van “Terroristenheul” (“waar terroristen vrij rondlopen en op uw schouder springen”) ?
Na de successen van Apenheul en Dictatorheul is de kans van slagen volgens mij groot ! Wel moeten de terroristen levend worden gevangen, nu is het wat grove optreden tegen Bin L. contraproductief gebleken, maar al doende leert men !

Ook kunnen de bezoekers niet al te zeer in gevaar worden gebracht, dus alleen fake-bomgordels mogen worden gebruikt en zorgvuldig moet worden vermeden bermen in het pretpark aan te leggen.
Enfin, de gemeente Apelfoort (of was het Amersdoorn ?) wacht uw uitgewerkte voorstel met spanning af !

Reageer
gravatar

Nee hoor Margootje, niet op jou.
Maar als ik die Paulusje ksksksks in het vizier krijg ….
Zo’n vrouwtje als jou laat je toch niet schieten?

Reageer
gravatar

Het anti-terrorisme is de laatste tien jaar explosief gegroeid. Terroristen dreigen nu een uitstervende soort te worden. Er lijkt maar één remedie: terrorismereservaten inrichten waar terroristen ongestoord zich kunnen voortplanten en zonder inmenging van buiten een gezonde terrorisme-biotoop opbouwen. Er zal wel budget voor vrij gemaakt moeten worden!

Reageer
gravatar

Ach Margootje, Margootje, je neemt ons in het ootje, jij klein lief idiootje uit Madurodam, wie wil er nu op jou schieten, in plaats van van jou genieten, we zingen dus samen een lied van….

Reageer
gravatar

Tja, ik vind dat toch geen reden, hoor.
Als ik ga schieten op alles waar ik een hekel aan heb dan is er vrij weinig veilig ….

Reageer
gravatar

@ 3 Drenth : Heeft Barack Obama al geëist dat die Jack B. heeft aangetond dat hij wel degelijk in het bezit is van een geldig diploma als terroristenbestijder? Iedereen kan wel beweren dat hij of zij daarvoor is opgeleid, om vervolgens in camouflagepak het drama in Alphen nog eens dunnetjes over te gaan doen. Trouwens, zijn die bewakers in Guantanamera Bay wel allemaal opgeleid? Ik vind het maar een zootje ongeregeld.

Reageer
gravatar

Er bestaan al jaren geheime cellen van radicale anti-terroristen, o.a. in Langley. Dit soort trainingskampen wordt al jaren ongemoeid gelaten.
Sterker nog, er circuleren vele DVD’s waarop dit extreem anti-terrorisme wordt verheerlijkt.
Kennelijk worden mensen met een terroristische levensovertuiging in deze maatschappij anders behandeld dan anderen…

Reageer
gravatar

De Joop.nl heeft een scoop!

Een vage kennis van Jack B., de man, die vooralsnog wordt verdacht van de moord op Osama bin Laden (nsfw) heeft hem ooit horen zeggen, dat hij van plan was republikeins te stemmen.

Reageer
gravatar

Ben het helemaal met Minny eens. Wereldvrede je moet er niet aan denken! Dan wordt alles zo vredig stil en hebben we bijna geen noemenswaardig nieuws meer.

Reageer
gravatar

Extreem anti-terrorisme lijkt wel een zich snel verspreidende epidemie! Steeds vaker hoor ik geluiden opgaan tegen terreur, genocide en zelfs radicalisering in het algemeen. Dit is in mijn optiek erg zorgwekkend en het bedreigt onze wereldcultuur van oorlogen en rassenhaat in niet geringe mate. Waar gaat dit heen? Wereldvrede? Je moet er toch niet aan denken…

Reageer